- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.301
Canım bazen kese ve kalp atışı da pakete dahil oluyor ama bazen de para alınıyor muayene ücreti.Ama sonrasında doktorun sadece tüp bebek yapıyorsa bakmıyor gebelikte muayenesineİnşallah göreceksin canım
Nasıl oluyor ki tekrar ultrasona gidince artık tüp bebek muayenesinden çıkıyor mu acaba
canım benim tekti 5 sene miadı doluyo diye hadi deneyelim dedik hiç aklımızda yoktu...kızımla beraber toplanan 22 yumuştan 5 i döndü...ikisi taze transfer (tek tuttu Allah'a hamdolsun kızım 5 yaşında elinizden öper.) kalan 3 taneden 1 dondurulmaya gidebildi,konulan oydu...başka yumuşum yok.başkada denemeyi düşünmüyorum zatenAnladım canım, şahsen benim de bu ay kendimden hiç umudum yok daha doğrusu içime olumsuz gibi doğuyor hayırlısı olsun artık. Dondurulmuş embriyonuz var mıydı?
Benim doktorumun hemşiresi de aynı şeyi söyledi. Aslında hiç etkisi yok. Ama tutmadığında malesef ilk suçlanan biz oluyoruz. Şunu şu kadar yatırıyorlarmış, siz beni hemen kaldırdınız diyorlar. O yüzden psikolojik fayda adına yatın diyoruz.”dedi.bana doktorumun hemşiresi söyledi aynen şunu...
"biz hanımları yatırıyoruz 2-3 saat ama anlamı yok Baharcım içleri rahat etmiyor sonra devamlı bizi darlıyorlar" dedi aynen bu...
bak neye benziyor biliyor musunuz? british airwsaysten stewart bir arkadaşım var, cep telefonları çok önemli mi ya uçakta onca yol kapattırıyorsunuz demiştim..."başımız şişiyor aslında hiç etkisi yok,250 kişi aynı anda dıtndıt dandın olmasın diye öyle yapıyoruz,biz içerde şakır şakır konuşuyoruz" demişti bana...bazen doğru olmasa bile insanların kendi faydası için yalanlar,abartılar oluyor...transferde o an önemliymiş,kanülden çıktı rahime gitti ya tamam ya oldu ya olmadı ..sen 12 gün yatsan dahi nafile,kendine zarar veriyorsun psikolojik olarak.zaman geçmiyor,kabızlık oluyorsun,kafada kuruyorsun sonra...
Kucaklammıyorum hiç. O gelip sarılıp gidiyor. “Halanın karnı çok ağrıyor, dikkatli ol” dediler empati kurabilmesi için. Gelip gidip sarılıyor sadeceOo 3 yaşındaki çocuğun enerjisine yetişilmiyor anam vallanerden buluyorlar o enerjiyi hiç mi yorulmazlar sen yine de dikkat et kucağına almamaya çalış inşallah test gününde güzel haberlerle gelirsin canım
750 miBenim gittiğim merkezde 12.gün pozitifi görünce doktorla görüşüyorsun ve bitiyor her şey.
Muayene ücreti 750₺. Ödemeyi yapınca sonraki hafta keseyi de gösteriyo tabii.
Allah bağışlasın, Allah ona uzun ömürler versin; isterse kardeşi daha sonra katılır aranıza her şey nasip kısmet.canım benim tekti 5 sene miadı doluyo diye hadi deneyelim dedik hiç aklımızda yoktu...kızımla beraber toplanan 22 yumuştan 5 i döndü...ikisi taze transfer (tek tuttu Allah'a hamdolsun kızım 5 yaşında elinizden öper.) kalan 3 taneden 1 dondurulmaya gidebildi,konulan oydu...başka yumuşum yok.başkada denemeyi düşünmüyorum zatenkısmette varsa doğal gelsin,yoksa böyle devam Allah bize sağlık versin dedik.sorun bizde azıcık eşimde hareket ve canlılık problemi vardı bende kilo vardı...ben kiloyu halledince 99 dan 63 e o çözüldü...ama erkekte biraz zaman alır diye yapmıştık tüp o zaman beklemeyelim diye...yani doktor bize hiç olmaz değil ama normal çiftin o ay yüzde yirmibeş şansı varsa sizin yüzde sekiz yüzde on demişti ..artı evvelinden bir kimyasalım ve negatif aşılamam var ...yani bir defa becermişiz nasıl olmuşsa
Hahah sağolun ya deseydinVallahi sorma zor dayandım ama napim dedim bi sıkıntı çıkmasın son yarım litreye dedim dayanamıcam daha icmiyim kiyamadilar artık içme dediler
Hee tamam canım o zaman nadip olursa merkeze sorarım bakimCanım bazen kese ve kalp atışı da pakete dahil oluyor ama bazen de para alınıyor muayene ücreti.Ama sonrasında doktorun sadece tüp bebek yapıyorsa bakmıyor gebelikte muayenesine
Allahm yaa maşallah maşallahKucaklammıyorum hiç. O gelip sarılıp gidiyor. “Halanın karnı çok ağrıyor, dikkatli ol” dediler empati kurabilmesi için. Gelip gidip sarılıyor sadece
aminAllah bağışlasın, Allah ona uzun ömürler versin; isterse kardeşi daha sonra katılır aranıza her şey nasip kısmet.
Tutunma 36 saat içinde oluyormuş bir prof anlatıyordu bende transfer videoları izliyorumAllah razı olsun kızlar inşallah tutunuyordurnapıyo cidden çok merak ediyorum
Benim gittiğim yerde 3ay orası takip ediyor sonra perinatoloji takip edecekmiş 12. Haftada ikili test için oradan randevu verdiler bana benim tüp bebek doktorum aynı zamanda perinatologdaBenim gittiğim merkezde 12.gün pozitifi görünce doktorla görüşüyorsun ve bitiyor her şey.
Muayene ücreti 750₺. Ödemeyi yapınca sonraki hafta keseyi de gösteriyo tabii.
Aynen öyle canım her süreci benim için bebeğime anlatacağım heyecanlı korkulu komik anılarla dolu Rabbim inşallah o günleri görmeyi nasip etsinHahah sağolun ya deseydinAyy ama şükür geride kaldı bak ileride inşallah bebişinle birlikte güleceksiniz
Kuzummm hayırlı uğurlu olsun sımsıkı tutunsun rabbim can versin kan versin ol de olsun inşallah rabbim emeklerinin karşılığını boş bırakmasın canimmmmmBelki pozitifi gördükten sonra başlayacak olabilir ikisine de. Çünkü benim arkadaşıma sonra başlamıştı
Aminn canım inşallahHe valla ne ara oldu nasıl oldu bende anlamıyorum 1 saat oldu gari çişe gidim mi yaf
Amiiiiiiiiiiin canım, inşallah.Kızlar dikkatimi çekti de gebe kalıp bebeğini kaybeden ne çokmuşuz bu topikteinşallah yaşadığımız son kayıplardir inşallah rabbim artık yüzümüzü güldürur evlatlarımızi sağ salim kucagımiza almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?