- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.481
Prednol kullaniosun canım o benim içimi yakıoAynen canım kan akışı için ikiside önemlizaten acayip dilim damağım kuruyor dünden beri. Hangi ilaç yaptı bilmiyorum
kesinlikle doğru...çok uyarılmış oluyoruz çnkü...eş faktörüde boş durmasın tabii...bal arı sütü çakşır keçiboynuzu e vitamini yesin bolca...o iki ay çalışılmalı bence (ben denicem mesela ) Allah kerimInsAllah kuzum allahim hepimize nasip etsinnbir de aklima S SEFTALI111 nin soyledigi birsey de takildi, sey yazmistii gecen gün, kizlar tedavi olumsuz Sa sonraki birkac ayi iyi degerlendir, vucutta daha hormonlar tamamen gitmiyor, hamile kalma ihtimali yüksek diye, bir ihtimal inanmak istiyorum
cnm ben hem göbekten iğne hem azğıdan hem fitil olarak alıyorum progestanıKızlar merhaba. Benim de bugün son kontrolüm vardı. 22 ekimde transferPazar günü progestan başlıyorum. Mide bulantısı baş dönmesi yapar dedi. Kullanan ve bu belirtileri yaşayan arkadaşlar var mı ? (5. Gün dondurulmuş tek embriyo transferi )
bende bir fotoğrafta sanki silip bir çizgi gördümValla elimdeyken de canli bakinca fark ediliyor silik goruyorum resmen fotoya göre bir tik daha belli normalde ama tabi emin olamam daha var 6 gün fakat bu agrilar da hic normal degil
öyledir öyle.hayra yor senYaa inşallah öyledir canım, büyüklerin vardır bir bildiğibenim önceki düşen de böyle olmuştu o yüzden diyorum tutundu mu yaramaz
cnm seninde transfer gerçekleşmiş sanırımUnutmazsın unutmazsınzaten bi kağıt veriyorlar neye dikkat etmen gerektiğine dair. Sizin merkezde verir muhtemelen
Bugün ara sıra kalktım canım yarın da ufak ufak yürüyüşler yapcam evin içinde
aminnn aminnnnnnAmiiiiiiin canım inşallah.
Aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim isteyen herkeslere.
Ben yapiyom biseyler de esim yapamiyor, o dediklerini türkiyeden siparis ettim gelcek insAllah canimkesinlikle doğru...çok uyarılmış oluyoruz çnkü...eş faktörüde boş durmasın tabii...bal arı sütü çakşır keçiboynuzu e vitamini yesin bolca...o iki ay çalışılmalı bence (ben denicem mesela ) Allah kerim
olabilir tabiki canim hemen atamiyorsunki zaten okdar cok hormon ilaci iciyoruzki zaten boyna yukleniyor vucuda ee tabi biraz suruyor gitmesi ayy insallah seninkide oyle biseydir ya bi kan tahlili falan versene bi ama bsii diycem yakin zamanda catlatma ignesi falan vurdun mu hicInsAllah kuzum allahim hepimize nasip etsinnbir de aklima S SEFTALI111 nin soyledigi birsey de takildi, sey yazmistii gecen gün, kizlar tedavi olumsuz Sa sonraki birkac ayi iyi degerlendir, vucutta daha hormonlar tamamen gitmiyor, hamile kalma ihtimali yüksek diye, bir ihtimal inanmak istiyorum
InsAllah dogrudur o çizgi beni cok umutlandirdibende bir fotoğrafta sanki silip bir çizgi gördüm
Valla fotoların yeri karışık canım ama iki fotoda görünüyor çizgiYok alttaki 2sini daha evvel cektim ilk 2 dk da falan, ustteki 2 taneyi de bi 15 dk sonra falan cektim canim
Allah razı olsun canım benim inşallahcnm seninde transfer gerçekleşmiş sanırım
hayırlı haberlerle inşallah..
günde 3 litre su,arada yürüyüş ve kabız olmamak için 2 kuru kayısı ye ne olur ne olmaz
Yok yok vurmadim canim hic. Ben yurtdisinda im canim burda malesef öyle kan veremiyorsun hcg icinolabilir tabiki canim hemen atamiyorsunki zaten okdar cok hormon ilaci iciyoruzki zaten boyna yukleniyor vucuda ee tabi biraz suruyor gitmesi ayy insallah seninkide oyle biseydir ya bi kan tahlili falan versene bi ama bsii diycem yakin zamanda catlatma ignesi falan vurdun mu hic
aaa hadi yaaaaYok yok vurmadim canim hic. Ben yurtdisinda im canim burda malesef öyle kan veremiyorsun hcg icin
Progestan kullanıyorum kuzum o yapıyor galibaPrednol kullaniosun canım o benim içimi yakıotransfer günü farklı ilaç ekledimi daha da ilaç vercekmi benim alarmim doldu taştı ya başım bu fitille dertte sevmedim onu
InsAllah canim aminn senin kuzu da insAllah seninledir amiinnnValla fotoların yeri karışık canım ama iki fotoda görünüyor çizgiinşallah kuruma çizgisi değildir seninledir bebiş
Allah razı olsun canım benim inşallahaynen bol bol su içiyorum eşim de başımda hatırlatıcı alarm gibi
Allahim insAllah büyük bir süpriz olur yarabbimaaa hadi yaaaa
ozmani tamam canim benim. bence bi kac gun daha tekrarla sen idrar testini emin oldugunda ozmani doktora bi gorun ama insalalhh oylesindir yaaa
İnşallah inşallahInsAllah canim aminn senin kuzu da insAllah seninledir amiinnn
Folbiol ne için deltacortil bunu ne için acaba yok dier hepsi var kuzumProgestan kullanıyorum kuzum o yapıyor galiba
Aynen transfer günü yazılan reçeyi aktarayım bak
Coraspin
Estrofem
Folbiol ( ama ben folidoce kullanıyorum)
Proluton depot ( 3 günde 1)
Progestan fitil
Deltacortil
ben arkadaşımın limonata sebilini aldım günde iki kez bitiyorum tam 3 lt yapıyor.yoksa bende unuturum ne kadar içtiğimiValla fotoların yeri karışık canım ama iki fotoda görünüyor çizgiinşallah kuruma çizgisi değildir seninledir bebiş
Allah razı olsun canım benim inşallahaynen bol bol su içiyorum eşim de başımda hatırlatıcı alarm gibi
ayy insallahj inslalah canimmm valla tüp bebege harcanacak parayi yavrunun esyasina mamasini bezine harcaman nasip olsun insallahh bebisine harcaaaAllahim insAllah büyük bir süpriz olur yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?