2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar Benim tutan transferimde de böyle ayaklarım çok üşümüştü bu günlerde, bunda da aynı.Tabi belirti olmayadabilir , bakacağız artık bunda da tutarsa benim ayak üşümesi ne alakaysa belirti
Benim de transferden beri ayaklarım üşüyo canım.
Yarın gidicem kese için.
Çooooook heyecanlıyım.

Neyse sanırım bebiş olduktan sonra katlanması daha kolay olur
Aynen canım hele bi tutunsunlar da sağ salim
Bende geçen hafta iğnelere başladım ama transfer belli diil önümüzdeki hafta öğrenirim heralde
Hayırlı olsun canım sürecin inşallah gönlünce olsun
Yarin hastaneden arayip bilgi vericekler canim bilgiyi alir almaz buraya yazicam inseallah
Tamam canım hadi bakalım az kalmış o zaman seninde

Catlak-kurabiye naptın canim yattinmi bütün gün arada dolastinmi banada tüyo ver ben gün azaldıkça tüm bildiklerimi unuttum
Unutmazsın unutmazsın zaten bi kağıt veriyorlar neye dikkat etmen gerektiğine dair. Sizin merkezde verir muhtemelen
Bugün ara sıra kalktım canım yarın da ufak ufak yürüyüşler yapcam evin içinde

Kizcelerim nasilsiniz iyisiniz insAllah bugün daha okuyamadim sizleri, transfer olan arkadaslarim nasil gidiyo? Yeni güzel haberle var mi kizlar bir de size bisey sorcam, adetime 6 gün var, son 1 haftadir asiri derecede bel ve bacak agrisi cekiyorum sizlama seklinde de oluyor, afedersiniz popom bile agriyor suphelendim dedim belki bir ihtimal ve gebelik testi yaptim, bi sizin le de paylasmak istiyorum birsey var mi acaba erken gebelik testi yaptim tabi. Birkac tane cektim

Eklentiler

• IMG_20211015_175511.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20211015_175507.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20211015_173810.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20211015_173502.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 62
Unutmazsın unutmazsın zaten bi kağıt veriyorlar neye dikkat etmen gerektiğine dair. Sizin merkezde verir muhtemelen
Bugün ara sıra kalktım canım yarın da ufak ufak yürüyüşler yapcam evin içinde
Yürüyüşte iyi diolar rahim için bol suda ic kuzum verirler inşallah bana da kağıt bakarım

Canım o beyaz boşlukta mı çizgi belirmesi gerekiyor. Her fotoğrafta değil ama bi iki fotoda sanki çok silik bi çizgi gördüm ben. Hepsini aynı anda çektin dimi

Kızlar Benim tutan transferimde de böyle ayaklarım çok üşümüştü bu günlerde, bunda da aynı.Tabi belirti olmayadabilir , bakacağız artık bunda da tutarsa benim ayak üşümesi ne alakaysa belirti
cnm benim de iki gebeliğim öyle oldu.transferden sonra.ilk gebeliğimde eşimin halasıyla konuşurken söyledim,transferden beri ısınamıyorum ayaklarım buz..
o zaman tuttundu sen hamilesin dedi.bebek anne vücudunun kanını çekermiş,o yüzden ayaklar ısınmaz burun soğuk olur dedi. inşallah öyledir

Yaa inşallah öyledir canım, büyüklerin vardır bir bildiği benim önceki düşen de böyle olmuştu o yüzden diyorum tutundu mu yaramaz

Canım o beyaz boşlukta mı çizgi belirmesi gerekiyor. Her fotoğrafta değil ama bi iki fotoda sanki çok silik bi çizgi gördüm ben. Hepsini aynı anda çektin dimi
Yok alttaki 2sini daha evvel cektim ilk 2 dk da falan, ustteki 2 taneyi de bi 15 dk sonra falan cektim canim

Çok silik şekilde görülüyor sanki canım

Aynen canım, ben de öyle diyorum.
Sağlıkla kucağıma alayım da mide bulantılarına ağrılara razıyım cidden.
yaa evett vallahii artik bu kendiliginden hamile kalan insanlar bir bilseler ne kadar sanslilar hep bi laflari var kiziyorum valla biz neler cekiyoruz hem fiziken hem ruhen aci cekiyoz bu benim 4. denemem artik yani cidden diyor gkzumde degil ya cekeyim.bas agrimi migrenimi gikim cikarsa ne olayim yani olsunda hayirlisiylan dua ediyirum bare 1 tane olsun be rabbim diye cok imkansiz geliyor gozume yemin ederim nblm allahim kim istiyorsa kolayliklar versinm insallahhhh

canim bende gordum ilk resimde ayy insallah canim hamilesimdir yaaa

canim bende gordum ilk resimde ayy insallah canim hamilesimdir yaaa
InsAllah kuzum allahim hepimize nasip etsinn bir de aklima S SEFTALI111 nin soyledigi birsey de takildi, sey yazmistii gecen gün, kizlar tedavi olumsuz Sa sonraki birkac ayi iyi degerlendir, vucutta daha hormonlar tamamen gitmiyor, hamile kalma ihtimali yüksek diye, bir ihtimal inanmak istiyorum

Amiiiiiiin canım inşallah.
Aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim isteyen herkeslere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…