2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnşsllah su gibi geçer

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de ikinci denemem. Olumsuzu hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum olumsuzsa zaten öğrenince üzüleceğim şimdiden üzülmenin bir anlamı yok ki hatta zararı var. Tahliliniz yarınmış hayırlı haber olsun umarım
Dondurulmuş mu taze mi? Kaç embriyo oluşmuştu

Cilekkokusuu canım neden öyle düşünüyorsun ki bak bugün bi video izledim. 5. Gün embriyosu 3-5 günleri arasında tutunuyormus.
7 günden sonra beta daha fazla salgılanıp kana geçiyor dedi. O yüzden idrar testi yanıltabilir kuzum. İnşallah kanda güzel bir sonuç alırsın

Umarım canım sağol güzel dileklerin için

Birazdan kan vereceğim canım hayırlısı

merhabalar. Taze transfer yapıldı banada 12 ekimde. Iki adet 5.gün embriyosu iyi kalitede. Bugun 7.günüm. sabah idrar testindr 2.cizgi silik cikti. Yarim saat sonra tekrar yaptim yine silik cikti. Acaba ilaclarin etkisi olabilirmi

merhabalar. Taze transfer yapıldı banada 12 ekimde. Iki adet 5.gün embriyosu iyi kalitede. Bugun 7.günüm. sabah idrar testindr 2.cizgi silik cikti. Yarim saat sonra tekrar yaptim yine silik cikti. Acaba ilaclarin etkisi olabilirmi
Çatlatma iğnesi falan yapmış mıydın canım

İnsallah canim Benim de yarin sabah opu. Bakalim benden kac yumurta cikacak ben de gulebilecek miyim
İnşallah kaliteli kaliteli bir sürü çıkar. Benim yanımda astım hastası bi kız vardı sürekli oksijen falan verdiler ve 1gün yatırdılar ondan 21tane çıkmış.
Bugün 08:55de aradılar hastaneden; “Yumurtalarınız döllendi yarın da arayacağız yine gidişat hk bilgi vermek için” dedi. “Kalitesi hk bi bilginiz var mı?” dedim “Onu transfer esnasında yüz yüze konuşuyoruz.” dedi. Niyeyse..

Birazdan kan vereceğim canım hayırlısı
Canim benim dualarimiz seninle hic morelini bozma insallah hayirlisiyla bebeklerin seninledir. Morel bozuklugu bebeklerin tutunmasina yardimci olmuyor bizler anne adaylariyiz guclu olmak zorundayiz. Buda bizim sinavimiz nolur guclu olmaya calis canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…