- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.521
Canım zencefili araştırdım, Emin olamadım o kadar bilgi kirliliği var ki nette .Bende sıcak suya bal koydum, limon sıktım onu içiyorum şimdi, inşallah sabaha birşey kalmaz.Zaten ayaklarım buz tutmuş durumda , çok sağol canımCanim geçmiş olsun zencefil zararı olur mu bilemedim ben boğazım ağrıdığında bir kaşık süzme bal çok az toz zencefil birde bir limon sıkıp karıştırıyorum bu üçünü limon balı sulandırıyor tek seferde içmeye çalışıyorum su içmiyorum üzerine biraz boğazımı yakıyor sabaha bisey kalmıyor çok şükür
Zencefil zararlı değilse yapabilirsin istersen
İnşallahhhh çok teşekkürler. :)Hiç kafanı karıştırma, herşeyi oluruna bırak.İnsallahn güzel güzel embriyoların olur
amonn canim aminn insallahhh bakalim artik 9. gunume giriyorum allahin izniylenn❤❤❤Canım çok aminnn Allah razı olsunEn kısa zamanda seninde güzel haberlerini alalım inşaallah
Rica ederim ne demek canım çok sıcak olmasaydı ılık daha faydalı boğaz yumuşatmaya insallah sifa olur sabaha birseycigin kalmaz canimCanım zencefili araştırdım, Emin olamadım o kadar bilgi kirliliği var ki nette .Bende sıcak suya bal koydum, limon sıktım onu içiyorum şimdi, inşallah sabaha birşey kalmaz.Zaten ayaklarım buz tutmuş durumda , çok sağol canım
Gelşyo cnm geliyo. Merak etme vücut alacağını alıyorKizlar bu fitili ben yapamıyorum sanırım çok stres yaptım yatınca akıntı ve beyaz tortular gelio öle çok ileride ittiremiorum yanlış mi yapiorum sizinde beyaz tortu akıntı gibi geliomuydu yatıyorum sonrasında
Merhaba, dondurulmuslarin genetige gonderilmesinden bahsetmissiniz embriyolar dondurulmadan once gonderilmiyor mu genetige? Ben oyle biliyorum yani. Dondurulmus vaziyetteki embriyoya nasil genetik test yapilacak ki?ooyy cnm okurken için daraldı birde sen bunları yaşamışsınallahım seni ailene bağışlamış.
gerçekten doktor o kadar rahat ki bazu durumları umursamıyor.ben düşük yaptıımda doktor dondurmuşları genetiğe gönderelim dedi sadece.onu dinlemedim dondurulmuşların genetiğe gönderilmesini doğru bulmadığımı söyledim.kendi kararmızla genetik test yaptırdık ve kan pıhtılaşmam çıktı.o yüzden biraz da kendi doktorumuz olmalıyız.maşallah sana sen ilaç ayarlaması yapacak kadar profesyonel olmuşsun
He valla ne deseler içiyoruzSonra dan anladım folic o marka kullanmadım dedim farkli ilacmi benim kullandığım prednol seninki de bağışık düşürücü Muş şifa olsun kuzum ne bileyim zaten hemşireye bı sürü soru sordum ilaçlar kafamı karıştırdı sadece o gün bı iğne yapilacak bide serum aldinmi dedi artık ne yapsalar al bu zehir deseler icicez o kivamdayiz zaten
Oyy ikiz gibiKızlar 2 adet 5.gün embriyosu transfer edilmişti. 10. Gün yani 2 gün önce değerim 592 ydi. Bu akşam tekrar yaptırdım. 12.gün değerim 1540doktor ikiz olabilir diyor ama daha çok erken. Pts tekrar test sonra ultrason gününü konuşacağız inşaallah Bir de bana 5.gün embriyosu olduğu için bu haftayı 4-5. Hafta olarak düşünebilirsin dedi kafam karıştı biraz ama Darısı başınıza canlarım bugün buradaki herkese çok dua ettim
çok geçmiş olsun, ben de aynen bunu yazacaktım, bana da çok iyi gelir hatta bir iki saat içinde inanılmaz rahatlatmış olurKızlar tam iyileşmeye başladım dedim, akşam boğazımda yutkundukca catallanmalar başladı yaİlaçta içemiyorum, ne yapayım ben şimdi
Canim geçmiş olsun zencefil zararı olur mu bilemedim ben boğazım ağrıdığında bir kaşık süzme bal çok az toz zencefil birde bir limon sıkıp karıştırıyorum bu üçünü limon balı sulandırıyor tek seferde içmeye çalışıyorum su içmiyorum üzerine biraz boğazımı yakıyor sabaha bisey kalmıyor çok şükür
Zencefil zararlı değilse yapabilirsin istersen
Canım kan testi yaptır bakalım. Belki normal testte çıkmadı. Çünkü belirtiler yanıltabiliyorSelam arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 22 yumurtam toplandı 8 adet 5. Gün embriyosu donduruldu ikinci adetimle gelmemi söyledi doktorum yani rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktı ilk adeti oldum ama ikinci 3 gün gecikti bu gün test yaptım normal ucuz olandan negatif çıktı şeffaf durduk yere gelen akıntı ve kaşıntım var aşırı gaz oluyor ufak tefek belirtiler var yani ama emin değilim bu arada adetim 2 buçuk yıllık evliyim hiç bu kadar gecikmemişti sizce hamile olabilir miyim ?
Canım zencefili araştırdım, Emin olamadım o kadar bilgi kirliliği var ki nette .Bende sıcak suya bal koydum, limon sıktım onu içiyorum şimdi, inşallah sabaha birşey kalmaz.Zaten ayaklarım buz tutmuş durumda , çok sağol canım
Rica ederim ne demek canım çok sıcak olmasaydı ılık daha faydalı boğaz yumuşatmaya insallah sifa olur sabaha birseycigin kalmaz canim
Zencefil zararlı diye biliyorum kızlar. Gebelere önerilmiyor dikkat edelimçok geçmiş olsun, ben de aynen bunu yazacaktım, bana da çok iyi gelir hatta bir iki saat içinde inanılmaz rahatlatmış olur
Geliyor canım ama korkma doğru yapıyorsundur. Yalnız öncesinde ellerini yeni yıkamış olmaya dikkat et. Ben elimi yıkayıp gelip fitili koyuyordum dün öğlen yeni yıkadım bişey olmaz herhalde diyerek ittirdim sonra baya yanma oldu. Tırstım valla geri de çıkmaz zalımKizlar bu fitili ben yapamıyorum sanırım çok stres yaptım yatınca akıntı ve beyaz tortular gelio öle çok ileride ittiremiorum yanlış mi yapiorum sizinde beyaz tortu akıntı gibi geliomuydu yatıyorum sonrasında
Evet ona dikkat ediorum ama ne bileyim canım ya opudan sonra da kullandigimzda fitil geliodu bu önemli die okudum ondan kendimizi üzecek bişe buluozGeliyor canım ama korkma doğru yapıyorsundur. Yalnız öncesinde ellerini yeni yıkamış olmaya dikkat et. Ben elimi yıkayıp gelip fitili koyuyordum dün öğlen yeni yıkadım bişey olmaz herhalde diyerek ittirdim sonra baya yanma oldu. Tırstım valla geri de çıkmaz zalım
Koyuorum bı kaç gündür oturmuorum vallaHe valla ne deseler içiyoruzsenin 21 miydi transfer günü az kaldı hadi bakalım yemekleri koyuyor musun dondurucuya falan. Çok iyi oluyor hazır yemek
2 embriyo inşaallah ikizdir çok istiyorum hayırlısıyla sağlıkla inşaallah aminOyy ikiz gibitek embriyo muydu canım seninki
4ay önce 9 haftalık bebeğime kürtaj olduktan sonra Dr demişti ilk hamileligimde 16 haftalik suyumun bosalmasiyla kaybetmiştim oda ondan miş.İlk gebeliğim 2010 ikincisi 2021 arada kocaman 11 sene ve yeni bilinen bir skntıServikal yetmezliği nasıl anladılar canım
Aminnn canımmm aminn en yakın zamanda sizin güzel haberlerinizi de alalimmCanim cok sevindim Rabbim afiyetle kucagina almani da nasip etsin darisi bizim basimiza
Canım 9 haftalık bebeğime kürtaj sonrası Dr söyledi bana bir dahaki gebelikte dikiş atilacak dedi.Hic üzülür müyüm sağlıklı olsun tek istediğimİnsallahDaha once dogumun var mi, servikal yetmezlik tanisini nasil koydular? Normalde 25mmin altina duserse, 12.haftadan itibaren servikal serklaj oneriyorlar. Ama zor bir islem degil atilsada,uzulme, sadece cok dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?