- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.981
Dene canım inşallah iyi gelir sanadaBende tuzlu kraker yiyorum sürekli ayva muhakkak denicem cnm cok sagol
Şimdi yapmam Diom da yarın son alincaklari alırken eczane onun den gecmeyeyim bari yoksa eşimde aldırmaz istesemde yapamam artıkNe zaman gebeliğini öğrenmeyi planlıyorsun peki?
Mide bulantıların başlarsa heralde gidersin artık doktora.
İnsallah canimCanım ancak bakabildim. 9:15de girdim işleme, 9:40gibi geldim. Kahkahalarla gelmişim 10:15hastası öyle dedi3tane yumurta toplanabilmiş; umarım kaliteleri iyi gelişir de transfer yapılabilecek düzeye gelirler.
Ben canım. 1 buçuk saatlik yolum vardı ve biz ne olur ne olmaz diye otelde kaldık ertesi gün döndükBu başlıkta yaşadığı yerden farklı bir yerde transfer yaptıran anne adayları var mı acaba?
Transfer sonrası ne zaman arabaya binip evinize döndünüz ve yol kaç saatti?
Amin hayirlisi olsun hakkimizda insallahAy hadi inşallah 4 tane toplanır dördü de kaliteli embriyoya dönersizin doktor da üçüncü güncü benimki de öyle
Benim de yarın, hangi gün opu yapacağını söyleyecek doktorum
Hahah valla en iyisiCatlak-kurabiye ve Tureed
Ben 3 test almıştım, birini transferden önceki gün, diğerlerini 6. ve 8. gün yaptım.
Nolur nolmaz, garanticiyimdir biraz.
Al bence test ne olur ne olmazŞimdi yapmam Diom da yarın son alincaklari alırken eczane onun den gecmeyeyim bari yoksa eşimde aldırmaz istesemde yapamam artık
Tam bilmiyorum ama normaldir sanırım canımKızlar bugün sol kasığıma ara ara ağrı giriyor gaz sancısı gibi acaba normalmi bu
İnşallah öyledir yaTam bilmiyorum ama normaldir sanırım canım
İnşallah canım benim hamile topiklerine sor bakalım yaşayan var mı.İnşallah öyledir ya
Tamam canım bir bakayım ben internette normal yazıyor ama ne bilim bugün biraz gaz sancısı gibi olması tedirgin ediyor beniİnşallah canım benim hamile topiklerine sor bakalım yaşayan var mı.
Bilmiom ya bitane alsammki bak şimdi yaAl bence test ne olur ne olmaz
Belki ayağını üşüttün gülüm olabilir mi. Havalar soğudu inşallah öyle bir şeydir. Nette normal diyorsa sıkıntı yapma canım benim. Rabbime emanet bebeğin Allahım korusun inşallahTamam canım bir bakayım ben internette normal yazıyor ama ne bilim bugün biraz gaz sancısı gibi olması tedirgin ediyor beni
Bak transfer öncesi beni biliyonBilmiom ya bitane alsammki bak şimdi ya
Yok şu an İzmir ama bu uygulama sonrası yurtdışına taşınıyoruz o yüzden burda tekrar deneme ihtimalimiz yok. inşallah bebeklerle taşınacağızAmin hayirlisi olsun hakkimizda insallahSiz hangi sehirdesiniz, merkezinin farkli bi sehirde mi?
Hayırlı olsun ne güzel açınca böyle bir haber görmek sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahİyi akşamlar herkese25 eylülde 3 embriyo transfer olmuştum. Bu gün bir kese gördük Bütün endişelerimi buraya yazdım, cevaplar içimi rahatlatdı her zaman Çok teşekkür ederim herkese Transfer bekleyen, transfer olan, tüp bebek heyecanı yaşayan bütün aileler inşallah güzel haberler alırsınız
Normal canım. İlaçlar gaz yapıyo.Kızlar bugün sol kasığıma ara ara ağrı giriyor gaz sancısı gibi acaba normalmi bu
İnşallah canım benim Allah razı olsunİyi akşamlar herkese25 eylülde 3 embriyo transfer olmuştum. Bu gün bir kese gördük Bütün endişelerimi buraya yazdım, cevaplar içimi rahatlatdı her zaman Çok teşekkür ederim herkese Transfer bekleyen, transfer olan, tüp bebek heyecanı yaşayan bütün aileler inşallah güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?