2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ne zaman gebeliğini öğrenmeyi planlıyorsun peki?
Mide bulantıların başlarsa heralde gidersin artık doktora.
Şimdi yapmam Diom da yarın son alincaklari alırken eczane onun den gecmeyeyim bari yoksa eşimde aldırmaz istesemde yapamam artık

Canım ancak bakabildim. 9:15de girdim işleme, 9:40gibi geldim. Kahkahalarla gelmişim 10:15hastası öyle dedi 3tane yumurta toplanabilmiş; umarım kaliteleri iyi gelişir de transfer yapılabilecek düzeye gelirler.
İnsallah canim Benim de yarin sabah opu. Bakalim benden kac yumurta cikacak ben de gulebilecek miyim

Bu başlıkta yaşadığı yerden farklı bir yerde transfer yaptıran anne adayları var mı acaba?
Transfer sonrası ne zaman arabaya binip evinize döndünüz ve yol kaç saatti?
Ben canım. 1 buçuk saatlik yolum vardı ve biz ne olur ne olmaz diye otelde kaldık ertesi gün döndük

Catlak-kurabiye ve Tureed
Ben 3 test almıştım, birini transferden önceki gün, diğerlerini 6. ve 8. gün yaptım.
Nolur nolmaz, garanticiyimdir biraz.
Hahah valla en iyisi ben ilk defa yumurtlama akıntısını yoğun bir şekilde gördüm ve ertesi gün birliktelik oldu bilemiyorum içeride neler dönüyor

Tamam canım bir bakayım ben internette normal yazıyor ama ne bilim bugün biraz gaz sancısı gibi olması tedirgin ediyor beni
Belki ayağını üşüttün gülüm olabilir mi. Havalar soğudu inşallah öyle bir şeydir. Nette normal diyorsa sıkıntı yapma canım benim. Rabbime emanet bebeğin Allahım korusun inşallah

İyi akşamlar herkese 25 eylülde 3 embriyo transfer olmuştum. Bu gün bir kese gördükBütün endişelerimi buraya yazdım, cevaplar içimi rahatlatdı her zaman Çok teşekkür ederim herkese Transfer bekleyen, transfer olan, tüp bebek heyecanı yaşayan bütün aileler inşallah güzel haberler alırsınız

Hayırlı olsun ne güzel açınca böyle bir haber görmek sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

İnşallah canım benim Allah razı olsun çok şükür sende keseyi gördün darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…