2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Duygularını yerim senin canın benim inşallah bu defa Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah
Sağlıkla sağ salim doğum sevinçlerini de paylaştığımız günleri görelim

Kızlar Progestan fitil den sonra ne kadar yatıyorsunuz , ben ne kadar uzansam da ayağa kalınca bir kısmı geri gelmiş oluyor malasef

Bende öyle deneyim canım, kabız olmaktan çok korkuyorum bende bu Progestan direk kabız yapıyor bende de

Kızlar Progestan fitil den sonra ne kadar yatıyorsunuz , ben ne kadar uzansam da ayağa kalınca bir kısmı geri gelmiş oluyor malasef
Bazen 2 saat yatıyorum, kalkınca geri geliyo.
Bazen de 10dk yatıyorum kalkınca gelmiyo hiçbir şey canım.
Nasıl oluyo anlamıyorum.

Bazen 2 saat yatıyorum, kalkınca geri geliyo.
Bazen de 10dk yatıyorum kalkınca gelmiyo hiçbir şey canım.
Nasıl oluyo anlamıyorum.
İnanır mısın benimde aynı senin dediğin şekilde bazen çok yatıyorum geliyor, az yatıyorum gelmiyor İnşallah alacağı miktarı alıyordur önemli olan o

Canım çok yatmayla alakası yok alacağı kadarını rahim alıyor. Gece yatarken koyuyorum sabah kalkıyorum azda olsa geri geliyor. İçini ferah tut sen.

Kızlar selam . Kimin negatif oldu adet ne zaman geldi ilaçları bıraktıktan sonra???

Çok şükür canım hadi bakalım darısı pozitife inşallah
Insallahh sira sana geliyo

Hayırlısı olsun canım heyecanli bekleyiş başladı artık
Basladi sukur pesinden gelirim insallah

Sabaha kadar yatsanda geliyo

Ben hem coraspin hap kullanıyorum hem de iki günde bi oksapar iğneden yapıyorum canım. Veriyo doktorlar yani
Banada hem hapini hem ignesini verdi.ikiside her gun. Dun aksam yaptım ilk kez.O anda biraz yakti simdi bisey yok kolumda. Bide progestanin ignesi var gobekten.
Ilk transferimde kalcadan ignem vardi felc olmustum baya kolonyayla ovmak iyi gelmisti.
Simdi kolumdada ayni sey olcakmi acaba ona gore kolonyayla onlemimi alayim

Kızlar çok önemli bişey sormam lazım lütfen bilginiz varsa cevaplayın olurmu şimdi biliyorsunuz transfer sonrası oksapar veya enox veriyorlar kan pıhtılaşması için benim doktorum ilk üç ay kullancaksın demişti merak ettiğim bişey var mesela eğer kan pıhtılaşma sorunum olsaydı en başından doktorun yaptığı testlerde belli olurmuydu? Çünkü üç ay dan sonra bırakmamam gerekir böle rahatsızlığım varsa. Doktorum bu konu hakkında bana bişey demedi ama rutin testler yaptı bana hep. Sizce orda belli olmuşmudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…