- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.461
Benim de transferden beri ayaklarım üşüyo canım.Kızlar Benim tutan transferimde de böyle ayaklarım çok üşümüştü bu günlerde, bunda da aynı.Tabi belirti olmayadabilir , bakacağız artık bunda da tutarsa benim ayak üşümesi ne alakaysa belirti
Bunu da şimdi okudum, okumadan aynı şeyleri yazmışız resmen.Bende öyle diyorum 9 ay bulantısına , ağrısına razıyım yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım
Aynen canım hele bi tutunsunlar da sağ salimNeyse sanırım bebiş olduktan sonra katlanması daha kolay olur
Hayırlı olsun canım sürecinBende geçen hafta iğnelere başladım ama transfer belli diil önümüzdeki hafta öğrenirim heralde
Tamam canım hadi bakalım az kalmış o zaman senindeYarin hastaneden arayip bilgi vericekler canim bilgiyi alir almaz buraya yazicam inseallah
Yaaa ayak üşümesi gebelik belirtisi olabilir o zamanBenim de transferden beri ayaklarım üşüyo canım.
Yarın gidicem kese için.
Çooooook heyecanlıyım.
Unutmazsın unutmazsınCatlak-kurabiye naptın canim yattinmi bütün gün arada dolastinmi banada tüyo ver ben gün azaldıkça tüm bildiklerimi unuttum
Yürüyüşte iyi diolar rahim için bol suda ic kuzum verirler inşallah bana da kağıt bakarımUnutmazsın unutmazsınzaten bi kağıt veriyorlar neye dikkat etmen gerektiğine dair. Sizin merkezde verir muhtemelen
Bugün ara sıra kalktım canım yarın da ufak ufak yürüyüşler yapcam evin içinde
Canım o beyaz boşlukta mı çizgi belirmesi gerekiyor. Her fotoğrafta değil ama bi iki fotoda sanki çok silik bi çizgi gördüm ben. Hepsini aynı anda çektin dimiKizcelerim nasilsiniz iyisiniz insAllah bugün daha okuyamadim sizleri, transfer olan arkadaslarim nasil gidiyo? Yeni güzel haberle var mikizlar bir de size bisey sorcam, adetime 6 gün var, son 1 haftadir asiri derecede bel ve bacak agrisi cekiyorum sizlama seklinde de oluyor, afedersiniz popom bile agriyor suphelendim dedim belki bir ihtimal ve gebelik testi yaptim, bi sizin le de paylasmak istiyorum birsey var mi acaba erken gebelik testi yaptim tabi. Birkac tane cektim
Aynen canım kan akışı için ikiside önemliYürüyüşte iyi diolar rahim için bol suda ic kuzum verirler inşallah bana da kağıt bakarım
cnm benim de iki gebeliğim öyle oldu.transferden sonra.ilk gebeliğimde eşimin halasıyla konuşurken söyledim,transferden beri ısınamıyorum ayaklarım buz..Kızlar Benim tutan transferimde de böyle ayaklarım çok üşümüştü bu günlerde, bunda da aynı.Tabi belirti olmayadabilir , bakacağız artık bunda da tutarsa benim ayak üşümesi ne alakaysa belirti
Yaa inşallah öyledir canım, büyüklerin vardır bir bildiğicnm benim de iki gebeliğim öyle oldu.transferden sonra.ilk gebeliğimde eşimin halasıyla konuşurken söyledim,transferden beri ısınamıyorum ayaklarım buz..
o zaman tuttundu sen hamilesin dedi.bebek anne vücudunun kanını çekermiş,o yüzden ayaklar ısınmaz burun soğuk olur dedi.inşallah öyledir
Yok alttaki 2sini daha evvel cektim ilk 2 dk da falan, ustteki 2 taneyi de bi 15 dk sonra falan cektim canimCanım o beyaz boşlukta mı çizgi belirmesi gerekiyor. Her fotoğrafta değil ama bi iki fotoda sanki çok silik bi çizgi gördüm ben. Hepsini aynı anda çektin dimi
Çok silik şekilde görülüyor sanki canımKizcelerim nasilsiniz iyisiniz insAllah bugün daha okuyamadim sizleri, transfer olan arkadaslarim nasil gidiyo? Yeni güzel haberle var mikizlar bir de size bisey sorcam, adetime 6 gün var, son 1 haftadir asiri derecede bel ve bacak agrisi cekiyorum sizlama seklinde de oluyor, afedersiniz popom bile agriyor suphelendim dedim belki bir ihtimal ve gebelik testi yaptim, bi sizin le de paylasmak istiyorum birsey var mi acaba erken gebelik testi yaptim tabi. Birkac tane cektim
yaa evett vallahii artik bu kendiliginden hamile kalan insanlar bir bilseler ne kadar sanslilar hep bi laflari var kiziyorum valla biz neler cekiyoruz hem fiziken hem ruhen aci cekiyoz bu benim 4. denemem artik yani cidden diyor gkzumde degil ya cekeyim.bas agrimi migrenimi gikim cikarsa ne olayim yaniAynen canım, ben de öyle diyorum.
Sağlıkla kucağıma alayım da mide bulantılarına ağrılara razıyım cidden.
Evet canim o boslukta olmasi lazimCanım o beyaz boşlukta mı çizgi belirmesi gerekiyor. Her fotoğrafta değil ama bi iki fotoda sanki çok silik bi çizgi gördüm ben. Hepsini aynı anda çektin dimi
Valla elimdeyken de canli bakinca fark ediliyor silik goruyorum resmen fotoya göre bir tik daha belli normalde ama tabi emin olamam daha var 6 gün fakat bu agrilar da hic normal degilÇok silik şekilde görülüyor sanki canım
canim bende gordum ilk resimde ayy insallah canim hamilesimdir yaaaKizcelerim nasilsiniz iyisiniz insAllah bugün daha okuyamadim sizleri, transfer olan arkadaslarim nasil gidiyo? Yeni güzel haberle var mikizlar bir de size bisey sorcam, adetime 6 gün var, son 1 haftadir asiri derecede bel ve bacak agrisi cekiyorum sizlama seklinde de oluyor, afedersiniz popom bile agriyor suphelendim dedim belki bir ihtimal ve gebelik testi yaptim, bi sizin le de paylasmak istiyorum birsey var mi acaba erken gebelik testi yaptim tabi. Birkac tane cektim
InsAllah kuzum allahim hepimize nasip etsinncanim bende gordum ilk resimde ayy insallah canim hamilesimdir yaaa
Amiiiiiiin canım inşallah.yaa evett vallahii artik bu kendiliginden hamile kalan insanlar bir bilseler ne kadar sanslilar hep bi laflari var kiziyorum valla biz neler cekiyoruz hem fiziken hem ruhen aci cekiyoz bu benim 4. denemem artik yani cidden diyor gkzumde degil ya cekeyim.bas agrimi migrenimi gikim cikarsa ne olayim yaniolsunda hayirlisiylan dua ediyirum bare 1 tane olsun be rabbim diye cok imkansiz geliyor gozume yemin ederim nblm allahim kim istiyorsa kolayliklar versinm insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?