- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.521
Banada hem hapini hem ignesini verdi.ikiside her gun. Dun aksam yaptım ilk kez.O anda biraz yakti simdi bisey yok kolumda. Bide progestanin ignesi var gobekten.
Ilk transferimde kalcadan ignem vardi felc olmustum baya kolonyayla ovmak iyi gelmisti.
Simdi kolumdada ayni sey olcakmi acaba ona gore kolonyayla onlemimi alayim
canım benim arayın sorun...hasta hakkı diye birşey var bilgilendirmek zorunda...dünya para tutuyor bzie yapılanlar,alıp alıp paraları kenara çekilemezler yani...dönmedi ise arayın,yeniden arayın...cevap vermek zorunda...burda şimdi biz hekim değiliz ki yanlış yönlendirme olmasın...sevgiyleKızlar çok önemli bişey sormam lazım lütfen bilginiz varsa cevaplayın olurmu şimdi biliyorsunuz transfer sonrası oksapar veya enox veriyorlar kan pıhtılaşması için benim doktorum ilk üç ay kullancaksın demişti merak ettiğim bişey var mesela eğer kan pıhtılaşma sorunum olsaydı en başından doktorun yaptığı testlerde belli olurmuydu? Çünkü üç ay dan sonra bırakmamam gerekir böle rahatsızlığım varsa. Doktorum bu konu hakkında bana bişey demedi ama rutin testler yaptı bana hep. Sizce orda belli olmuşmudur?
İnşaAllah canım teşekkürlerCanim hayirlisi olsun Rabbim tez zamanda nasip etsin yeni umutlarla devam inseallah
İnşallah canım benim, ben de öyle avutuyorum kendimi.İnanır mısın benimde aynı senin dediğin şekilde bazen çok yatıyorum geliyor, az yatıyorum gelmiyorİnşallah alacağı miktarı alıyordur önemli olan o
Benim hoca da öyle pek konuşmuyor hemşireler ilgileniyor genelde ama yani öyle bişey varsa bu tedavinin başında bu sorununtespit etmesi lazımdı gibime geliyor ama arayıp soracagımcanım benim arayın sorun...hasta hakkı diye birşey var bilgilendirmek zorunda...dünya para tutuyor bzie yapılanlar,alıp alıp paraları kenara çekilemezler yani...dönmedi ise arayın,yeniden arayın...cevap vermek zorunda...burda şimdi biz hekim değiliz ki yanlış yönlendirme olmasın...sevgiylegerçi benim hoca da pek muhattap olmaz,hepsi bir enteresan zannımca
Kalçadan olan iğne proluton depot muyduBanada hem hapini hem ignesini verdi.ikiside her gun. Dun aksam yaptım ilk kez.O anda biraz yakti simdi bisey yok kolumda. Bide progestanin ignesi var gobekten.
Ilk transferimde kalcadan ignem vardi felc olmustum baya kolonyayla ovmak iyi gelmisti.
Simdi kolumdada ayni sey olcakmi acaba ona gore kolonyayla onlemimi alayim
Ben de ilk 3 ay kullanıcam oksaparı ama herhangi bir kan pıhtılaşma testi yapılmadı bana doktor bebeğe kan akışı daha iyi olsun diye bunu veriyorum dedi.Kızlar çok önemli bişey sormam lazım lütfen bilginiz varsa cevaplayın olurmu şimdi biliyorsunuz transfer sonrası oksapar veya enox veriyorlar kan pıhtılaşması için benim doktorum ilk üç ay kullancaksın demişti merak ettiğim bişey var mesela eğer kan pıhtılaşma sorunum olsaydı en başından doktorun yaptığı testlerde belli olurmuydu? Çünkü üç ay dan sonra bırakmamam gerekir böle rahatsızlığım varsa. Doktorum bu konu hakkında bana bişey demedi ama rutin testler yaptı bana hep. Sizce orda belli olmuşmudur?
Hayırlı olsun canım güzel yüksek çıkmış belkide ikizdirKızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim.
Çok şaşkınım yaa. Bu kadar yüksek beklemiyordum.
5.gün dondurulmuş çift embriyoydu, dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor sanırım değil mi?
Canım ikiz olabilir, Benim öncekinde 12.gün değerim 900 küsürdü ve ikizdi tâbi sonrası kötü bitti ama senin büyük ihtimalle ikizKızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim.
5.gün dondurulmuş çift embriyoydu, dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor sanırım değil mi?
Maaşallah canımKızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim.
İnşallah daha ilerlemez canım.Transfer öncesi nezle olmayı başardım,aferin bana . İnşallah gribe çevirmez, okulda öğrenciler öğretmenler herkes nezleydi malasef.Ne kadar korunsam da geçti, birde mevsim geçişi üşüttüm herhalde.
Canim ilaçta icemioruz ama meyve ye bol bide olips felan at ağzına koru yine kendini belki küçük bı nezledir bide bilmiorum yasakmi bize viks suruorum ben ne bileyim bana hep iyi gelio Ağrı'da gripteTransfer öncesi nezle olmayı başardım,aferin bana . İnşallah gribe çevirmez, okulda öğrenciler öğretmenler herkes nezleydi malasef.Ne kadar korunsam da geçti, birde mevsim geçişi üşüttüm herhalde.
Hiç tedirgin olma canım bende rahatsızlandım sinüzitimde azdı hapşırık öksürük ne ararsan vardı kendine bol sarımsaklı et sulu içine ne bulursan at işte çorba yap azda acılı olsun sirke limonda ekle 2 güne toparlarsın şifa olur inşaallah şu an herkes nezle zaten salgın varTransfer öncesi nezle olmayı başardım,aferin bana . İnşallah gribe çevirmez, okulda öğrenciler öğretmenler herkes nezleydi malasef.Ne kadar korunsam da geçti, birde mevsim geçişi üşüttüm herhalde.
Bana hiçbişey vermedi hatta kullandığım ilaçlarına bıraktırdı zaten fazla fazla ilaç kullanacaksın demişti çokta haklıymışKizlar transfer hazırlığında vitamin neler verdi size kullandığınız
Bana sadece Decavit verdi canım.Kizlar transfer hazırlığında vitamin neler verdi size kullandığınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?