- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #6.541
Folik felan mi kullanmadin ne bileyim çok ilaç icioruz bide eksik kullandığım bişe varmı die bakiorumBana hiçbişey vermedi hatta kullandığım ilaçlarına bıraktırdı zaten fazla fazla ilaç kullanacaksın demişti çokta haklıymış
Onu kullaniorum canım bı kaç şey verdi bana benim ondan iştahım açık omega felan B12 prdnol estrofem bide ecopirin herkesin farklı oluyo sanirimBana sadece Decavit verdi canım.
Ekstra folik asit de vermedi. Multivitamin olduğu için içinde folik asit D vitamini hepsi var.
Ihlamur içiyorum canım limon bal meyve bir şekilde geçer inşallah yaCanim ilaçta icemioruz ama meyve ye bol bide olips felan at ağzına koru yine kendini belki küçük bı nezledir bide bilmiorum yasakmi bize viks suruorum ben ne bileyim bana hep iyi gelio Ağrı'da gripte
Aynen canım çok sağolasın, akşama güzel bir çorba yapayım bendeHiç tedirgin olma canım bende rahatsızlandım sinüzitimde azdı hapşırık öksürük ne ararsan vardı kendine bol sarımsaklı et sulu içine ne bulursan at işte çorba yap azda acılı olsun sirke limonda ekle 2 güne toparlarsın şifa olur inşaallah şu an herkes nezle zaten salgın var
İnşallah canım, çok teşekkür ederimİnşallah daha ilerlemez canım.
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbul‘da tam hasta olacak hava var.
Beslenmene dikkat edip kendini yorma, dinlen güzel güzel. Geçer inşallah.
Geçer kuzum çorbalar meyveler toplarsın ama transferden sonra içme ıhlamur yine sor ama şifa olsun hepsiIhlamur içiyorum canım limon bal meyve bir şekilde geçer inşallah ya
Yok canım transferden sonra içmem. Sanırım ilk haftalar bitki çayları düşük sebebi olabilirmişGeçer kuzum çorbalar meyveler toplarsın ama transferden sonra içme ıhlamur yine sor ama şifa olsun hepsi
Cok iyi masallah hayırli olsunKızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim.
Çok şaşkınım yaa. Bu kadar yüksek beklemiyordum.
5.gün dondurulmuş çift embriyoydu, dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor sanırım değil mi?
Progynex ti. Oksapar kolda agri yapiyomu zaman gectikceKalçadan olan iğne proluton depot muydu
cnm geçmiş olsun benim.transferden 4 gün snra hafif nezle aldı benide.sürekli meyve yedim ilaç içemedim.ama bana en iyi gelen şey şuydu.Ihlamur içiyorum canım limon bal meyve bir şekilde geçer inşallah ya
Yok foliğide kes dedi kese görmeye gittiğimde doğum yapacağım doktor başla dedi bana bende artık azaltsın diye bakıyorum çok ilaç çokkkFolik felan mi kullanmadin ne bileyim çok ilaç icioruz bide eksik kullandığım bişe varmı die bakiorum
Gozun aydın canım maşallah sağlıkla devam etsin inşallahKızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim.
5.gün dondurulmuş çift embriyoydu, dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor sanırım değil mi?
Canım benim çok geçmiş olsun bol su ve vitaminli şeyler tüket kendine dikkat et sarımsaklı çorbalar yap şifa olsun inşallahTransfer öncesi nezle olmayı başardım,aferin bana . İnşallah gribe çevirmez, okulda öğrenciler öğretmenler herkes nezleydi malasef.Ne kadar korunsam da geçti, birde mevsim geçişi üşüttüm herhalde.
Amiiiiiin, inşallah canım.Gozun aydın canım maşallah sağlıkla devam etsin inşallah
Aynen benimde öyle oluyor inşallah ihtiyaç kadarını alıyordur vücut doktorum bu ilacın çok büyük önemi olduğunu söylüyorKızlar Progestan fitil den sonra ne kadar yatıyorsunuz , ben ne kadar uzansam da ayağa kalınca bir kısmı geri gelmiş oluyor malasef
Neler yaptın canım nelere dikkat ettin, belirti filan var mıydı gözün aydıııııKızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim.
Kuzum cok gecmıs olsun, yarına kadar gecer ınsallahTransfer öncesi nezle olmayı başardım,aferin bana . İnşallah gribe çevirmez, okulda öğrenciler öğretmenler herkes nezleydi malasef.Ne kadar korunsam da geçti, birde mevsim geçişi üşüttüm herhalde.
Gözün aydın canım benimKızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim.
Hayirli olsun canim cok mutlu oldum adinaKızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsinKızlar bugün 12.günüm, ilk defa bugün kan verdim, 1043 çıktı değerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?