2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ay inşallah canım inşallah.
Valla sağlıkla gelsin de bebişler, isterse doğuma kadar görmeyeyim.

Merhaba. 2 adet dondurulmuş embriyo transferim oldu ve değerlerim aşağıdaki gibi çıktı. Muhtemelen gec tutunma o yüzden düdük cikti dokuzuncu gün. Sonra 3 kati artarken bugun 2 kati bile artmamis. Doktor henüz net birsey soyleyemiylor çarşamba gideceğim yanına. Sizce nasıl?

9.gun-6.81
11.gun-18.86
13.gun-57
15. Gün 99.85 (bugun)

Canim %60 artis önemli deniyor.. Bence gayet iyi artislarin, böyle devam eder insAllah, dedigin gibi gec tutunma olmus

Canim %60 artis önemli deniyor.. Bence gayet iyi artislarin, böyle devam eder insAllah, dedigin gibi gec tutunma olmus
Ya evet hesaplama göre %75 artmış bugun ama ilk günler %300 artma vardı bir anda düşünce gitti moral. Bidaha ki daha düşük çıkar muhtemel diye düşünüyorum

Belki ikisi tutunup sonradan biri düştü.
Çok yeni olduğu için fark edilmiyor başlarda sanırım.

Sonucları doktorunuza söylediniz mi yukselis hakkında ne dedi?

Evet, çok haklısın canım.
Unutmak lazım da işte malesef geliyo bazen aklıma.
Ben de öyleyim. Benim de 8. Haftada kalbi durmuştu. Şimdi sürekli bi diken üstündeyim. Herkes öyle ama insan bi defa kalbini duyup kaybedince sanki hep aynı şeyler tekrar edecek gibi geliyor. Seni inan çok iyi anlıyorum.

Belki ikisi tutunup sonradan biri düştü.
Çok yeni olduğu için fark edilmiyor başlarda sanırım.
Benim ilk transferimde de 12. gün 47, 14. gün 94 çıkmıştı. Tek embriyo transferiydi. Doktorum yetersiz rakamlar muhtemelen kimyasal olacak dedi ve ilaçları kestik. 4 gün sonra düşüş görmek için test verdiğimde 380 lerdeydi. Dış gebeliğe mi gidiyordu o bu derken keseyi ve bebeği gördük. Hatta 6+1 de kalp atışı aldık. Malesef 8. haftada kalbi durdu. Doktorum kromozomal anomaliden şüphelendi. Diyeceğim şu: rakamlar bazen yanıltıyor canım. Ne çok heveslen, ne umutsuzluğa düşür kendini. Yapabilirsen nötr kal.

Evet canım eşime yakalanmadan yapmam lazım kaset test yapacağım ama
Hadi bakalım inşallah ikinci çizgi oradadır. Ama çıkmazsa sakın moral bozmak yok çünkü kaset test için çok erken olabilir
Yaa ciddi mısın sen test günün ne zaman benden sonra oldun benden önce vereceksin kanı
He ya bende şaşırdım senden önce test günüm
Haftaya cuma dediler. Çok beklemeye gerek yokmuş. Bende perşembe evde test yapıp cuma ona göre kana giderim diye düşünüyorum. Perşembeyi de saymazsak kaldı benim 4 gün

Bu arada hayırlı kandiller kızlar..
Bu mübarek geceler yüzü suyu hürmetine Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
Sağlıkla tamamlasınlar süreçlerini..
Hayırlı kolay doğumlar olsun..
Hayırlı evlatlar olsunlar..
Aminn

Benim için 9.haftaya kadar çok zor geçecek, senin için de eşik 8.hafta demek ki.
Çok üzüldüm kaybına canım.
Salı günü inşallah çok güzel haberlerle gelirsin ve yeni bir umut olur sana.
Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağını doldursun.

Amiiiiiiiiiin canım, sana ve herkese hayırlı kandiller.
Nasıl kapsamlı bir dua bu, çocuk 18 yaşına gelene kadar bütün duaları ettin.

İçimden sana oğlandan başkası geçmiyor
Dün transfer oldum bakalım kısmet ne olcak

Amiiiiiiiiiin canım, sana ve herkese hayırlı kandiller.
Nasıl kapsamlı bir dua bu, çocuk 18 yaşına gelene kadar bütün duaları ettin.
Hahah devamını da getirirmişim şimdi hayırlı iş hayırlı eş vs
Ahh artık onların tatlı telaşları hiç bitmeyecek. Rabbim hepsinde kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…