2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Folbiol Folik asit canım
Valla Deltacortil ne için tam bilmiyorum ama prospektüsünü okudum anladığım kadarıyla vücut embriyoyu reddetmesin diye veriliyor galiba bilemedim yani ne desem yalan olur,
Çünkü genelde iltihaplara karşı bide organ naklinde vücut organı reddetmesin diye veriliyormuş. Bizimkinde bi nakil işlemi ya

Ben serum almadım canım. Sıkışıklığım iyiydi. Hemşireye sorsaydın kız acaba serum mu verecekler ki o gün

Sonra dan anladım folic o marka kullanmadım dedim farkli ilacmi benim kullandığım prednol seninki de bağışık düşürücü Muş şifa olsun kuzum ne bileyim zaten hemşireye bı sürü soru sordum ilaçlar kafamı karıştırdı sadece o gün bı iğne yapilacak bide serum aldinmi dedi artık ne yapsalar al bu zehir deseler icicez o kivamdayiz zaten

gelsin Türkiyeden kargoyla,işte keçiboynuzu,pekmez,bal,arı sütü,çakşır olur,evicap (e vitm) valla haa bir de proxeed plus şase var beyler için...mm birde ceviz sabah akşam...bol sıvı...en azından harekete faydalı,miktara etkisi ne bilemem ama

Kaynanam gitti Türkiye'ye ona yazdim biseyler alcak. Getircek sag olsun, civam percemi falan da yazdim, sifa olur lar insallah

Kızlar 2 adet 5.gün embriyosu transfer edilmişti. 10. Gün yani 2 gün önce değerim 592 ydi. Bu akşam tekrar yaptırdım. 12.gün değerim 1540 doktor ikiz olabilir diyor ama daha çok erken. Pts tekrar test sonra ultrason gününü konuşacağız inşaallahBir de bana 5.gün embriyosu olduğu için bu haftayı 4-5. Hafta olarak düşünebilirsin dedi kafam karıştı biraz ama Darısı başınıza canlarım bugün buradaki herkese çok dua ettim

Eklentiler

• 9B92CC7F-64A4-4549-8BA7-C8D890962392.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 49
ayy masallahh masallahhhhh subhanalllah canimm benimmm rabbim daim etsin insallahhhhh kucaginada aldirmayi nasip etsinn hadi bakalimm darisida bizlerinn basinaa insallahhhh

Ya harika canım.
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin.

Çok sevindim sizin adınıza işallah çok güzel devam eder. Dondurulmuş embriyomuydu bu arada ?

Selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 22 yumurtam toplandı 8 adet 5. Gün embriyosu donduruldu ikinci adetimle gelmemi söyledi doktorum yani rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktı ilk adeti oldum ama ikinci 3 gün gecikti bu gün test yaptım normal ucuz olandan negatif çıktı şeffaf durduk yere gelen akıntı ve kaşıntım var aşırı gaz oluyor ufak tefek belirtiler var yani ama emin değilim bu arada adetim 2 buçuk yıllık evliyim hiç bu kadar gecikmemişti sizce hamile olabilir miyim ?

merhabalar tüp bebek konularında yeniyim.
Kaçıncı gün embriyosu nedir?

Benim yarın yumurtalarım toplanacak ama transfer bu ay yapılmayacak rahimde polip var önümüzdeki ay o alınacak sonra transfer yapılacak. Kaçıncı gün embriyosu meselesini merak ettim. neye göre gün veriliyor onu anlamadım

Canım şimdi yarın yumurtaların toplandığında eşinde sperm alınacak.o gün döllenme yapılacak,e ertesi gün seni arayacaklar kaç tanesi dollendi diye bilgi verecekler o gün 1.güm oluyor, 2 gün sonra tekrar arayacaklar 3.gün kaç tanesi ilerlemeye devam ediyor diye . Duruma göre o gün dondurulursa 3.gun embriyosu olur.Eger 2 gün bekletilir gelisimleirne bakılırsa ve Embriyolar devam ederse 5.gün embtoyosi olurlar.Tabi illa ki azalmalar olur, çünkü iyi olan Embriyolar kalır sonlara

Anladım çok teşekkür ederim her yerde çok bilgi var okumak kafamı karıştırmak istemiyorum

Kızlar tam iyileşmeye başladım dedim, akşam boğazımda yutkundukca catallanmalar başladı ya İlaçta içemiyorum, ne yapayım ben şimdi
Canim geçmiş olsun zencefil zararı olur mu bilemedim ben boğazım ağrıdığında bir kaşık süzme bal çok az toz zencefil birde bir limon sıkıp karıştırıyorum bu üçünü limon balı sulandırıyor tek seferde içmeye çalışıyorum su içmiyorum üzerine biraz boğazımı yakıyor sabaha bisey kalmıyor çok şükür
Zencefil zararlı değilse yapabilirsin istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…