2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

ya evet bende oyle dusunuyorum gec gidicem ya valla basarabilirsem durtumu durdurabilirsem tabi insalllah gec gidicem bi ogreneyimde tamam tuttu kalbide atiyor fala diye ben ozman komple rahata takicam biliyorum kendimide iste su surecc yaa gecen sefer sabah kalkiyordum aa ben hamileyim diyodum ne guzel bi duyguydu be o 1 hafta surdh ama olsun bin sukur hic yasayamayadabilirdim hayatim boyunca

Olacak inşallah canım.Ben totem yaptım valla, Transfer gününden tam 1 ay sonra doktora gideceğim pozitifse eğer .Yani 11 12 Kasım gibi giderim diyorum.Delimiyim neyim bende , belki de negatif ben kendi kendime hayal kuruyorum

Hadi ya ben o günü de saymıştım
Canim sende mi test yapion yoksa ya bende ne bileyim test yapmaya cesaret edemem sanırım bide kizlar transfer günü tekrar kan testi bakiliomu muayene zamanı verdiğimiz gbi yanıma bişe goruyyimi ne giycem ben karnımı akmasın düğünümde bukadr heycanlanmadim

Yok kuzum Tranfer günü kan testi yapılmıyor.Hiç birşey götürmene gerek yok bence

Sağol canım. Evet Aygül Hoca yok transfer öncesi istemediler
Ayyy ne sevindim habere.. bahceci mi memorial mi demiştiniz en son orda yazmıştım sana cnm...Aygul hocam 1 tane cok ama cok sevindim rabbim sagliklq kucağına almayı nasip etsin ben de onda devam ediyorum

Ayyy ne sevindim habere.. bahceci mi memorial mi demiştiniz en son orda yazmıştım sana cnm...Aygul hocam 1 tane cok ama cok sevindim rabbim sagliklq kucağına almayı nasip etsin ben de onda devam ediyorum
Çok teşekkür ederim
Gerçekten harika bi doktor. Allah ondan razı olsun. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız bir an önce

Ben geldim yine hanımlar

Çok şükür kanama alanı yok olmuş
Kese büyümüş 7+1 olmuşuz bi tik geriden geliyor sanki ama çok önemli değil dedi doktorum. Bol.bol yatıp bol su içmeye devam 10 gün sonraya kontrole gidicez. Kalbi gümbür gümbür atıyor Kuzumun. Öyle içim rahatladı ki. İnşallah bu sefer sonu mutlu olur hikayemizin. Sizlere de teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim
Gerçekten harika bi doktor. Allah ondan razı olsun. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız bir an önce
kesinlikle hatta Ankaradan dönüyoruz su an Aygül hocamla kontrolüm vardi.. Benim yaşım büyük canim amh az 1 2 tane yumos görülüyor her ay onlari da topluyor havuz yontemi yapiyor bana....bakalim bu son toplamam olacak insallah 1 tanesi bana gelir saglikla

Olacak inşallah canım.Ben totem yaptım valla, Transfer gününden tam 1 ay sonra doktora gideceğim pozitifse eğer .Yani 11 12 Kasım gibi giderim diyorum.Delimiyim neyim bende , belki de negatif ben kendi kendime hayal kuruyorum
olsun be kur nolcakk kiz yeterki tutsunlar saglijli olsunlarfa valla ben herseye raziyim ciddiyim kimildamam bile hep diyorum yeterki tutunsunnn

Merhaba canim seninle de yazisiyorduk degil mi bu yeni hesabin mi ben mi karistiriyorum nasilsin transfer oldun sanirim sen de
Evet canım 12 sinde Tranfsfer oldum çift embriyo, zaten geriye embriyom kalmadı maalesef.İnsallaj tutunur, Aygül hoca şansın yüksek dedi ama fazla umutlanmak istemiyorum.Sen neler yaptın canım

Ayy heyecanını yerim ya
Yok kız ben test yapmam çok geriliyorum testin t sini düşününce bile
Canım rahat bişeyler giyin. Özellikle alt iç çamaşırın sıkı olmasın. Psikolojik olarak rahatsız hissediyor insan kendini kan alma yok rahat ol

Valla ya heycan mi korku mu bendeki bilemedim öyle giyiniyim ya canım ya en azından dediğin gibi psikolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…