2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aynen öyle canım ya insan yüz yüze görmediğini rüyasında görüyor bende dün Nefes0858 i gördüm
Sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor adet olmuş muydun opudan sonra
Oldum ya kuzum çarşamba adetim bitti cuma histereskopi oldum adet olmayı 4 gözle bekliyorum bi yandan da büyük temizliğe basliycam haftaya evi temizler halıları açarız zeytin de başlıyor abovvv zaman geçiyor

cnm ben trnsferden sonra 4.gün hasta oldum çok fena..meyve takviyesiyle geçirmeye çalıştım ve yakın arkadaşımızı trafik kazasında kaybettikkaza evimin önünde oldu,kaza anı hariç herşeye tanık oldum o olduğunun bilmeden izledim.öğrenince çok ağladım çok üzüldüm aynı senin gibi düşünmedim değil ama şükür sıkıntı yok.bir arkadaşımız transferden sonra merdivenlerden düştü çok şükür devam ediyor gebeliği

Aynen öyle canım ama bizim suçumuz değil hep o ilaçlar yapıyor Rabbim görüyor canım o anki duygularını da biliyor. İnşallah ikimiz de çok güzel anne baba olacaksınız. Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin
Oldum ya kuzum çarşamba adetim bitti cuma histereskopi oldum adet olmayı 4 gözle bekliyorum bi yandan da büyük temizliğe basliycam haftaya evi temizler halıları açarız zeytin de başlıyor abovvv zaman geçiyor
Ohoo hızlısın kız
Yeni histeroskopi oldun kendini çok yorma ağır kaldırma uzanma bir süre

Bu kuruntular hiç bitmeyecek canım.
Onun için kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış.
Ben öyle yapıyorum.
Aynen öyle canım valla her biriniz içimi rahatlatınız şimdi sakin sakin dizi izliyorum hatta çok mutlu oldum yanaklarım kızardı

Yaa neler yaşamışsın canım mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim rahmet eylesin
Koruyan esirgeyen Rabbimin hikmeti işte düşmesine rağmen bebeğine bir şey olmamış çok şükür inşallah bu yolda mücadele eden herkes sağ salim kucağına alır bebelerini
Hepimizden Allah razı olsun

Ayy Aminn aminn inşallah canım benim
Çok şükür canım benim inşallah bi sonraki kontrolünde güzel geçer bundan sonra ayda bir mi gidiliyor
İnşallah canım ben gittiğimde 9 haftaydim 2 hafta sonraya çağırdı tekrar 12. Haftada da ikili teste gidicem perinatoliji bölümüne sonrasında oraya devam edicem sanırım

Maşallah canım gözün aydın sımsıkı tutunsunlar bebişlerin bu süreçte dikkat et kendine

İnşallah canım ben gittiğimde 9 haftaydim 2 hafta sonraya çağırdı tekrar 12. Haftada da ikili teste gidicem perinatoliji bölümüne sonrasında oraya devam edicem sanırım
İnşallahh sağlıkla devam etsin canım benim
Cilekkokusuu Catlak-kurabiye canlar test işini bırakın biraz daha sabır lütfen Rabbimin izniyle güzel hayırlı haberi alıcaz sizlerden dualarım sizlerle❣❣
Ben bıraktım testi baya moral oldunuz hepiniz Allah razı olsun
Kurabiyem yüzümü falan gördün mü neye benziyordum
Hahah yok valla yüzünü görmedim aha bu profil resmin ve nickin

beni geç senherkes aynı değil...benim olmadı...ama milletin moralini bozmayayım boşyere diye yazmadım...lakin 6 ne? 6 erken canım benim ..ben 8 de 1.20 aldım ...12 de de aynısını aldım...ama daha belli olmaz senin ki
Merhaba sonucunuz nedir acaba bende 6.gün yaptırdım 1.70 çıktı 12. Günü bekliyoruz bir umut

8 bile erkendi yani...düşün ama ben sebep aramıyorum hiç,olmayacağı varmış olmamış napalım...kısmetim böyle yani...doğal devam...özellikle ilk iki ay asılcaz biz...(erkek destekleri ile falan yani) kimseye aldırmayın belirti şu bu hepsi boş laf...herkes farklı çünkü...ararsanız üzülürsünüz.ben bunu tavsiye ederim naçizane...Allah hepinizin yüzüne baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…