- 29 Mayıs 2021
- 3.105
- 6.100
- 108
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.061
Geçmiş olsunBen de simdi opudan ciktim tek 2 yumurta toplanmis3 gun heyecanla bekleyecegiz artik dollenip gelismesini
Ovitrelle nin etkisi çoktan geçmiş olmalı. O yüzden iğne etkisi değildir muhtemelen. Yine de kan ver canım Hayırlı olsun inşallah5 ekimde ovitrelle iğne yaptım. çatlamayı önleyen iğne sanırım
Canım neden umutsuzluğa düştün çok zor zamanlar Cook iyi anlıyorum fakat hiç ummadığın anda geliyor bende ummuyordum 5.deneme tek embriyo ol deyince oluyor ne olur moralini yüksek tut inan benim testim yok gibi bir şeydi seni umutlandirmak için söylemiyorum ama umudumuz Allah'tan kardeşim inan sabret dua et şükretBirazdan kan vereceğim canım hayırlısı
Canım neden umutsuzluğa düştün çok zor zamanlar Cook iyi anlıyorum fakat hiç ummadığın anda geliyor bende ummuyordum 5.deneme tek embriyo ol deyince oluyor ne olur moralini yüksek tut inan benim testim yok gibi bir şeydi seni umutlandirmak için söylemiyorum ama umudumuz Allah'tan kardeşim inan sabret dua et şükretBirazdan kan vereceğim canım hayırlısı
doktoru cuma günü demişti. bakalım bekleyeyim diyorum. akşam idrarıyla test yapsam yine de ikinci çizgi çıkarmı acaba. yoksa sabah mı yapmam gerekirOvitrelle nin etkisi çoktan geçmiş olmalı. O yüzden iğne etkisi değildir muhtemelen. Yine de kan ver canım Hayırlı olsun inşallah
Sağlam olsun dersen sabah yap. Çünkü bol su içiyoruz zaten bu süreçte. O yüzden akşam çıkmayabilirdoktoru cuma günü demişti. bakalım bekleyeyim diyorum. akşam idrarıyla test yapsam yine de ikinci çizgi çıkarmı acaba. yoksa sabah mı yapmam gerekir
Amin canım inşallah ama az önce cıktım doktordan benim işler biraz daha uzayacak gibi duruyor ilk opuda 10 tane gozukuyodh 6 tane toplandı 3 döllbdi 1 tane 5. Gün dondurılmuşum var suan 2. Topöçlama sürecindeyiz be yumurtalıklar asimetrik büyüyor ve sayı cok az o sebeple 3. Toplama yaptırıp transfer erteleme durumu mevcut cok üzgünüm cok zor gercrkten psikolojik ılarak yıprandmSüpraayyzz
Canım benim aslında artışları çok güzel. İnşallah sağlıkla ilerlemeye devam eder. Sağlıkla tutunur sana. Yine ilaçlarını bırakma düzenli kullan kendine çok dikkat et. Vitaminlerini eksik etme beslenmeni de güzel yap. İnşallah sağ salim ilerler sürecin canım
Tamam canım yine haberleşiriz o zaman netleşirse beni bilgilendirhayırlısı olsun yeter ki
Hoşgelgin canım ekliyorum seni de inşallah
Mutlaka sor defalarca sor tatlım benim ilk gebeligim doğaldı ve 9.haftada kalbi durmuş neden pıhtılaşmadan 2. gebeligim klomen ve çatlama ignesiyle ikizdi ve yine 9.haftada biri öldü diğeri çok şükür doğdu 5.haftamdan itibaren iğne ve coraspin kullandımTıbbi genetik doktoru umursamadı pek önemli bişey değil tek gen dedi ama tüp bebek doktoruma da soracağım tabiki, teşekkürler.
Ins.hayirli haberler cnmKızlar kan verdim bir kaç saate çıkar, destekleriniz için teşekkür ederim
yaaaaa hadi hayılrısı. kaçıncı gün embiriyosuydu veeeeeeeeeeee bugün kaçıncı gununBirazdan kan vereceğim canım hayırlısı
Zordur canım ya Rabbim yardımcın olsun. İşlemlerden en ağırı opu, o dönem kullandığımız ilaçlar.Amin canım inşallah ama az önce cıktım doktordan benim işler biraz daha uzayacak gibi duruyor ilk opuda 10 tane gozukuyodh 6 tane toplandı 3 döllbdi 1 tane 5. Gün dondurılmuşum var suan 2. Topöçlama sürecindeyiz be yumurtalıklar asimetrik büyüyor ve sayı cok az o sebeple 3. Toplama yaptırıp transfer erteleme durumu mevcut cok üzgünüm cok zor gercrkten psikolojik ılarak yıprandm
Allah allah. Transfer esnasinda olur mu hic ya, transferden once konusulacak ki Allah korusun kalitesinde yani hucre sayisinda vs bi terslik varsa ona gore transfer yapip yapmama karari verilecek. Sasirdim buna dogrusu. Kac embriyonuz var suan, opu ne zaman olmustunuz?İnşallah kaliteli kaliteli bir sürü çıkar. Benim yanımda astım hastası bi kız vardı sürekli oksijen falan verdiler ve 1gün yatırdılar ondan 21tane çıkmış.
Bugün 08:55de aradılar hastaneden; “Yumurtalarınız döllendi yarın da arayacağız yine gidişat hk bilgi vermek için” dedi. “Kalitesi hk bi bilginiz var mı?” dedim “Onu transfer esnasında yüz yüze konuşuyoruz.” dedi. Niyeyse..
İnşallah hayırlı müjdelerle gel canım inşallahKızlar kan verdim bir kaç saate çıkar, destekleriniz için teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım, inşallah sağlıkla ilerlesinler, çok kaliteli blastosistlerin olsunBen de simdi opudan ciktim tek 2 yumurta toplanmis3 gun heyecanla bekleyecegiz artik dollenip gelismesini
Cok tesekkur ederimGeçmiş olsun2 olsun sağlıklı ve kaliteli olsun Size opu öncesi bir sayı vermişler miydi?
AminnHayırlı olsun canım, inşallah sağlıkla ilerlesinler, çok kaliteli blastosistlerin olsun
İçini ferah tut 3.gun emriyosuyla çok gebelik olan arkadaş var bu forumda ins.hayurli haberi alirsinAminnCok tesekkur ederim canim cumlemizin insallah. Ama benim doktor 3.guncu Bende sayi cok az olunca 5.gunu beklemeye korkuyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?