2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Birazdan kan vereceğim canım hayırlısı
Canım neden umutsuzluğa düştün çok zor zamanlar Cook iyi anlıyorum fakat hiç ummadığın anda geliyor bende ummuyordum 5.deneme tek embriyo ol deyince oluyor ne olur moralini yüksek tut inan benim testim yok gibi bir şeydi seni umutlandirmak için söylemiyorum ama umudumuz Allah'tan kardeşim inan sabret dua et şükret

Birazdan kan vereceğim canım hayırlısı
Canım neden umutsuzluğa düştün çok zor zamanlar Cook iyi anlıyorum fakat hiç ummadığın anda geliyor bende ummuyordum 5.deneme tek embriyo ol deyince oluyor ne olur moralini yüksek tut inan benim testim yok gibi bir şeydi seni umutlandirmak için söylemiyorum ama umudumuz Allah'tan kardeşim inan sabret dua et şükret

Ovitrelle nin etkisi çoktan geçmiş olmalı. O yüzden iğne etkisi değildir muhtemelen. Yine de kan ver canım Hayırlı olsun inşallah
doktoru cuma günü demişti. bakalım bekleyeyim diyorum. akşam idrarıyla test yapsam yine de ikinci çizgi çıkarmı acaba. yoksa sabah mı yapmam gerekir

Amin canım inşallah ama az önce cıktım doktordan benim işler biraz daha uzayacak gibi duruyor ilk opuda 10 tane gozukuyodh 6 tane toplandı 3 döllbdi 1 tane 5. Gün dondurılmuşum var suan 2. Topöçlama sürecindeyiz be yumurtalıklar asimetrik büyüyor ve sayı cok az o sebeple 3. Toplama yaptırıp transfer erteleme durumu mevcut cok üzgünüm cok zor gercrkten psikolojik ılarak yıprandm

Tıbbi genetik doktoru umursamadı pek önemli bişey değil tek gen dedi ama tüp bebek doktoruma da soracağım tabiki, teşekkürler.
Mutlaka sor defalarca sor tatlım benim ilk gebeligim doğaldı ve 9.haftada kalbi durmuş neden pıhtılaşmadan 2. gebeligim klomen ve çatlama ignesiyle ikizdi ve yine 9.haftada biri öldü diğeri çok şükür doğdu 5.haftamdan itibaren iğne ve coraspin kullandım

Zordur canım ya Rabbim yardımcın olsun. İşlemlerden en ağırı opu, o dönem kullandığımız ilaçlar.
Rabbim inşallah kolaylığını versin mucizene tez vakitte sağlıkla kavuştursun seni

Allah allah. Transfer esnasinda olur mu hic ya, transferden once konusulacak ki Allah korusun kalitesinde yani hucre sayisinda vs bi terslik varsa ona gore transfer yapip yapmama karari verilecek. Sasirdim buna dogrusu. Kac embriyonuz var suan, opu ne zaman olmustunuz?

Aminn Cok tesekkur ederim canim cumlemizin insallah. Ama benim doktor 3.guncu Bende sayi cok az olunca 5.gunu beklemeye korkuyor adam
İçini ferah tut 3.gun emriyosuyla çok gebelik olan arkadaş var bu forumda ins.hayurli haberi alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…