2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım zencefili araştırdım, Emin olamadım o kadar bilgi kirliliği var ki nette .Bende sıcak suya bal koydum, limon sıktım onu içiyorum şimdi, inşallah sabaha birşey kalmaz.Zaten ayaklarım buz tutmuş durumda , çok sağol canım

Rica ederim ne demek canım çok sıcak olmasaydı ılık daha faydalı boğaz yumuşatmaya insallah sifa olur sabaha birseycigin kalmaz canim

Kizlar bu fitili ben yapamıyorum sanırım çok stres yaptım yatınca akıntı ve beyaz tortular gelio öle çok ileride ittiremiorum yanlış mi yapiorum sizinde beyaz tortu akıntı gibi geliomuydu yatıyorum sonrasında

Merhaba, dondurulmuslarin genetige gonderilmesinden bahsetmissiniz embriyolar dondurulmadan once gonderilmiyor mu genetige? Ben oyle biliyorum yani. Dondurulmus vaziyetteki embriyoya nasil genetik test yapilacak ki?

He valla ne deseler içiyoruz senin 21 miydi transfer günü az kaldı hadi bakalım yemekleri koyuyor musun dondurucuya falan. Çok iyi oluyor hazır yemek

Oyy ikiz gibi tek embriyo muydu canım seninki

çok geçmiş olsun, ben de aynen bunu yazacaktım, bana da çok iyi gelir hatta bir iki saat içinde inanılmaz rahatlatmış olur

Canım kan testi yaptır bakalım. Belki normal testte çıkmadı. Çünkü belirtiler yanıltabiliyor

Rica ederim ne demek canım çok sıcak olmasaydı ılık daha faydalı boğaz yumuşatmaya insallah sifa olur sabaha birseycigin kalmaz canim
çok geçmiş olsun, ben de aynen bunu yazacaktım, bana da çok iyi gelir hatta bir iki saat içinde inanılmaz rahatlatmış olur
Zencefil zararlı diye biliyorum kızlar. Gebelere önerilmiyor dikkat edelim

Geliyor canım ama korkma doğru yapıyorsundur. Yalnız öncesinde ellerini yeni yıkamış olmaya dikkat et. Ben elimi yıkayıp gelip fitili koyuyordum dün öğlen yeni yıkadım bişey olmaz herhalde diyerek ittirdim sonra baya yanma oldu. Tırstım valla geri de çıkmaz zalım

Evet ona dikkat ediorum ama ne bileyim canım ya opudan sonra da kullandigimzda fitil geliodu bu önemli die okudum ondan kendimizi üzecek bişe buluoz

He valla ne deseler içiyoruz senin 21 miydi transfer günü az kaldı hadi bakalım yemekleri koyuyor musun dondurucuya falan. Çok iyi oluyor hazır yemek
Koyuorum bı kaç gündür oturmuorum valla ama actinmi hiç konserve yada normal soğanlı pişmiş yemek direk isittinmi kuzum

Servikal yetmezliği nasıl anladılar canım
4ay önce 9 haftalık bebeğime kürtaj olduktan sonra Dr demişti ilk hamileligimde 16 haftalik suyumun bosalmasiyla kaybetmiştim oda ondan miş.İlk gebeliğim 2010 ikincisi 2021 arada kocaman 11 sene ve yeni bilinen bir skntı

İnsallah Daha once dogumun var mi, servikal yetmezlik tanisini nasil koydular? Normalde 25mmin altina duserse, 12.haftadan itibaren servikal serklaj oneriyorlar. Ama zor bir islem degil atilsada,uzulme, sadece cok dikkat et
Canım 9 haftalık bebeğime kürtaj sonrası Dr söyledi bana bir dahaki gebelikte dikiş atilacak dedi.Hic üzülür müyüm sağlıklı olsun tek istediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…