- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.861
Hahah geliyor kuzum ne yapsan. Bi ıslaklık oluyorEvet canim dizi izle ama kadın programlarda bakma çok stresliya fitili sorma ahh derdim büyük dün sabah çok akinca yazdım doktora evet biraz gelir dedi ama dün baya geri geldi hala alışamadım yani
Haha geçiyor geçiyor bi solukta geçiyorAy evet bu kulube girmeyi dort gozle bekliyordum sonunda29 ekim test icin gelicekmisiz haftaya cuma gecer mi gunler
Yeniyo olabilir, dolaba bakalım :)Maşallah iyi durmuşsun şimdiye kadartamam susturuyoruz kafamızın içinde ki testleri test neydi ya neye deniyordu
Evet canım senin dediğin gbi yapiorum gece attığında sabaha kadr kalkmiorum ama yinede gelio ilaç bide dün iğne oldum sizinde pruloton ve yarimmi acaba transfer de bı iğne daha olcak herhalde bu ondan öle acımadıHahah geliyor kuzum ne yapsan. Bi ıslaklık oluyordün tarif ettiğim gibi yapıyırsun dimi. Bacaklarını biraz açarsan rahat gidiyor ondan sonra hiç endişe etme. Fazlasını atıyordur vücut
Gündüz kuşağını hiç izlemem kuzum. Bi izlersem kadir var
Kesinlikle yanına meyve suyu da açmak lazım. Kuru kuru gitmezYeniyo olabilir, dolaba bakalım :)
Ay inseallah bakalim sabirli olmaya calisicamHaha geçiyor geçiyor bi solukta geçiyorBak ben transferi de sayarsam bugün 5. Gün çok hızlı geçti
Benim tam kuzum ama 3 günde 1 yapıyoruz. Aynen transferden sonra da yaparlar muhtemelen. Valla dün prolutondan sonra kadın iğne ucunu totom da unutmuş herhalde diyordum. Fena bi ağrıEvet canım senin dediğin gbi yapiorum gece attığında sabaha kadr kalkmiorum ama yinede gelio ilaç bide dün iğne oldum sizinde pruloton ve yarimmi acaba transfer de bı iğne daha olcak herhalde bu ondan öle acımadı
Ayy ne güzel hediye olarak gelir inşallahAy inseallah bakalim sabirli olmaya calisicam30 ekim oglumun dogumgunu o zaman iki guzelligi yasasam ahh
Benimde üç günde bir ama yarım aynı iğne demekki peki dün yattınmi bebe varken nasi yapcazBenim tam kuzum ama 3 günde 1 yapıyoruz. Aynen transferden sonra da yaparlar muhtemelen. Valla dün prolutondan sonra kadın iğne ucunu totom da unutmuş herhalde diyordum. Fena bi ağrı
İki gün eşimle biraz tartıştık dün de baya ağladım falan ne bilim sonra dedim bu kadar strese belki tutunamadıCatlak-kurabiye canım benim, okudum yazılanları ama anlamadım.
Sen niye tutmadı diye düşünüyosun ki?
Kaçırdığım bir şey mi var?
Yattım valla ya. Transfer zamanı hemşireye sormuştum sonrasında yüz üstü yatmanın bi zararı var mı diye yok dedi.Benimde üç günde bir ama yarım aynı iğne demekki peki dün yattınmi bebe varken nasi yapcazbide hem yavaş cekiolar hemde kalçadan baya üste kenarlara yaptılar ama tam olunca bakalım nasi olcak
Canim kendi kendine tekrarla aynısını dün ben yaşadım ağladım ama biz ve hormonlar arada tekrarmaliyiz bence hem onlara hem kendimize ahh biz kadınlarİki gün eşimle biraz tartıştık dün de baya ağladım falan ne bilim sonra dedim bu kadar strese belki tutunamadı
Şimdi belirti aramayı bırakacak, testi unutturacak bişeylere konsantre olmaya çalışıyorum
Aynen öyle canım o ilaçlarla zaten gergin oluyoruz. Hele transfer sonrası daha gergin oluyor insan işte onlardan da istediğimiz biraz anlayışCanim kendi kendine tekrarla aynısını dün ben yaşadım ağladım ama biz ve hormonlar arada tekrarmaliyiz bence hem onlara hem kendimize ahh biz kadınlarve hormonlarımz
Ya dert ettiğin şeye bak.İki gün eşimle biraz tartıştık dün de baya ağladım falan ne bilim sonra dedim bu kadar strese belki tutunamadı
Şimdi belirti aramayı bırakacak, testi unutturacak bişeylere konsantre olmaya çalışıyorum
Günaydın kuzum rabbim hayırlara çevirsin seni rüyamda gördümİnşallah canım Benim, çok teşekkür ederim
Yaa canımsın nasıl umut oldunYa dert ettiğin şeye bak.
Minnacık şey, stresten falan etkilenmez hemen.
Ben transferin ertesi günü tuvaletten çıkamadım. Kabız oldum ve o kadar uzun sürdü ki bu sefer. Ikınma diyorlar ya, saatlerce ıkınmaktan kesin tuttuysa da düştü dedim.
Yani tutunacağı varsa tutunuyor, sen hiç üzülme canım.
Aynen öyle canım ya insan yüz yüze görmediğini rüyasında görüyor bende dünGünaydın kuzum rabbim hayırlara çevirsin seni rüyamda gördüminsan oğlu ne tuhaf bi varlık yüz yüze hiç görmediği insanı bile rüyalarında görebiliyor 4 buçuk ta rüyamda gördüm uyandım daha da yatamadim
Kuzum bu dönemde hangimiz tartışmadık ki yapma öyle tutunacak olan her şekil turu kur stres yapma ben opuya giderken eşimle bi gün önce tartışıp konuşmuyordum düşünsene hiç konuşmuyoruz ama çocuk yapamaya gidiyiruzİki gün eşimle biraz tartıştık dün de baya ağladım falan ne bilim sonra dedim bu kadar strese belki tutunamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?