2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ay canım benim tşk ederim bu gün büyük gün bakalım ne olcak
Alırsın inşallah sağ salim kucağuna büyütürsünde bu kadar ı olmuş bundan sonrası da gelir
Oğlunla uzun ömürlerin olur

Ay canım benim tşk ederim bu gün büyük gün bakalım ne olcak
Alırsın inşallah sağ salim kucağuna büyütürsünde bu kadar ı olmuş bundan sonrası da gelir
Oğlunla uzun ömürlerin olur
İçine mi doğdu oğlan olacağı Valla daha 6. Haftadayım o yüzden cinsiyet belli değil. Sağlıkla gelsin de kız erkek farketmez.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.Dualarım hepimiz için Siz şimdi hangi aşamadasınız?Tekrar transfer oldunuz mu?

evet canim mahfoluyor ic camasirin hatta cok normal o rahim emiyor gerisini saliyor iste o yuzden icin rahat etsin canim hic bir problem yok

Canım bir atsana bakalım, bence sana öyle geliyordur.

Ben daha once 1 kez kimyasal gecirdigim icin doktor bu sefer genetik test yapalim embriyolara dedi ama bende sorun yumurta azligi. Zaten iki tane yumurtam var onlar da 5.gune kadar bekletilmiyor risk almamak icin. Dolayisiyla genetige gitse bile 3.gunde gitmek zorunda. İnternette de bircok kaynakta 3.gun embriyosundan biyopsu alindiginda embriyo bozylabildigi icin tercih edilmeyen bir yontem oldugu yaziyor. Test yaptirmadan direk transfee ettirip sansimi deneyecegim sanirim

Kızlar yarın gebelik testi yapacağım , inşallah çıkar.Oncekinde erken gebelikte testinde 5.gün çok silik öğrenmiştim, şimdi elimde normal gebelik testleri var . İnşallah çıkar
Erken deilmi canım beşinci gün mü olucak ben cikmassa etkilenirim die yapmicam diorum ama iğne ye giderken kan veririm merak da edio insan

Canım geçen sefer çıkınca bu sefer de yapayım diyorum,çok üzülürüm tabi çıkmazsa ama ben dayanamam biliyorum
Kıyaslama yapma ama geç de tutunabilir uzulmuceksen yap illa geçen ki gbi olmaz kuzum bebein seninle ben inanıyorum normal test günü ne zaman bide beşinci günde olsa kimi doktor farklı gün veriyor test günü için sanırım

Canım bana 13.gün verdiler test gününü 5.gün embriyosu hâlbuki 25 Ekim.Ama o zamana kadar ben bekleyemem zaten her türlü belli olur

Öncekiyle aynı belirtileri yaşıyorum birebir, o sebeple biraz umutluyum ama sonrasında çok korkuyorum negatif sonuç almaktan, yıkılmaktan.Eşimde diyor umutlanmayalım sonra çok üzülüyorsun diyor

valla kuzum bugun 9.gunum ay nasil endiseliyim.nasil gerginim.sana anlatamam ama brn galiba yarin giderim kan testi yaptirmya
En iyi birbirimizi anlarız canım benim tam gününde yap ozaman öğren bebisini kuzum ben meraktan ölürüm ama yapmayada cesaret edemem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…