2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

11 tane yumurta toplanmisti.
10 tanesi dollendi.
8 tanesi 3.gune ulasti.
4 tanesi 5.gune ulasti.
Dondurulmus embriyo transferi yapildi 11 ekimde.
Insallah yarin guzel haber alirim.

Kan testim de negatif canım, ders oldu bana artık ıdrar testi görmek istemiyorum
O zaman “her şeyde bir hayır var” diyelim canım. Şimdi çok zor biliyorum ama hep kötüsünü düşünürüm ben. Dış gebelik mesela. Benim ilk transferde vardı ihtimalim. Çok kötüydü düşğnmesi bile. Kendine iyi gelen ne varsa onu yap.

Cok tesekkur ederim 2 ya da 3 demislerdi
Şundan sordum bende 7-8 folikül görünüyor demişlerdi Opuda 5 toplamışlar dördü olgundu 2 embriyo oluştu
Çok hayalkırıklığı yaşamıştım. ilk denememdi. 7-8 deyince hepsi olacak sanmıştım
Neyse ki senin beklentiyle paralel olmuş boş hayallere kapılmana müsaade etmemişler. İnşallah sağlıklı embriyolar olurlar
Transfer günü için birşey dendi mi

Elimden hiç birşey gelmiyor, yüreğim ferahlamiyor, hiç birşey hisssedemiyorum...

Embriyolar dollenir ve dayanirsa Cuma transfer insallah

Kızlar ben bir süre ara vereceğim buraya, inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur.Kendime gelmem biraz zaman alacak , geriye embriyom da yok...
Canım ne dicem bilmiyorum Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah. Tez zamanda tedaviye gerek kalmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin idrarda nasıl çıktı anlamadım

Canım ne dicem bilmiyorum Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah. Tez zamanda tedaviye gerek kalmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin idrarda nasıl çıktı anlamadım
Birdaha idrar testi ne alırım ne yaparım.O kadar pişmanım ki idrar testi için, belki bu kadar üzülmezdim . Hayırlısı olsun, elden birşey gelmiyor

Çok normal ama geçecek inan bana. Eğer burası sana iyi gelmiyorsa kapat bu topiği. Canın istemese de sana iyi gelen ne varsa onu yap bikaç gün. Burada çok kişi kötü günler geçiriyor benzer sebeplerden. Hepimiz yaşıyoruz benzerlerini. Kayıplar yaşıyoruz. Ben ilk transferde kalbi durdu dediklerinde ne hissediyorum bilemedim. Ağlayamadım. Üzgün müyüm bilmiyordum. Kürtaja girdim,çıktım. Alamadık, doğum kanalında miyom gelişmiş dediler. İlaçla evde düşürdüm. 2 gün sürdü. O gün ölüp ölüp dirildim acıdan ağrıdan. Bunları neden yazdım? Her zaman beterin beteri var diye düşünüyorum ben. Hiç tutmaması bunları yaşamaktan daha iyidir. 2 aya kadar yeniden deneyebilirsin. Benimkinde baya ara vermemiz gerekti. Ama her şeyde bir hayır var. O şiddetli düşük basıncı benim operasyonla açılamaz denen tıkalı tüpümü de açmış. İlk denemelerde tutan kişi sayısı çok düşük. Kendine zaman ver.

Elimden hiç birşey gelmiyor, yüreğim ferahlamiyor, hiç birşey hisssedemiyorum...
Çok normal ama geçecek inan bana. Eğer burası sana iyi gelmiyorsa kapat bu topiği. Canın istemese de sana iyi gelen ne varsa onu yap bikaç gün. Burada çok kişi kötü günler geçiriyor benzer sebeplerden. Hepimiz yaşıyoruz benzerlerini. Kayıplar yaşıyoruz. Ben ilk transferde kalbi durdu dediklerinde ne hissediyorum bilemedim. Ağlayamadım. Üzgün müyüm bilmiyordum. Kürtaja girdim,çıktım. Alamadık, doğum kanalında miyom gelişmiş dediler. İlaçla evde düşürdüm. 2 gün sürdü. O gün ölüp ölüp dirildim acıdan ağrıdan. Bunları neden yazdım? Her zaman beterin beteri var diye düşünüyorum ben. Hiç tutmaması bunları yaşamaktan daha iyidir. 2 aya kadar yeniden deneyebilirsin. Benimkinde baya ara vermemiz gerekti. Ama her şeyde bir hayır var. O şiddetli düşük basıncı benim operasyonla açılamaz denen tıkalı tüpümü de açmış. İlk denemelerde tutan kişi sayısı çok düşük. Kendine zaman ver. Kendini mutlu et lütfen. Önce sen önemlisin. Ben öyle kendime gelebildim.

Benim de ocakta bir kürtajim var ,Anca deneyebildim tekrar embriyom da yok.2 ay ara verip tekrar denemeyi düşünüyorum.Bende dua etmiştim Allah'ım tekrar aynı süreçleri yaşayacaksam , sağlıksız ise kürtaj olacaksam negatif olsun diye , bilmiyorum belki de öyle oldu.biraz ara vereceğim buraya da , umarım isteyen herkes evladına kavuşur

Embriyolar dollenir ve dayanirsa Cuma transfer insallah
Hadi inşallah bu kez ikimizin de yüzü gülsün
Sizin de ağıstos denemenizde üçüncü gündü embriyosuydu sanırım bu da öyle olacak
ben de doktora sordum benimki de üçüncü gün tercih ediyor size birşey dedi mi bununla ilgili

Estrofem de mi yok canim? Monodoksu ben yillar once adet geciktirmek icin icmistim. Tup bebekte verildigini yeni duydum ne icin verdi acaba doktor? Prednol de bagisiklik baskilayici ilac sanirim. Ona da transfer gunu baslanmiyor muydu
6kişi opu oldu dün canım 4de transfer vardı. Opu olanlara bi astımlı hariç aynı ilaçlar verildi. Transfere geleceğin gün içmeyeceksin ilaç denildi.

Benim doktor cok temkinli, dollendigini gormeden transferin t sini bile konusmaz :) Hatta 3.gunden onceki aksama kadar bekler iyice emin olur 8 hucreli saglikli bir embriyo olduguna, oyle transfer yapar O yuzden bugun hicbisey soymedi. Sizin de ikinci denemeniz degil mi? Siz ilk denemede kullandiginiz ilaclari hatirliyor musunuz nelerdi?

6kişi opu oldu dün canım 4de transfer vardı. Opu olanlara bi astımlı hariç aynı ilaçlar verildi. Transfere geleceğin gün içmeyeceksin ilaç denildi.
Monodoks antibiyotikmis ben yanlis hatirlamisim :) Bana onun yerine Azitro verdi midem hassas oldugu icin. 3 tablet icecekmisim sadece. Transfer gunu icmeyecegim ben de aynen, simdi oldu

Anladım canım, başın sağolsun rabbim yaşayana uzun ömürler versin inşallah.soracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…