2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ya sen yaptın bence solemion

Yaa çok tatlısın 24 saat dediğin de ne var günümüzde zaman su gibi durduramıyoruz ki

Ayy yok kız valla yapmadım ama eli kulağında test yapmaktan korkuyorum ama belirsiz beklemek daha zormuş. Evet kafamı dağıtıyorum ama sonra yine aklıma geliyor
Sole diyerek yap kuzum eğer cikmassa daha idrara karışmamış deyip üzmez sen yap çünkü biliosun idrar geç oluo bosuna uzmuceksen yap bende ne rüyalar gördüm baktım hepsinin anlamında bebek dio ya bilinç bizle dalga mı gecio yoksa

Ah o bilinç yok mu biliyor ya ne için uğraşıyorsun hadi inşallah hayırlara çıksın

Bu başlıkta yaşadığı yerden farklı bir yerde transfer yaptıran anne adayları var mı acaba?
Transfer sonrası ne zaman arabaya binip evinize döndünüz ve yol kaç saatti?
Ben varım. İstanbul’da yaptırdık biz. Eve araçla 7 sürüyor. Araç tercih etmedim. Doktorum uçakla ertesi gün gidebilirsin dedi. Otelden 1 saat araçla havaalanı, 1 saat uçuş ve üstüne havaalanından eve 1 saat arabayla yol. Eğer yol ızunsa o yorgunluğa değmez, uçak tercih edin derim.

Canim neden eminim diosun tam kaç gün oldu bak bı sürü test yapmak moralini bozdu daha test günün gelmedi ama lütfen topla biraz kendini
Kan testinde çıkar zaten canım varsa , artık test yapmaktan da bıktım.Artik birdahaki tedavilerde tövbe ettim evde test yapmaya, direk kan testi bende .Kabullenmeye çalışıyorum, ama çok zor

Kan testinde çıkar zaten canım varsa , artık test yapmaktan da bıktım.Artik birdahaki tedavilerde tövbe ettim evde test yapmaya, direk kan testi bende .Kabullenmeye çalışıyorum, ama çok zor
Bence pozitif dusunerek git kan vermeye de hep hayırlısını istedik zaten ama sen umutsuz olma teste giderken Allah'ım hayırlısını nasip etsin

Bence pozitif dusunerek git kan vermeye de hep hayırlısını istedik zaten ama sen umutsuz olma teste giderken Allah'ım hayırlısını nasip etsin
Çok yoruldum canım İnan, uzun bir süre tedavi düşünmek istemiyorum yıprandım iyice.Aglayamıyorum bile

Yakın zamandaki uçuşlarımın ikisinde de öyle sert iniş yaptık ki iyi ki transfer sonrası değil diye aklımdan geçirdim
Arabayla 4.5 saatlik bir yol gitmem gerekecek transfer sonrası. Ertesi gün yola çıkmalıyız gibi görünüyor biraz tedirginim

Benimde yol uzun ama ne bileyim uçak da bisey olr mu die araba ile gidip gelelim dedim transfer sonrası 2 gün otelde kaliriz sonra yola çıkarız die düşündük ama. Giderken bebisimizi alma heyecanı dönerken bebeğinize dönme heyecanından (insallahh) yol su gibi gecer dedik ama ne bileyim

Bizimde 7 saat canim yolumuz Allah nasip ederse bizde araba ile gidelim diyoruz

Dünn 11 günüm tekrarladım 228 olmuş canım çok mutluyum

Çok yoruldum canım İnan, uzun bir süre tedavi düşünmek istemiyorum yıprandım iyice.Aglayamıyorum bile
Anliorum canım benim zor ama bence herşey bitmedi yoruldun ben şu yedi ay da bambaşka bişe oldum ama tabi kaç senedir bu anı bekliodum ama sağlıklı ve hayırlı olcaksa benimle olsun dedim hep hayırlı vakitte bilemezsn ki tam herşey bitti deriz bı ay sonra kendiliginden olmuştur sınavımız bizimde bu hayatta evlatlarımızdan sinanioruz ama ben orda inanıyorum canım benim seninle ve sonuna kadar da olmazsa da hayırlısı dicez canimm

Kızlar benim kesin negatif, artık eminim.Bir kaç saate kan verip Emin olup ilaçları bırakacağım
Nasıl emin olabiliyorsunuz? Biraz daha bekleyin test yapmadan
Ben ilk denememde hiç test yapmamıştım ama adet olacak gibi tüm belirtileri yaşamıştım ordan anlamıştım (tabii ilaç aldığım için adet olmuyordum ama vücut adete göre hazırlıyordu kendini) sizde böyle birşey var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…