2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

canım benim arayın sorun...hasta hakkı diye birşey var bilgilendirmek zorunda...dünya para tutuyor bzie yapılanlar,alıp alıp paraları kenara çekilemezler yani...dönmedi ise arayın,yeniden arayın...cevap vermek zorunda...burda şimdi biz hekim değiliz ki yanlış yönlendirme olmasın...sevgiylegerçi benim hoca da pek muhattap olmaz,hepsi bir enteresan zannımca

Selam kızlar bende uzun zamandır yazamadım. 2 Ekim yumurta toplama işlemim oldu 9 Yumurta toplandı bunlardan beşinci günde 3 tanesi donduruldu. Doktorum reglinin 2. günü görüşürüz dedi yumurta toplamadan sonra çok az ağrım oldu kanamam falan hiç olmadı çok rahat geçti yeni başlayacak arkadaşlar olursa hiç endileşenmesin :) fakat 20 ekimde regl olmam gerekirken 6 ekimde regl oldum transferim bir daha ki aya kalacak diye düşünürken erken regli ile birlikte oda bu ay olacak inş. bakalım heyecanlı bekleyişler. Şuan bir vitamin ve estrofem kullanıyorum.

Benim hoca da öyle pek konuşmuyor hemşireler ilgileniyor genelde ama yani öyle bişey varsa bu tedavinin başında bu sorununtespit etmesi lazımdı gibime geliyor ama arayıp soracagım

Kalçadan olan iğne proluton depot muydu

Ben de ilk 3 ay kullanıcam oksaparı ama herhangi bir kan pıhtılaşma testi yapılmadı bana doktor bebeğe kan akışı daha iyi olsun diye bunu veriyorum dedi.

Hayırlı olsun canım güzel yüksek çıkmış belkide ikizdir ama dondurulmuş dada yüksek die okumuştum

Canım ikiz olabilir, Benim öncekinde 12.gün değerim 900 küsürdü ve ikizdi tâbi sonrası kötü bitti ama senin büyük ihtimalle ikiz

Maaşallah canım
Rabbim kucağınada almayı nasip etsin sanırım ikiside tutmuş değerin çok güzel

Transfer öncesi nezle olmayı başardım,aferin bana . İnşallah gribe çevirmez, okulda öğrenciler öğretmenler herkes nezleydi malasef.Ne kadar korunsam da geçti, birde mevsim geçişi üşüttüm herhalde.
İnşallah daha ilerlemez canım.
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbul‘da tam hasta olacak hava var.
Beslenmene dikkat edip kendini yorma, dinlen güzel güzel. Geçer inşallah.

Transfer öncesi nezle olmayı başardım,aferin bana . İnşallah gribe çevirmez, okulda öğrenciler öğretmenler herkes nezleydi malasef.Ne kadar korunsam da geçti, birde mevsim geçişi üşüttüm herhalde.
Canim ilaçta icemioruz ama meyve ye bol bide olips felan at ağzına koru yine kendini belki küçük bı nezledir bide bilmiorum yasakmi bize viks suruorum ben ne bileyim bana hep iyi gelio Ağrı'da gripte

Kizlar transfer hazırlığında vitamin neler verdi size kullandığınız

Hiç tedirgin olma canım bende rahatsızlandım sinüzitimde azdı hapşırık öksürük ne ararsan vardı kendine bol sarımsaklı et sulu içine ne bulursan at işte çorba yap azda acılı olsun sirke limonda ekle 2 güne toparlarsın şifa olur inşaallah şu an herkes nezle zaten salgın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…