- 29 Mayıs 2021
- 3.105
- 6.100
- 108
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.041
İnşsllah su gibi geçerBenimde yol uzun ama ne bileyim uçak da bisey olr mu die araba ile gidip gelelim dedim transfer sonrası 2 gün otelde kaliriz sonra yola çıkarız die düşündük ama. Giderken bebisimizi alma heyecanı dönerken bebeğinize dönme heyecanından (insallahh) yol su gibi gecer dedik ama ne bileyim
Insallah canimİnşsllah su gibi geçer
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de ikinci denemem. Olumsuzu hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum olumsuzsa zaten öğrenince üzüleceğim şimdiden üzülmenin bir anlamı yok ki hatta zararı var. Tahliliniz yarınmış hayırlı haber olsun umarımHerkese selamlar,
Bu forma 2 sene önce kayit yapmisim geriye dönüp baktigimda. 2bucuk senedir cocuk istiyoruz. Uzun ve ugrasli bir surec sonunda iki tupumun de kapali oldugunu hsg filmi sonucu anladik. O zamana kadar doktor bize neden erkenden hsg cekmedi de hormon vesaire tedaviseyle bizi yordu hic deginmek bile istemiyorum. Özetle surec oldukca yipratici gecti ve geciyor. Insan kendine benzer birileri ariyor konusmak icin. Cunku bu surecleri yasamayan anlayamiyor.
Su an 2.ci tup bebek denemesini yaptik 11 ekimde transfer oldum Cift embriyo transfer edildi. 20 ekimde kan testi yaptiricam. Ama dusunmekten kendimi alamiyorum Acaba bu kez oldu mu? Olmadiysa nasil toplariz? Siskinlik disinda bi belirti de hissetmiyorum. Bu sefer umutsuzluga kapılıyorum. Boyle olumsuz dusunmek de istemiyorum sonucu kotu etkilememek icin... Ama son iki gun kaldi ve cidden artik zor sabrediyorum. Ve cokca da korkuyorum olumsuz olur diye...
Ayy ne güzel yaYa öyle biri vardı. O süreçte hamile kalmış ama erken süreçte olduğundan anlaşılmamış. Transfer de olmuş tek embriyo. İkisi birden tutmuş. İkiz hamile ama niri kendiliğinden
Su gibi aksın yolunuz transfer günü mü ertesi gün mü çıkacaksınızBizimde 7 saat canim yolumuz Allah nasip ederse bizde araba ile gidelim diyoruz
Teşekkürler canım umarım öyle olur, yarınki değerimi bekliyorum heyecanlaBence artislarin gayet guzel. Benim bir arkadasimin da boyle dusuk basladi ama gayet saglikli ilerledi. Hic korkma
Umarım canım sağol güzel dileklerin içinSüpraayyzz
Canım benim aslında artışları çok güzel. İnşallah sağlıkla ilerlemeye devam eder. Sağlıkla tutunur sana. Yine ilaçlarını bırakma düzenli kullan kendine çok dikkat et. Vitaminlerini eksik etme beslenmeni de güzel yap. İnşallah sağ salim ilerler sürecin canım
Tamam canım yine haberleşiriz o zaman netleşirse beni bilgilendirhayırlısı olsun yeter ki
Hoşgelgin canım ekliyorum seni de inşallah
Hadi gözün aydın canım5 kaaaaasımmmmm transferrr
Birazdan kan vereceğim canım hayırlısıCilekkokusuu canım neden öyle düşünüyorsun ki bak bugün bi video izledim. 5. Gün embriyosu 3-5 günleri arasında tutunuyormus.
7 günden sonra beta daha fazla salgılanıp kana geçiyor dedi. O yüzden idrar testi yanıltabilir kuzum. İnşallah kanda güzel bir sonuç alırsın
İnşallah canım hayırlı güzel haberler ile gelBirazdan kan vereceğim canım hayırlısı
Ben de simdi opudan ciktim tek 2 yumurta toplanmisTeşekkürler canım umarım öyle olur, yarınki değerimi bekliyorum heyecanla
Hadi bakalım, hep birlikte kan sonucunu bekliyoruz canım.Birazdan kan vereceğim canım hayırlısı
İnşallah sağlıkla döllensinler canımBen de simdi opudan ciktim tek 2 yumurta toplanmis3 gun heyecanla bekleyecegiz artik dollenip gelismesini
Çatlatma iğnesi falan yapmış mıydın canımmerhabalar. Taze transfer yapıldı banada 12 ekimde. Iki adet 5.gün embriyosu iyi kalitede. Bugun 7.günüm. sabah idrar testindr 2.cizgi silik cikti. Yarim saat sonra tekrar yaptim yine silik cikti. Acaba ilaclarin etkisi olabilirmi
İnşallah kaliteli kaliteli bir sürü çıkar. Benim yanımda astım hastası bi kız vardı sürekli oksijen falan verdiler ve 1gün yatırdılar ondan 21tane çıkmış.İnsallah canimBenim de yarin sabah opu. Bakalim benden kac yumurta cikacak ben de gulebilecek miyim
5 ekimde ovitrelle iğne yaptım. çatlamayı önleyen iğne sanırımÇatlatma iğnesi falan yapmış mıydın canım
Canim benim dualarimiz seninle hic morelini bozma insallah hayirlisiyla bebeklerin seninledir. Morel bozuklugu bebeklerin tutunmasina yardimci olmuyor bizler anne adaylariyiz guclu olmak zorundayiz. Buda bizim sinavimiz nolur guclu olmaya calis canim benimBirazdan kan vereceğim canım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?