2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bak transfer öncesi beni biliyon ama şuan gün sayıyorum test yapmak için. Bide ben kanda 1.20 görmekten çok yoruldum. O yüzden direkt kan veremem en azından evde bakayım bi
Evet canım önce bı tane test yapmak mantıklı aslında ne zmaan yapican smdi karar verdinmi

melyes @snow1132 sizlerin sonuçlar ne oldu canlar
Canım benim değerlerim aşağıdaki gibi:
10.Gün 6.83

12.gün 14.80

14.gün 40.67

Değer düşük başladığı ve cumadan beri kahverengi akıntı/kanama olduğu için tam sevinemiyorum. Çarşamba (18.gün) tekrar kan vericem, ona göre netleşir sanırım.

Kizlar selamm, kromozom ve pıhtılaşma testlerimi yaptırdım da sonucunda mtfhr c677t heterozigot çıktı diğer 5 i normal yazıyor.bunun bir anlamı var mı acaba.igne vs gerekir mi tüp bebek sürecinde.

Kizlar selamm, kromozom ve pıhtılaşma testlerimi yaptırdım da sonucunda mtfhr c677t heterozigot çıktı diğer 5 i normal yazıyor.bunun bir anlamı var mı acaba.igne vs gerekir mi tüp bebek sürecinde.
Merhaba benim testimde böyleydi 5 haftadan doğuma kadar ve 40 gun lohusalikta claxin 6000 lik iğne oldum hergun

Canm zaten oksapar pıhtı önleyici ilaç aspirin kan sulandırıcı

34 yasindayim.
11 Ekimde 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi
20 ekimde kan testi verecegim.

Merhabalar bizde 28 eylülde transfer yapıldı sonuç pozitif cıktı iki kez test yapıldı artış normal dedi doktor ve bir daha da bakılmadı gebelige ohss oldm şimdilik atlattm gibi ama nedense içimde sanki bişey oldu hamile degilim sanki ters giden bişey var gibi hissediyorum sürekli kurmaya başladm kendi doktorumuz uzak zaten devlet aradm akşama kadar ulaşamadım da acmadılar progesteron birde folik asit kullanıyordm bitti bugün kullanmadmda

Herkese selamlar,
Bu forma 2 sene önce kayit yapmisim geriye dönüp baktigimda. 2bucuk senedir cocuk istiyoruz. Uzun ve ugrasli bir surec sonunda iki tupumun de kapali oldugunu hsg filmi sonucu anladik. O zamana kadar doktor bize neden erkenden hsg cekmedi de hormon vesaire tedaviseyle bizi yordu hic deginmek bile istemiyorum. Özetle surec oldukca yipratici gecti ve geciyor. Insan kendine benzer birileri ariyor konusmak icin. Cunku bu surecleri yasamayan anlayamiyor.
Su an 2.ci tup bebek denemesini yaptik 11 ekimde transfer oldum Cift embriyo transfer edildi. 20 ekimde kan testi yaptiricam. Ama dusunmekten kendimi alamiyorum Acaba bu kez oldu mu? Olmadiysa nasil toplariz? Siskinlik disinda bi belirti de hissetmiyorum. Bu sefer umutsuzluga kapılıyorum. Boyle olumsuz dusunmek de istemiyorum sonucu kotu etkilememek icin... Ama son iki gun kaldi ve cidden artik zor sabrediyorum. Ve cokca da korkuyorum olumsuz olur diye...

Merhaba benim testimde böyleydi 5 haftadan doğuma kadar ve 40 gun lohusalikta claxin 6000 lik iğne oldum hergun
Tıbbi genetik doktoru umursamadı pek önemli bişey değil tek gen dedi ama tüp bebek doktoruma da soracağım tabiki, teşekkürler.

Kizlar ya transfer 21de ama benim nasi belim agrio kasik ağrısı sanki adet olcam öle ilaç lar yapmismiydi sizede bide bende grip olcam sanırım
Bende olmustu canim ayni dediklerin hatta dedim tarnsfwr olmus olsaydim hamilelige yorardik kesin diye
kızlar 9.değerim 77,35 çıktı. bugün 11.günüm tekrarlıycaz inşallah sağlıklı yükselmiştir.3.gün embriyo 9.gün için nasıl değer
saglikla daha da artar canim bence gayet guzel
Ne güzel sana foto vermişler ❣
evet cok mutlu oldum bunun icin
Teşekkür ederim. 2 Ekimde yumurta toplama işlemim oldu 7 Ekimde 3 embriyo donduruldu 5.gün embriyosu yani transfer işleminde uyutma işlemi olmuyormuş sanırım sizin bilginiz varmı ağrılı bir işlemmi
merak etme canim hic aci falan olmuyir normal vajinal muayene gibi geldi bana tek zorlayan sey hemsirenin hafif karnina bastirmasi o da idrara sıkışık oldugum icin

28. Haftaya Perşembe de benim gelir mi o gün ya
Ay senin bir gun once daha da cabuk gelirgeriye bakinca adet donemiydi aonra opuydu sonra transferdi derken kac gunleri atlattik guzel sonuclar aldirsin Mevlam amin
Bu başlıkta yaşadığı yerden farklı bir yerde transfer yaptıran anne adayları var mı acaba?
Transfer sonrası ne zaman arabaya binip evinize döndünüz ve yol kaç saatti?
benim 1 saat uzakliktaydi transfer sonrasi bir saat hastanede dinlenme odasina aldilar sonra cikis yaptik
Kızlar bugün sol kasığıma ara ara ağrı giriyor gaz sancısı gibi acaba normalmi bu
canim ogluma hamileligimdw oluyordu hem mide bulantisi hemde arasira kasik agrilari seni endiselendirmrsin istirahat etmeye bak bolca dinlen ve odaklanmamaya calis Kuran-i Kerim okumak cok rahatliyor
hayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin
hayirli olsun canim stres yapmamaya calis elbette hepimizin acabalsri oluyor ama bsk doktorunda artis normal demis rahatla bebisinde rahatlasin

Bence artislarin gayet guzel. Benim bir arkadasimin da boyle dusuk basladi ama gayet saglikli ilerledi. Hic korkma

Evet canım önce bı tane test yapmak mantıklı aslında ne zmaan yapican smdi karar verdinmi
Süpraayyzz
Canım benim aslında artışları çok güzel. İnşallah sağlıkla ilerlemeye devam eder. Sağlıkla tutunur sana. Yine ilaçlarını bırakma düzenli kullan kendine çok dikkat et. Vitaminlerini eksik etme beslenmeni de güzel yap. İnşallah sağ salim ilerler sürecin canım
Catlak-kurabiye benim suan icin ekim son haftSı gözüküyor ama net tarih vermedi hemüz canm
Tamam canım yine haberleşiriz o zaman netleşirse beni bilgilendir hayırlısı olsun yeter ki
34 yasindayim.
11 Ekimde 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi
20 ekimde kan testi verecegim.
Hoşgelgin canım ekliyorum seni de inşallah

Benimde 22si test günüm. Bende hiç bir şey hissetmiyorum aynı korkular bende de var. Yarın inşallah güzel sonuçlar alırsın canım inşallah bebeğin ya da bebeklerin seninledir. Burada hiç bir belirti olmadan pozitif alan arkadaşlarım oldu. Onlar umut olsun bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…