- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.681
Ayy valla sadece pozitif le bitse keşke geçen sefer yaşadıklarmdan sonra yavaş yavaş sevineceğimAyy inşallah kaset testte de çıkar. Bebişin oradadır inşallah
Müjdelerle gel kutlama yapalım topikte inşallah
Oo maşallah20 tane vardır herhalde kız geçen Tranferden kaldı o zaman 50 li almıştım uyguna gelmişti
Aynen canım pozitifle de bitmiyor inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinAyy valla sadece pozitif le bitse keşke geçen sefer yaşadıklarmdan sonra yavaş yavaş sevineceğim
Çok iyi yapmışsın canım içinde rahat ederKızlar bu arada hava limaninda iki taraftan da geçerken ben gebeyim dedim , banttan geçmedim elle arama yaptılar bana
Bende yavaştan belirti aramaya başladımKızlar bana bakıp kimse erkenden yapmasın, hele 50 TL verip test almasınBen böyle sabırsız bir deliyim işte
Ne hareketi kız?Ayy canım çok sevindimnapıyo minnak içeride harekleri falan oluyor mu görebiliyor musun. Ayy çok heyecanlııı
Canım ben 4. Gün erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Kendimi de daha erken nasıl olsa çıkmasa da daha sonra çıkma ihtimali var diye avuturum demiştimAyy keşke diyorum 1 tane erken gebelik testi alsaymısım bugün bakardım, gerçi çıkmazdı herhalde 4.gün de
Kıyamam sana ya, sıkmasana canını. (Diyenek bak4.gün canım asıl yarın çıkacak ama ben 4.gün pozitif görenleri okudum burda o yüzden Tranfer olduğum saatte yaptım asıl sonucu yarın sabah alacağım canım ben sadece birşey çıkacak mı diye meraktan yaptım
Kalp atımında kalbini ve atış hareketini görebiliyosun camım. Ama bebek o dönemde bile öyle hareket etmiyor dahaNe hareketi kız?
Anca keseyi gördük daha, bebek bile görünmüyo henüz.
9. veya 10.haftalarda anca hareket görünüyor sanırım.
Ne bilim kızNe hareketi kız?
Anca keseyi gördük daha, bebek bile görünmüyo henüz.
9. veya 10.haftalarda anca hareket görünüyor sanırım.
O minik atan kalbini severimmm hep atsın minnakların kalbiKalp atımında kalbini ve atış hareketini görebiliyosun camım. Ama bebek o dönemde bile öyle hareket etmiyor daha
Süper canım hadi inşallah darısı kalp atışını duymaya sağlıklaCilekkokusuu @Tureed naybukece Catlak-kurabiye
Çok şükür, ancak eve gelebildim canlarım.
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı.
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun.
Ya bide o yorumlar var ya can sıkıyor.Valla yalancı pozitif çıkarsa o 50 TL ye üzülürümKıyamam sana ya, sıkmasana canını. (Diyenek bak) ben 7. günde erken test yaptım silik gibi çıktı. Sonra testle ilgili yorumları okudum. Pozitif olduğu halde negatifler çıkmış. Saldım o yüzden. Test günüm salı, sabretmeye çalışıyorum. Ama baya zorluyo tabii :)
İnşallah Benim gördüğüm çizgide gebeliktendir canımCanım ben 4. Gün erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Kendimi de daha erken nasıl olsa çıkmasa da daha sonra çıkma ihtimali var diye avuturum demiştim
Ayy canım bende öyleyim inan Benim dün akşamdan beridir göğüslerim hassaslasti baya , öncekinde de böyle olmuştu birde 2. 3.gün Benim bacaklarım çok ağrıdı belirti mi değil mi bilemem tabiBende yavaştan belirti aramaya başladımben ona çok sinyal gönderdim karşılık istiyor insan. Buradayım desin istiyor. Öğlen kasığımda hafif ağrı oldu. Dedim sen mi yaptın tutunmaya mı çalışıyorsun. Yeter ki sağlıkla tutun istediğini yap. Ben çekerim ağrısını, sızısını.. Sen yeter ki tutun diyorum
İnşallah belirtidir canım sen şimdi yarın da yapacak mısın testiAyy canım bende öyleyim inan Benim dün akşamdan beridir göğüslerim hassaslasti baya , öncekinde de böyle olmuştu birde 2. 3.gün Benim bacaklarım çok ağrıdı belirti mi değil mi bilemem tabi
DimeYa bide o yorumlar var ya can sıkıyor.Valla yalancı pozitif çıkarsa o 50 TL ye üzülürüm
Evet canım eşime yakalanmadan yapmam lazım kaset test yapacağım amaİnşallah belirtidir canım sen şimdi yarın da yapacak mısın testi
Yaa ciddi mısın sen test günün ne zaman benden sonra oldun benden önce vereceksin kanıDimebenim de test alasım gelmişti neyse 4 gün kaldı
9 ve sonrasını bilmediğim için öyle dedim canım.Kalp atımında kalbini ve atış hareketini görebiliyosun camım. Ama bebek o dönemde bile öyle hareket etmiyor daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?