- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.021
Ya sen yaptın bence solemionSüpraayyzz
Canım benim aslında artışları çok güzel. İnşallah sağlıkla ilerlemeye devam eder. Sağlıkla tutunur sana. Yine ilaçlarını bırakma düzenli kullan kendine çok dikkat et. Vitaminlerini eksik etme beslenmeni de güzel yap. İnşallah sağ salim ilerler sürecin canım
Tamam canım yine haberleşiriz o zaman netleşirse beni bilgilendirhayırlısı olsun yeter ki
Hoşgelgin canım ekliyorum seni de inşallah
Yaa çok tatlısın 24 saat dediğin de ne var günümüzde zaman su gibi durduramıyoruz kiAy senin bir gun once daha da cabuk gelirgeriye bakinca adet donemiydi aonra opuydu sonra transferdi derken kac gunleri atlattik guzel sonuclar aldirsin Mevlam amin
benim 1 saat uzakliktaydi transfer sonrasi bir saat hastanede dinlenme odasina aldilar sonra cikis yaptik
canim ogluma hamileligimdw oluyordu hem mide bulantisi hemde arasira kasik agrilari seni endiselendirmrsin istirahat etmeye bak bolca dinlen ve odaklanmamaya calis Kuran-i Kerim okumak cok rahatliyor
hayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin
hayirli olsun canim stres yapmamaya calis elbette hepimizin acabalsri oluyor ama bsk doktorunda artis normal demis rahatla bebisinde rahatlasin
Ayy yok kız valla yapmadım ama eli kulağındaYa sen yaptın bence solemion
Sole diyerek yap kuzum eğer cikmassa daha idrara karışmamış deyip üzmez sen yap çünkü biliosun idrar geç oluo bosuna uzmuceksen yap bende ne rüyalar gördüm baktım hepsinin anlamında bebek dio ya bilinç bizle dalga mı gecio yoksaAyy yok kız valla yapmadım ama eli kulağındatest yapmaktan korkuyorum ama belirsiz beklemek daha zormuş. Evet kafamı dağıtıyorum ama sonra yine aklıma geliyor
Ah o bilinç yok muSole diyerek yap kuzum eğer cikmassa daha idrara karışmamış deyip üzmez sen yap çünkü biliosun idrar geç oluo bosuna uzmuceksen yap bende ne rüyalar gördüm baktım hepsinin anlamında bebek dio ya bilinç bizle dalga mı gecio yoksa
Ya öyle biri vardı. O süreçte hamile kalmış ama erken süreçte olduğundan anlaşılmamış. Transfer de olmuş tek embriyo. İkisi birden tutmuş. İkiz hamile ama niri kendiliğindenNeyse unutuyoruz o düşünceleri
Ben varım. İstanbul’da yaptırdık biz. Eve araçla 7 sürüyor. Araç tercih etmedim. Doktorum uçakla ertesi gün gidebilirsin dedi. Otelden 1 saat araçla havaalanı, 1 saat uçuş ve üstüne havaalanından eve 1 saat arabayla yol. Eğer yol ızunsa o yorgunluğa değmez, uçak tercih edin derim.Bu başlıkta yaşadığı yerden farklı bir yerde transfer yaptıran anne adayları var mı acaba?
Transfer sonrası ne zaman arabaya binip evinize döndünüz ve yol kaç saatti?
Canim neden eminim diosun tam kaç gün oldu bak bı sürü test yapmak moralini bozdu daha test günün gelmedi ama lütfen topla biraz kendiniKızlar benim kesin negatif, artık eminim.Bir kaç saate kan verip Emin olup ilaçları bırakacağım
Oyle deme kiz bekleyince dakika bile saat geliyo bazenYaa çok tatlısın 24 saat dediğin de ne var günümüzde zaman su gibi durduramıyoruz ki
canim neden boyle dusundun ki simdi dua edelim hayirla sonuclansin duamiz seninleKızlar benim kesin negatif, artık eminim.Bir kaç saate kan verip Emin olup ilaçları bırakacağım
Kan testinde çıkar zaten canım varsa , artık test yapmaktan da bıktım.Artik birdahaki tedavilerde tövbe ettim evde test yapmaya, direk kan testi bende .Kabullenmeye çalışıyorum, ama çok zorCanim neden eminim diosun tam kaç gün oldu bak bı sürü test yapmak moralini bozdu daha test günün gelmedi ama lütfen topla biraz kendini
Bence pozitif dusunerek git kan vermeye de hep hayırlısını istedik zaten ama sen umutsuz olma teste giderken Allah'ım hayırlısını nasip etsinKan testinde çıkar zaten canım varsa , artık test yapmaktan da bıktım.Artik birdahaki tedavilerde tövbe ettim evde test yapmaya, direk kan testi bende .Kabullenmeye çalışıyorum, ama çok zor
Çok yoruldum canım İnan, uzun bir süre tedavi düşünmek istemiyorum yıprandım iyice.Aglayamıyorum bileBence pozitif dusunerek git kan vermeye de hep hayırlısını istedik zaten ama sen umutsuz olma teste giderken Allah'ım hayırlısını nasip etsin
Canim neden böyle yapıyorsun daha bugün 6. Mi 7. Günün o kadar zaman bekliyoruz 7 günü kendine dar ettin ..Kızlar benim kesin negatif, artık eminim.Bir kaç saate kan verip Emin olup ilaçları bırakacağım
Yakın zamandaki uçuşlarımın ikisinde de öyle sert iniş yaptık ki iyi ki transfer sonrası değil diye aklımdan geçirdimBen varım. İstanbul’da yaptırdık biz. Eve araçla 7 sürüyor. Araç tercih etmedim. Doktorum uçakla ertesi gün gidebilirsin dedi. Otelden 1 saat araçla havaalanı, 1 saat uçuş ve üstüne havaalanından eve 1 saat arabayla yol. Eğer yol ızunsa o yorgunluğa değmez, uçak tercih edin derim.
Benimde yol uzun ama ne bileyim uçak da bisey olr mu die araba ile gidip gelelim dedim transfer sonrası 2 gün otelde kaliriz sonra yola çıkarız die düşündük ama. Giderken bebisimizi alma heyecanı dönerken bebeğinize dönme heyecanından (insallahh) yol su gibi gecer dedik ama ne bileyimBen varım. İstanbul’da yaptırdık biz. Eve araçla 7 sürüyor. Araç tercih etmedim. Doktorum uçakla ertesi gün gidebilirsin dedi. Otelden 1 saat araçla havaalanı, 1 saat uçuş ve üstüne havaalanından eve 1 saat arabayla yol. Eğer yol ızunsa o yorgunluğa değmez, uçak tercih edin derim.
Bizimde 7 saat canim yolumuz Allah nasip ederse bizde araba ile gidelim diyoruzYakın zamandaki uçuşlarımın ikisinde de öyle sert iniş yaptık ki iyi ki transfer sonrası değil diye aklımdan geçirdim
Arabayla 4.5 saatlik bir yol gitmem gerekecek transfer sonrası. Ertesi gün yola çıkmalıyız gibi görünüyor biraz tedirginim
Dünn 11 günüm tekrarladım 228 olmuş canım çok mutluyumNe güzel iyi insanla karsılaşmışsınız canım benimde aşılama iptal oldu Allah razı olsun doktorumdan bizede boşuna vakit kaybetmeyin dedi nasipte böyle varmış Rabbime şükürler olsun ilk denemede güzel haberi aldık darısı bekleyen herkese
Anliorum canım benim zor ama bence herşey bitmedi yoruldun ben şu yedi ay da bambaşka bişe oldum ama tabi kaç senedir bu anı bekliodum ama sağlıklı ve hayırlı olcaksa benimle olsun dedim hep hayırlı vakitte bilemezsn ki tam herşey bitti deriz bı ay sonra kendiliginden olmuştur sınavımız bizimde bu hayatta evlatlarımızdan sinanioruz ama ben orda inanıyorum canım benim seninle ve sonuna kadar da olmazsa da hayırlısı dicez canimmÇok yoruldum canım İnan, uzun bir süre tedavi düşünmek istemiyorum yıprandım iyice.Aglayamıyorum bile
Nasıl emin olabiliyorsunuz? Biraz daha bekleyin test yapmadanKızlar benim kesin negatif, artık eminim.Bir kaç saate kan verip Emin olup ilaçları bırakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?