- 2 Aralık 2015
- 4.558
- 18.567
- 208
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.881
Oldum ya kuzum çarşamba adetim bitti cuma histereskopi oldumAynen öyle canım ya insan yüz yüze görmediğini rüyasında görüyor bende dünNefes0858 i gördüm
Sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor adet olmuş muydun opudan sonra
Kız Allah seni, nasıl gördün beniGünaydın kuzum rabbim hayırlara çevirsin seni rüyamda gördüminsan oğlu ne tuhaf bi varlık yüz yüze hiç görmediği insanı bile rüyalarında görebiliyor 4 buçuk ta rüyamda gördüm uyandım daha da yatamadim
Merhaba 6.günü işe başladım, 4 gün rapor aldım ama 4,gün ayaklandım benTransferin kaçıncı günü işe başladınız acaba? Ne kadarlık rapor almıştınız?
cnm ben trnsferden sonra 4.gün hasta oldum çok fena..meyve takviyesiyle geçirmeye çalıştım ve yakın arkadaşımızı trafik kazasında kaybettikİki gün eşimle biraz tartıştık dün de baya ağladım falan ne bilim sonra dedim bu kadar strese belki tutunamadı
Şimdi belirti aramayı bırakacak, testi unutturacak bişeylere konsantre olmaya çalışıyorum
Amiin inseallah canimAyy ne güzel hediye olarak gelir inşallah
Gece en son seni okudum uyudumKız Allah seni, nasıl gördün beni
Bu kuruntular hiç bitmeyecek canım.Yaa canımsın nasıl umut olduninşallah inşallah
Aynen öyle tutacağı varsa tutuyor. Bizim kuruntular hiç bitmiyor
Aynen öyle canım ama bizim suçumuz değil hep o ilaçlar yapıyorKuzum bu dönemde hangimiz tartışmadık ki yapma öyle tutunacak olan her şekil turu kur stres yapma ben opuya giderken eşimle bi gün önce tartışıp konuşmuyordum düşünsene hiç konuşmuyoruz ama çocuk yapamaya gidiyiruzbi de allah affetsin çok kötü konuştum o gün inşallah allah o anki ruh halime verir de soyledimleeimi sonra pişman oldum olmuyor işte neyini zorluyorum allah bu çocuğun belasını vermiyor senin gibi babası olsun allahta istemiyor ben niye çocuğun belasını veriyorum senden çocuk düşünüyorum dedim oysa ki o kadar iyi baba olur ki canını acitmak istedim o an sonra benim canım acıdı konuştuğumdan allahım nolur aklıma bakma yani kendini boşuna suçlama ne tartışmalar ne kavgalar kimse güllük gülistanlık yaşamiyor biseyi hele ki o kadar hormon yüklemmisken keşke kendimizi kontrol edebilsek ama yok
Ohoo hızlısın kızOldum ya kuzum çarşamba adetim bitti cuma histereskopi oldumadet olmayı 4 gözle bekliyorum bi yandan da büyük temizliğe basliycam haftaya evi temizler halıları açarız zeytin de başlıyor abovvv zaman geçiyor
Aynen öyle canımBu kuruntular hiç bitmeyecek canım.
Onun için kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış.
Ben öyle yapıyorum.
Yaa neler yaşamışsın canım mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim rahmet eylesincnm ben trnsferden sonra 4.gün hasta oldum çok fena..meyve takviyesiyle geçirmeye çalıştım ve yakın arkadaşımızı trafik kazasında kaybettikkaza evimin önünde oldu,kaza anı hariç herşeye tanık oldum o olduğunun bilmeden izledim.öğrenince çok ağladım çok üzüldüm aynı senin gibi düşünmedim değil ama şükür sıkıntı yok.bir arkadaşımız transferden sonra merdivenlerden düştü çok şükür devam ediyor gebeliği
İnşallah canım ben gittiğimde 9 haftaydim 2 hafta sonraya çağırdı tekrar 12. Haftada da ikili teste gidicem perinatoliji bölümüne sonrasında oraya devam edicem sanırımAyy Aminn aminn inşallah canım benim
Çok şükür canım benim inşallah bi sonraki kontrolünde güzel geçerbundan sonra ayda bir mi gidiliyor
Maşallah canım gözün aydın sımsıkı tutunsunlar bebişlerin bu süreçte dikkat et kendineSelamun aleykum arkadaslar transfer oldu biraz once simdi dinlenme odasindayim 3 embriyo transfer okdu Rabbim saglikla tutunmalarini nasip etsinbugun heyecanliydim transfer suresi boyunca Yasini serif okudum dua ettim..elimizden gelen neyse yapmaya calistik Rabbim nasip etsin amin
Test yapmadan duramayan kadın benGece en son seni okudum uyudumtest yaparken gördümmm nasıl bi iz kaldıysa bende
Merhaba sonucunuz nedir acaba bende 6.gün yaptırdım 1.70 çıktı 12. Günü bekliyoruz bir umurcnm bana mı sordun acaba? bugün 1.20 çıktı olumsuz.kısmetama 12 de yine yaptırcakmışız beyim öyle buyurdu
Kurabiyem yüzümü falan gördün mü neye benziyordumAynen öyle canım ya insan yüz yüze görmediğini rüyasında görüyor bende dünNefes0858 i gördüm
Sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor adet olmuş muydun opudan sonra
İnşallahh sağlıkla devam etsin canım benimİnşallah canım ben gittiğimde 9 haftaydim 2 hafta sonraya çağırdı tekrar 12. Haftada da ikili teste gidicem perinatoliji bölümüne sonrasında oraya devam edicem sanırım
Ben bıraktım testiCilekkokusuu Catlak-kurabiye canlar test işini bırakın biraz daha sabır lütfen Rabbimin izniyle güzel hayırlı haberi alıcaz sizlerden dualarım sizlerle❣❣
Hahah yok valla yüzünü görmedim aha bu profil resmin ve nickinKurabiyem yüzümü falan gördün mü neye benziyordum
Merhaba sonucunuz nedir acaba bende 6.gün yaptırdım 1.70 çıktı 12. Günü bekliyoruz bir umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?