- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.721
Canım oğlan - kız fark etmez inşallah sağlıkla gelir de tek dileğim bu.Sana da güzel bir transfer dönemi diliyorum.İnşallah güzel sonuçlanırİçimden sana oğlandan başkası geçmiyor
Dün transfer oldum bakalım kısmet ne olcak
Havuz yontemi yaparken embriyariniza genetik test yaptiriyor musunuz acaba? Bu ilk denemeniz mi?kesinlikle hatta Ankaradan dönüyoruz su an Aygül hocamla kontrolüm vardi.. Benim yaşım büyük canim amh az 1 2 tane yumos görülüyor her ay onlari da topluyor havuz yontemi yapiyor bana....bakalim bu son toplamam olacak insallah 1 tanesi bana gelir saglikla
Evet canım
Benim için 9.haftaya kadar çok zor geçecek, senin için de eşik 8.hafta demek ki.
Çok üzüldüm kaybına canım.
Salı günü inşallah çok güzel haberlerle gelirsin ve yeni bir umut olur sana.
Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağını doldursun.kuzucum. Aslında doktorum bana
Evet canım galiba eşiklerimiz böyle. Ama doktorum bana keseyi ve bebeği gördükten sonra “bu uzun bir maraton. Bebek 11 haftayı doldurana dek senin değildir. O yüzden ne fazla heveslen ne de endişe duy” demişti. Sanırım asıl eşiğimiz 11 hafta.Benim için 9.haftaya kadar çok zor geçecek, senin için de eşik 8.hafta demek ki.
Çok üzüldüm kaybına canım.
Salı günü inşallah çok güzel haberlerle gelirsin ve yeni bir umut olur sana.
Rabbim tez zamanda sağlıkla kucağını doldursun.
Aramızda 1 gün var seninleEvet canım
Adet ağrısı ve gaz oluyor canım. Hemşire normal demişti. Gaz için doktorun yat demediği sürece yatmamayı tercih et. Hareketsizlik gazı artırıyor ve kabızlığa neden oluyor.Kızlar transferden beri adet ağrısı gibi ağrı var ve afedersiniz gaz var sizlerde de mi öyle
Birlikte pozitifi öğreniriz inşallahAramızda 1 gün var seninlebende 14ünde oldum
Evet canım hareketsizlikten oluyor sanırım yürüyüşler yapıyorum aslında ama normale döneceğim bugünAdet ağrısı ve gaz oluyor canım. Hemşire normal demişti. Gaz için doktorun yat demediği sürece yatmamayı tercih et. Hareketsizlik gazı artırıyor ve kabızlığa neden oluyor.
İnsallah inşallah canımBirlikte pozitifi öğreniriz inşallah
24ü yazmışlar canım senin ne zamanİnsallah inşallah canımsenin test günü ne zaman
Ay inşallah canım.Hahah devamını da getirirmişim şimdi hayırlı iş hayırlı eş vs
Ahh artık onların tatlı telaşları hiç bitmeyecek. Rabbim hepsinde kolaylıklar versin
Ben yeni adet oldum canım pazartesi gidicem doktora ekim sonu gibi olur heralde
22 si canım benimkide24ü yazmışlar canım senin ne zaman
Hadi bakalım hayırlı olsun o zaman başlangıcınBen yeni adet oldum canım pazartesi gidicem doktora ekim sonu gibi olur heralde
Allahın izni ile görürüz inşallahAy inşallah canım.
O günleri de görebilecek miyiz acaba?
Sağol canım sen nasılsın bebişi aldın sonundaHadi bakalım hayırlı olsun o zaman başlangıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?