2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

20 tane vardır herhalde kız geçen Tranferden kaldı o zaman 50 li almıştım uyguna gelmişti
Oo maşallah inşallah geri kalanına tekrar ihtiyacın olmaz. Yani ikinci çocuğu düşünene kadar
Ayy valla sadece pozitif le bitse keşke geçen sefer yaşadıklarmdan sonra yavaş yavaş sevineceğim
Aynen canım pozitifle de bitmiyor inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Kızlar bu arada hava limaninda iki taraftan da geçerken ben gebeyim dedim , banttan geçmedim elle arama yaptılar bana
Çok iyi yapmışsın canım içinde rahat eder

Kızlar bana bakıp kimse erkenden yapmasın, hele 50 TL verip test almasın Ben böyle sabırsız bir deliyim işte
Bende yavaştan belirti aramaya başladım ben ona çok sinyal gönderdim karşılık istiyor insan. Buradayım desin istiyor. Öğlen kasığımda hafif ağrı oldu. Dedim sen mi yaptın tutunmaya mı çalışıyorsun. Yeter ki sağlıkla tutun istediğini yap. Ben çekerim ağrısını, sızısını.. Sen yeter ki tutun diyorum

Ayy canım çok sevindim napıyo minnak içeride harekleri falan oluyor mu görebiliyor musun. Ayy çok heyecanlııı
Ne hareketi kız?
Anca keseyi gördük daha, bebek bile görünmüyo henüz.
9. veya 10.haftalarda anca hareket görünüyor sanırım.

Ayy keşke diyorum 1 tane erken gebelik testi alsaymısım bugün bakardım, gerçi çıkmazdı herhalde 4.gün de
Canım ben 4. Gün erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Kendimi de daha erken nasıl olsa çıkmasa da daha sonra çıkma ihtimali var diye avuturum demiştim

Kıyamam sana ya, sıkmasana canını. (Diyenek bak ) ben 7. günde erken test yaptım silik gibi çıktı. Sonra testle ilgili yorumları okudum. Pozitif olduğu halde negatifler çıkmış. Saldım o yüzden. Test günüm salı, sabretmeye çalışıyorum. Ama baya zorluyo tabii :)

Ne hareketi kız?
Anca keseyi gördük daha, bebek bile görünmüyo henüz.
9. veya 10.haftalarda anca hareket görünüyor sanırım.
Ne bilim kız gözümün önünde türlü hayaller dönüyor
Çok zengin olup evime ultrason cihazı almak istemişimdir hep
İnşallah sağ salim o günlere de ulaşırsınız canım. Sırayla geliyor güzel haberlerin

Süper canım hadi inşallah darısı kalp atışını duymaya sağlıkla

Ya bide o yorumlar var ya can sıkıyor.Valla yalancı pozitif çıkarsa o 50 TL ye üzülürüm

Ayy canım bende öyleyim inan Benim dün akşamdan beridir göğüslerim hassaslasti baya , öncekinde de böyle olmuştu birde 2. 3.gün Benim bacaklarım çok ağrıdı belirti mi değil mi bilemem tabi

Ayy canım bende öyleyim inan Benim dün akşamdan beridir göğüslerim hassaslasti baya , öncekinde de böyle olmuştu birde 2. 3.gün Benim bacaklarım çok ağrıdı belirti mi değil mi bilemem tabi
İnşallah belirtidir canım sen şimdi yarın da yapacak mısın testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…