- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.001
Evet canım önce bı tane test yapmak mantıklı aslında ne zmaan yapican smdi karar verdinmiBak transfer öncesi beni biliyonama şuan gün sayıyorum test yapmak için. Bide ben kanda 1.20 görmekten çok yoruldum. O yüzden direkt kan veremem en azından evde bakayım bi
Canım benim değerlerim aşağıdaki gibi:
Yani canim sperm kaynaklı tüp bebek denemelerinde 5. Günü beklemek daha iyi olur diyorlar onun için sordumİyiydi genel olarak detay bilmiyorum
Niye ki? Spermde sorun varsa bekletmeden transfer yoluna mı gidiyorlar?
İnsallah oyle olur canim Allah gonlune gore versinYok şu an İzmir ama bu uygulama sonrası yurtdışına taşınıyoruz o yüzden burda tekrar deneme ihtimalimiz yok. inşallah bebeklerle taşınacağız
Merhaba benim testimde böyleydi 5 haftadan doğuma kadar ve 40 gun lohusalikta claxin 6000 lik iğne oldum hergunKizlar selamm, kromozom ve pıhtılaşma testlerimi yaptırdım da sonucunda mtfhr c677t heterozigot çıktı diğer 5 i normal yazıyor.bunun bir anlamı var mı acaba.igne vs gerekir mi tüp bebek sürecinde.
Canim benimde ara ara oluyor muhtemelen ilaçlardandır ama havalar da soğudu dikkat et üşütme kendiniKızlar bugün sol kasığıma ara ara ağrı giriyor gaz sancısı gibi acaba normalmi bu
Canm zaten oksapar pıhtı önleyici ilaç aspirin kan sulandırıcıKızlar ben Tranferden 5 gün önce oksapar a başladım, o zamana kadar Aspirin kullanıyordum onu da kestirdiler artık Aspirin kullanmayacakmısım oksapar a devam edecekmısım ,Ama diğerinde kullanmıştım sonra lekelenme olunca kesmislerdi aspirini , bende hafif düzeyde pıhtılaşma var şimdi aklıma o takıldı Aspirin içsem mi içmesem mi bilemedim
34 yasindayim.Kaçıncı denemeniz ?
Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
Nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Pozitif @Elifff60 33 Yaş 1. Deneme 31 Ağustos Pozitif @Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift Embriyo ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @GCnsu 28 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift Embriyo) @naybukece 32 Yaş 5. Deneme 7 Eylül (3. Gün) Pozitif @Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift embriyo) Pozitif @Sunus 25 Yaş 1. Deneme 8 Eylül @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif @Brarmn11 3. Deneme Eylül @mertugce35 32 Yaş 4. Deneme 13 Eylül (4. Gün) @nurt56373 21 Yaş 1. Deneme 14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo) Pozitif @birrgaripp 27 Yaş 1. Deneme 15 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme Eylül @ozlemgundogdu 39 Yaş 5. Deneme 20 Eylül Pozitif @rabiasel 30 Yaş 1. Deneme 24 Eylül (5. Gün) @Zehramss 38 Yaş 4. Deneme 24 Eylül (3. Gün) @waitingsirr 23 Yaş 1. Deneme 25 Eylül (5. Gün) Pozitif @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme 27 Eylül Pozitif @venusvenus88 33 Yaş 1. Deneme 27 Eylül (5. Gün) @Sandra86 35 Yaş 1. Deneme 28 Eylül (5.Gün) @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül Pozitif @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme 1 Ekim (Çift Embriyo) @Videsupra 31 Yaş 2. Deneme 1 Ekim Pozitif melyes 34 Yaş 1. Deneme 2 Ekim @snow1132 29 Yaş 1. Deneme 4 Ekim (3. Gün) A Ayseeeecik 31 Yaş 3. Deneme 4 Ekim (5. Gün) @Mucizem benimle 32 Yaş 5. Deneme 4 Ekim Pozitif @mlshope 28 Yaş 4. Deneme 6 Ekim (5. Gün Çift) @kalkyerineyat 38 Yaş 2. Deneme 7 Ekim (5. Gün) @Niloya444 24 Yaş 1. Deneme 7 Ekim (3. Gün) Pozitif @seta_90 30 Yaş 2. Deneme 7 Ekim (3. Gün) @agustos72 33 Yaş 2. Deneme 8 Ekim (5. Gün) @cisem24 34 Yaş 3. Deneme 9 Ekim (5. Gün) @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme 12 Ekim (Çift Embriyo) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme 14 Ekim @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme 15 Ekim (5. Gün) VuslatimLee 35 Yaş 1. Deneme 18 Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme 19 Ekim Tureed 33 Yaş 1. Deneme 21 Ekim @Forgotpink 29 Yaş 1. Deneme 22 Ekim (5. Gün) @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme Ekim @derya2526 26 Yaş 1. Deneme Ekim @Ilaymilya 30 Yaş 7. Deneme Ekim M Mucizelereinanin55 29 Yaş 3. Deneme Ekim @Esen63 27 33 Yaş 3. Deneme Ekim Opecert 31 Yaş 1. Deneme Ekim
2.denemem34 yasindayim.
11 Ekimde 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi
20 ekimde kan testi verecegim.
Merhabalar bizde 28 eylülde transfer yapıldı sonuç pozitif cıktı iki kez test yapıldı artış normal dedi doktor ve bir daha da bakılmadı gebelige ohss oldm şimdilik atlattm gibi ama nedense içimde sanki bişey oldu hamile degilim sanki ters giden bişey var gibi hissediyorum sürekli kurmaya başladm kendi doktorumuz uzak zaten devlet aradm akşama kadar ulaşamadım da acmadılar progesteron birde folik asit kullanıyordm bitti bugün kullanmadmdaİyi akşamlar herkese25 eylülde 3 embriyo transfer olmuştum. Bu gün bir kese gördük Bütün endişelerimi buraya yazdım, cevaplar içimi rahatlatdı her zaman Çok teşekkür ederim herkese Transfer bekleyen, transfer olan, tüp bebek heyecanı yaşayan bütün aileler inşallah güzel haberler alırsınız
Tıbbi genetik doktoru umursamadı pek önemli bişey değil tek gen dedi ama tüp bebek doktoruma da soracağım tabiki, teşekkürler.Merhaba benim testimde böyleydi 5 haftadan doğuma kadar ve 40 gun lohusalikta claxin 6000 lik iğne oldum hergun
Bende olmustu canim ayni dediklerin hatta dedim tarnsfwr olmus olsaydim hamilelige yorardik kesin diyeKizlar ya transfer 21de ama benim nasi belim agrio kasik ağrısı sanki adet olcam öle ilaç lar yapmismiydi sizede bide bende grip olcam sanırım
saglikla daha da artar canim bence gayet guzelkızlar 9.değerim 77,35 çıktı. bugün 11.günüm tekrarlıycaz inşallah sağlıklı yükselmiştir.3.gün embriyo 9.gün için nasıl değer
evet cok mutlu oldum bunun icinNe güzel sana foto vermişler ❣
merak etme canim hic aci falan olmuyir normal vajinal muayene gibi geldi bana tek zorlayan sey hemsirenin hafif karnina bastirmasi o da idrara sıkışık oldugum icinTeşekkür ederim. 2 Ekimde yumurta toplama işlemim oldu 7 Ekimde 3 embriyo donduruldu 5.gün embriyosu yani transfer işleminde uyutma işlemi olmuyormuş sanırım sizin bilginiz varmı ağrılı bir işlemmi
Ay senin bir gun once daha da cabuk gelir28. Haftaya Perşembe de benim gelir mi o gün ya
benim 1 saat uzakliktaydi transfer sonrasi bir saat hastanede dinlenme odasina aldilar sonra cikis yaptikBu başlıkta yaşadığı yerden farklı bir yerde transfer yaptıran anne adayları var mı acaba?
Transfer sonrası ne zaman arabaya binip evinize döndünüz ve yol kaç saatti?
canim ogluma hamileligimdw oluyordu hem mide bulantisi hemde arasira kasik agrilari seni endiselendirmrsin istirahat etmeye bak bolca dinlen ve odaklanmamaya calis Kuran-i Kerim okumak cok rahatliyorKızlar bugün sol kasığıma ara ara ağrı giriyor gaz sancısı gibi acaba normalmi bu
hayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsinİyi akşamlar herkese25 eylülde 3 embriyo transfer olmuştum. Bu gün bir kese gördük Bütün endişelerimi buraya yazdım, cevaplar içimi rahatlatdı her zaman Çok teşekkür ederim herkese Transfer bekleyen, transfer olan, tüp bebek heyecanı yaşayan bütün aileler inşallah güzel haberler alırsınız
hayirli olsun canim stres yapmamaya calis elbette hepimizin acabalsri oluyor ama bsk doktorunda artis normal demis rahatla bebisinde rahatlasinMerhabalar bizde 28 eylülde transfer yapıldı sonuç pozitif cıktı iki kez test yapıldı artış normal dedi doktor ve bir daha da bakılmadı gebelige ohss oldm şimdilik atlattm gibi ama nedense içimde sanki bişey oldu hamile degilim sanki ters giden bişey var gibi hissediyorum sürekli kurmaya başladm kendi doktorumuz uzak zaten devlet aradm akşama kadar ulaşamadım da acmadılar progesteron birde folik asit kullanıyordm bitti bugün kullanmadmda
Bence artislarin gayet guzel. Benim bir arkadasimin da boyle dusuk basladi ama gayet saglikli ilerledi. Hic korkmaCanım benim değerlerim aşağıdaki gibi:
10.Gün 6.83
12.gün 14.80
14.gün 40.67
Değer düşük başladığı ve cumadan beri kahverengi akıntı/kanama olduğu için tam sevinemiyorum. Çarşamba (18.gün) tekrar kan vericem, ona göre netleşir sanırım.
SüpraayyzzEvet canım önce bı tane test yapmak mantıklı aslında ne zmaan yapican smdi karar verdinmi
Canım benim aslında artışları çok güzel. İnşallah sağlıkla ilerlemeye devam eder. Sağlıkla tutunur sana. Yine ilaçlarını bırakma düzenli kullan kendine çok dikkat et. Vitaminlerini eksik etme beslenmeni de güzel yap. İnşallah sağ salim ilerler sürecin canımCanım benim değerlerim aşağıdaki gibi:
10.Gün 6.83
12.gün 14.80
14.gün 40.67
Değer düşük başladığı ve cumadan beri kahverengi akıntı/kanama olduğu için tam sevinemiyorum. Çarşamba (18.gün) tekrar kan vericem, ona göre netleşir sanırım.
Tamam canım yine haberleşiriz o zaman netleşirse beni bilgilendirCatlak-kurabiye benim suan icin ekim son haftSı gözüküyor ama net tarih vermedi hemüz canm
Hoşgelgin canım ekliyorum seni de inşallah34 yasindayim.
11 Ekimde 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi
20 ekimde kan testi verecegim.
Benimde 22si test günüm. Bende hiç bir şey hissetmiyorum aynı korkular bende de var. Yarın inşallah güzel sonuçlar alırsın canım inşallah bebeğin ya da bebeklerin seninledir. Burada hiç bir belirti olmadan pozitif alan arkadaşlarım oldu. Onlar umut olsun bize deHerkese selamlar,
Bu forma 2 sene önce kayit yapmisim geriye dönüp baktigimda. 2bucuk senedir cocuk istiyoruz. Uzun ve ugrasli bir surec sonunda iki tupumun de kapali oldugunu hsg filmi sonucu anladik. O zamana kadar doktor bize neden erkenden hsg cekmedi de hormon vesaire tedaviseyle bizi yordu hic deginmek bile istemiyorum. Özetle surec oldukca yipratici gecti ve geciyor. Insan kendine benzer birileri ariyor konusmak icin. Cunku bu surecleri yasamayan anlayamiyor.
Su an 2.ci tup bebek denemesini yaptik 11 ekimde transfer oldum Cift embriyo transfer edildi. 20 ekimde kan testi yaptiricam. Ama dusunmekten kendimi alamiyorum Acaba bu kez oldu mu? Olmadiysa nasil toplariz? Siskinlik disinda bi belirti de hissetmiyorum. Bu sefer umutsuzluga kapılıyorum. Boyle olumsuz dusunmek de istemiyorum sonucu kotu etkilememek icin... Ama son iki gun kaldi ve cidden artik zor sabrediyorum. Ve cokca da korkuyorum olumsuz olur diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?