- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.601
İğne etkisi olsa onu bilirsin kanda canım çok düşük bir değer çıkaraynen kuzum ayrın yaptırcam ya valla am bısı dıycem sımdı catlatm aıgnesı vurdum ya ben en son carb gunu ee kanda yıne hamıle cıkacam acaba ne kadar cıımaıs lazım 10. gün
ya evet bende oyle dusunuyorum gec gidicem ya valla basarabilirsem durtumu durdurabilirsem tabi insalllah gec gidicem bi ogreneyimde tamam tuttu kalbide atiyor fala diye ben ozman komple rahata takicam biliyorum kendimide iste su surecc yaa gecen sefer sabah kalkiyordum aa ben hamileyim diyodum ne guzel bi duyguydu be o 1 hafta surdh ama olsun bin sukur hic yasayamayadabilirdim hayatim boyuncaİnşallah canım , birde ben o sefer erken gitmiştim kese göreyim diye , sonra sorun olunca 10 gün içinde 5 kere doktora gittik Resmen 2 ayrı doktora.O yüzden bu sefer eğer pozitif olursa inşallah Herhangi bir kanama vs . Olmadığı sürece hem kese hem kalp atışını birlikte görmek için bir süre bekleyip öyle gideceğim .
bakalim insalalh mutlu haberi aliriz allahin inziylenn artik elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahiiİğne etkisi olsa onu bilirsin kanda canım çok düşük bir değer
Olacak inşallah canım.Ben totem yaptım valla, Transfer gününden tam 1 ay sonra doktora gideceğim pozitifse eğer .Yani 11 12 Kasım gibi giderim diyorum.Delimiyim neyim bende , belki de negatif ben kendi kendime hayal kuruyorumya evet bende oyle dusunuyorum gec gidicem ya valla basarabilirsem durtumu durdurabilirsem tabi insalllah gec gidicem bi ogreneyimde tamam tuttu kalbide atiyor fala diye ben ozman komple rahata takicam biliyorum kendimide iste su surecc yaa gecen sefer sabah kalkiyordum aa ben hamileyim diyodum ne guzel bi duyguydu be o 1 hafta surdh ama olsun bin sukur hic yasayamayadabilirdim hayatim boyunca
Canim sende mi test yapion yoksa ya bende ne bileyim test yapmaya cesaret edemem sanırımHadi ya ben o günü de saymıştım
Yok kuzum Tranfer günü kan testi yapılmıyor.Hiç birşey götürmene gerek yok benceCanim sende mi test yapion yoksa ya bende ne bileyim test yapmaya cesaret edemem sanırımbide kizlar transfer günü tekrar kan testi bakiliomu muayene zamanı verdiğimiz gbi yanıma bişe goruyyimi ne giycem ben karnımı akmasın düğünümde bukadr heycanlanmadim
İyi bari bide kan alcaklar stresine girmem tek idrar sıkışması stresine girerim.Yok kuzum Tranfer günü kan testi yapılmıyor.Hiç birşey götürmene gerek yok bence
Ayyy ne sevindim habere..Sağol canım. Evet Aygül Hoca yok transfer öncesi istemediler
Merhaba canim seninle de yazisiyorduk degil mi bu yeni hesabin mi ben mi karistiriyorumYok kuzum Tranfer günü kan testi yapılmıyor.Hiç birşey götürmene gerek yok bence
Çok teşekkür ederimAyyy ne sevindim habere..bahceci mi memorial mi demiştiniz en son orda yazmıştım sana cnm...Aygul hocam 1 tane cok ama cok sevindim rabbim sagliklq kucağına almayı nasip etsin ben de onda devam ediyorum
Ben geldim yine hanımlarMerhabalar
Benim de sorum olacak bilen yaşayan yada duyan varsa bilgilerinizi beklerim.
Şu an 7 haftadayiz kalp atışını gördük. 15 gün önce yoğun kanamam olmuştu ama içerde kanama alanı yoktu neyse kese gelişti falan bebegi gördük kalbi duyduk. Dün sabah baz biraz kanamam oldu. Dr gittik kese etrafı kanama alanı olmuş bebek yine sağlam kalbi atıyor ama kese küçülmüş biraz dedi bol bom su ve ve 10 gün rapor verdi sadece yaticaksin dedi doktorum. İnsallah bişey olmayacak cumartesi tekrar gel bakalım yine dedi. Sonra rapor icin devlet Hastanesi'ne gittim doktorumun SGK anlaşması olmadığından raporu SGK anlaşmalı olan yerler yazıyormuş devlet hastanesindeki doktor empati yoksunu raporu yazıyım ama bu düşer duscekse düşer zaten dedi tüm moralimi bozdu. Zaten bu 5. Deneme daha önce 2 tedavi olumsuzdu. 1tedavi düşük 1 tedavi de kalbi durdu 2 kere kürtaj oldum Böyle yaşayan bilen duyan varmı aranızda.
Çok teşekkür ederim
Gerçekten harika bi doktor. Allah ondan razı olsun. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız bir an önce
olsun be kur nolcakkOlacak inşallah canım.Ben totem yaptım valla, Transfer gününden tam 1 ay sonra doktora gideceğim pozitifse eğer .Yani 11 12 Kasım gibi giderim diyorum.Delimiyim neyim bende , belki de negatif ben kendi kendime hayal kuruyorum
Evet canım 12 sinde Tranfsfer oldum çift embriyo, zaten geriye embriyom kalmadı maalesef.İnsallaj tutunur, Aygül hoca şansın yüksek dedi ama fazla umutlanmak istemiyorum.Sen neler yaptın canımMerhaba canim seninle de yazisiyorduk degil mi bu yeni hesabin mi ben mi karistiriyorumnasilsin transfer oldun sanirim sen de
Ayy heyecanını yerim yaCanim sende mi test yapion yoksa ya bende ne bileyim test yapmaya cesaret edemem sanırımbide kizlar transfer günü tekrar kan testi bakiliomu muayene zamanı verdiğimiz gbi yanıma bişe goruyyimi ne giycem ben karnımı akmasın düğünümde bukadr heycanlanmadim
İnşallah canım gebeliktir inşallahKızlar benim ayaklar Yine buz tutmaya devam ediyor, çorap ve patik var ayağımda birde yorganın içindeyim ona rağmenEğer pozitifse bu ayak üşümesi kesin gebelik belirtisi
Valla ya heycan mi korku mu bendeki bilemedimAyy heyecanını yerim ya
Yok kız ben test yapmam çok geriliyorum testin t sini düşününce bile
Canım rahat bişeyler giyin. Özellikle alt iç çamaşırın sıkı olmasın. Psikolojik olarak rahatsız hissediyor insan kendinikan alma yok rahat ol
He ya aman rahat ol. Ben Tranfer olduğumu da unuttum neredeyseValla ya heycan mi korku mu bendeki bilemedimöyle giyiniyim ya canım ya en azından dediğin gibi psikolojik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?