- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.941
Benimde oluyor canım bulantilarim ama çok şükür aşırı zorlamiyor beni ben doktora ilaç yazdırmıştım ama hiç kullanmadım onun yerine tuzlu kraker ve ayva yiyorum ayva iyi geliyor bana sende dene istersenKizlar nasilsiniz uzun zamandır pek bakamadım burayaNefes0858 cnm benim cok bulantilarim var hic kafamı kaldıramıyorum sen nasılsın var mi bulantilarin
Çok sevindim gerçekten şuan :) çok teşekkür ederim bilgi için inşallah sorunsuz halledebilirim o kısmı daBen ilk transferimden sonra sağlık ocağına gitmiştim aile hekimim de genç bir kadın anlattım herşeyi işe gidip gelmeyi riskli görüyorum çok sıkıntılı süreçten geçtim şimdi bebeğimi riske atmak istemem 10 gün rapor verir misiniz dedim kadıncağız sağolsun ikiletmediO yüzden hiiiiç endişelenmeyin aile hekimi hallediyor
Maşallah canım gayet güzel değerin sağlıkla artsın inşallah hayırlı olsunkızlar 9.değerim 77,35 çıktı. bugün 11.günüm tekrarlıycaz inşallah sağlıklı yükselmiştir.3.gün embriyo 9.gün için nasıl değer
Bise y soliyim mi ben şoka şimdiden girdim transfer günü verdiginden beri Leyla gibiyimYok kuzum ilk günde stres olmazsın çünkü insan şoka giriyor
Bi kaç gün dursun canım yanında ilk günler yemeğini hazırlayıp getirir lazım olur
İnşallah bulaşsın hayırlısı ileAyy inşallah inşallah yapozitifin bulaşsın bana da senin ikiz miydi tek miydi ya. Ben hep unutuyorum
evet biz aşılama olmadık canım başka doktora gittim ben napabiliriz diye değerlere bakar bakmaz aşılmaya boşuna paranızı harcamayın dedi hayatımın en iyi dokotruyla karşılaştım sanki her anlmada destekcim maddi manevi maddi olarakta sürekli yükümüzü hafifleticek destekte bulunduMaşallah canım gayet güzel değerin sağlıkla artsın inşallah hayırlı olsunseninle sanırım aşılama topiginde de yazişmiştik
sende hamileymişsin tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahMaşallah canım gayet güzel değerin sağlıkla artsın inşallah hayırlı olsunseninle sanırım aşılama topiginde de yazişmiştik
Insallah en kisa zamanda gelir bebisin artik canim..Evet kizim da tup bebek o zaman İstanbul memoriale gitmiştik ordaki ilk denememde kizima
4 embriyom 5. Güne gitti. Biri 6aa, diğerleri 3aa kalitede. Ama bugün test günümdü bu kez de olmadıCanim 5. Güne giden kac embriyon oldu diğer denemelerinde
İnşallah güzel hayırlı haberler alırsın Rabbim kolaylık versin işin gücün rast gitsin inşallah pozitif sonucu alırsın stres yapma moralini yüksek tutKızlar persembe veya cuma günü yumurta toplarız dedi doktorum, yarın tam günü netleşecek. 8 folikül görünüyor dua edin sağlıklı kaliteli embriyolar olsunBu ikinci denemem
Dün kaynanamın densizce ‘kadın taşıyıcı sadece’ sözünden sonra eşime sağlam bi patladım ağladım zırladım. Tam stresten uzak olmamız gereken dönemde bize bunları yaşatanları Allah’a havale ediyorum.
Bizi en iyi biz anlarız her ana fedakardır ama bizimki annelikten de önce kendimize iğneler yaparak başlıyor. Herkesin süreci sağlıkla ilerlesin inşallah
Ne güzel iyi insanla karsılaşmışsınız canım benimde aşılama iptal oldu Allah razı olsun doktorumdan bizede boşuna vakit kaybetmeyin dedi nasipte böyle varmış Rabbime şükürler olsun ilk denemede güzel haberi aldık darısı bekleyen herkeseevet biz aşılama olmadık canım başka doktora gittim ben napabiliriz diye değerlere bakar bakmaz aşılmaya boşuna paranızı harcamayın dedi hayatımın en iyi dokotruyla karşılaştım sanki her anlmada destekcim maddi manevi maddi olarakta sürekli yükümüzü hafifleticek destekte bulundu
Aminnn canım teşekkür ederim hepimiz sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza alalımsende hamileymişsin tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Ne zaman transfer?Bise y soliyim mi ben şoka şimdiden girdim transfer günü verdiginden beri Leyla gibiyimbı koşturma var ama heycandan midem korku
Hayırlı olsun bakalım. Sakin olmaya çalışın asıl olay transfer sonrasıSelam kızlar çok şükür benimde transfer günüm belirlendi. 25 Ekim pazartesi olacak tam saat için cumartesi günü arayıp bilgilendireceklerini söylediler. Gerçekten çok heyecanlıyım ayrıca da korkuyorum kullandığımız ilaçlarından yan etkisinden midir yoksa ben fazla mı duygusalım bilemiyorum tüm duygularım karma karışık
Teşekkür ederim. 2 Ekimde yumurta toplama işlemim oldu 7 Ekimde 3 embriyo donduruldu 5.gün embriyosu yani transfer işleminde uyutma işlemi olmuyormuş sanırım sizin bilginiz varmı ağrılı bir işlemmiHayırlı olsun bakalım. Sakin olmaya çalışın asıl olay transfer sonrası
Kaçıncı gün embriyosuydu?
Yoo hiç değil sadece biraz sıkışık olmak gerek o hafif rahatsızlık verebilir onun dışında ağrı sızı yok sanki smear veya alttan muayene gibi düşününTeşekkür ederim. 2 Ekimde yumurta toplama işlemim oldu 7 Ekimde 3 embriyo donduruldu 5.gün embriyosu yani transfer işleminde uyutma işlemi olmuyormuş sanırım sizin bilginiz varmı ağrılı bir işlemmi
21nde canım tek embriyo 6.gun dieri 3gun dondu zaten aynı anda transfer ardışık oluomus tek sanırım hayırlı si oda can olsun bana inşallahNe zaman transfer?
Çift mi? Kaçıncı gün embriyosu
Ay ne güzel 6. Güne gelmiş hayırlı olsun inşallah21nde canım tek embriyo 6.gun dieri 3gun dondu zaten aynı anda transfer ardışık oluomus tek sanırım hayırlı si oda can olsun bana inşallah
Kısmet aslında yoksa benimde 3gun doncakti gelişimle alakalı bak inan ne değer gün ne değer kısmet olduktan sonra hepsi bahane sen pozitif düşün Rabbim nasip etsin inşallah hepimizeAy ne güzel 6. Güne gelmiş hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?