- 17 Ekim 2021
- 21
- 30
- 8
- 38
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.121
Evet bende şimdi baktım prospektüslerine bakteri üremesine karşı antibiyotikmiş. Ama estrofem dediğinden vermedi. Belki senin östrojen seviyen düşüktür ondan dolayı onu da katmışlardır. Burda fark ettiğim herkes farklı farklı ilaçlar alıyor. Hastadan hastaya değiştiği gibi doktordan doktora bile çok değişiyor ilaçlar.Monodoks antibiyotikmis ben yanlis hatirlamisim :) Bana onun yerine Azitro verdi midem hassas oldugu icin. 3 tablet icecekmisim sadece. Transfer gunu icmeyecegim ben de aynen, simdi oldu
Amin inşallah suan bile patlamaya hazır bomba gibiyim bir 3.yü kaldırabilirmiyim bilmiyorum maddi manevi rabbim hepimizn yardımcısı olsun inşallahZordur canım ya Rabbim yardımcın olsun. İşlemlerden en ağırı opu, o dönem kullandığımız ilaçlar.
Rabbim inşallah kolaylığını versin mucizene tez vakitte sağlıkla kavuştursun seni
Evet canim cok haklisin cok degisiyor gercekten. Benim opu oncesi 700du e2 degerim. Sizin kacti acaba? Bir de ben bu Prednol konusunda panik oldum simdi benim doktor neden vermedi diye. Opu gunu aksam yatmadan once baslaniyormus degil mi? Onu kac gun kullanmaniz soylendi?Evet bende şimdi baktım prospektüslerine bakteri üremesine karşı antibiyotikmiş. Ama estrofem dediğinden vermedi. Belki senin östrojen seviyen düşüktür ondan dolayı onu da katmışlardır. Burda fark ettiğim herkes farklı farklı ilaçlar alıyor. Hastadan hastaya değiştiği gibi doktordan doktora bile çok değişiyor ilaçlar.
Blast 4tane çok güzel bi sonuç maşallah.11 tane yumurta toplanmisti.
10 tanesi dollendi.
8 tanesi 3.gune ulasti.
4 tanesi 5.gune ulasti.
Dondurulmus embriyo transferi yapildi 11 ekimde.
Insallah yarin guzel haber alirim.
GitmişCilekkokusuu , çok üzüldüm.
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım.
Yani idrar testleriyle biz bile umutlanmıştık, seni tahmin edemiyorum.
Rabbim sabrını versin, güç kuvvet versin de en yakın zamanda tekrar başla tedaviye inşallah.
Evet aynı gün akşamı başladım prednol’e de, progestan’a da. Opu pzt olduğu için en son cuma sabahı kana bakıldı. E2 476’ydı. Yani opudan 3gün önce. Benim bi yumurtam önden geliyordu herşeyi ona göre ayarlayacağız dedi doktorum. Cuma günü 19du boyutu sonrasındakilerde 12,5-11-9-8-6 vardı. En son hangi boyuta geldi bilmiyorum. 3tanesi toplanabilmiş pıtırcıklarınEvet canim cok haklisin cok degisiyor gercekten. Benim opu oncesi 700du e2 degerim. Sizin kacti acaba? Bir de ben bu Prednol konusunda panik oldum simdi benim doktor neden vermedi diye. Opu gunu aksam yatmadan once baslaniyormus degil mi? Onu kac gun kullanmaniz soylendi?
Insallah guzel haber vermek bana da nasip olur.. Cok korkuyorum yarinki sonuctan Yarin ogleden sonra isten izin alcam ise gitmicem...Allah hayirlisini versin..Hadi inşallahGüzel haberlere o kadar ihtiyacımız var o kadar moral oluyor ki yarın yazmayı unutmayın
Insallah guzel haberlerle donerim...Blast 4tane çok güzel bi sonuç maşallah.20’sinde mi kan tahlili, hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Hiç umutsuzluğa kapılma canım belirtiler herkeste aynı olmayabilir. Hem 3-5 gün arası yerleşme gerçekleşiyormuş. Daha erkenCatlak-kurabiye transfer günümüzde senle aramızda bir gün var. Benim ilk üç gün ağrılarım vardı pazartesi günü hepsi yok oldu sanki hiç transfer olmamış gibi hissediyorum. Hatta unutuyorum umutsuzluk baş gösterdi bende sanırım. Afedersiniz ama transferden sonra hep klozet kullandım öyle unutmuşum ki normal alaturka tuvalete girmiş bulundum Sende durumlar nasıl canım
Aynen canım haklısın en iyisi başka şeylerle oyalanıp lafa dağıtmak.Hiç umutsuzluğa kapılma canım belirtiler herkeste aynı olmayabilir. Hem 3-5 gün arası yerleşme gerçekleşiyormuş. Daha erken
Alaturkayı sıkıntı yapma benim Dr fark etmez demişti. Bişey olmaz yine klozete devam edersin
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallahAynen canım haklısın en iyisi başka şeylerle oyalanıp lafa dağıtmak.
Allah gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallah
Ayyy Süperrr canım çok sevindim maşallah maşallah sağlıkla ilerlesinKızlar test sonucum çıktı. 559 çıktı. Doktoruma henüz ulaşamadım. Ama asistanı güzel sonuç dedibakalım umarım güzel ilerlesin.
Transfer gunu haric 2 gün otelde kalalım dedik amaSu gibi aksın yolunuz transfer günü mü ertesi gün mü çıkacaksınız
Canim gerçekten çok üzüldüm.. Rabbim yormadan nasip etsin inşallahh. Hepinize hepimize dua ediyorum sana da her zaman dua edeceğim. Allah umduklarimizdan mahrum etmesin hepimizi. Psikoloji gerçekten önemli seninde aynı benim gibi 1 yilda 3 defa denedik hepte baştan başladı. Biraz dinlen hem vücudun hemde psikolojin .. Biraz zaman geçsin inşallah her zaman duan kendiliğinden olmasi eğer tedavi ile nasip olacaksa da fazla yorulmamiz. Kendine çok iyi bak ..Kızlar negatif Malesef 1.71
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar test sonucum çıktı. 559 çıktı. Doktoruma henüz ulaşamadım. Ama asistanı güzel sonuç dedibakalım umarım güzel ilerlesin.
Maşallah, gözün aydın olsun canım.Kızlar test sonucum çıktı. 559 çıktı. Doktoruma henüz ulaşamadım. Ama asistanı güzel sonuç dedibakalım umarım güzel ilerlesin.
Canim benim Rabbim en guzelini nasip etsin kendine iyi bak Rabbim ummadigin anda guzelliklerle yuzunu guldursun aminKızlar ben bir süre ara vereceğim buraya, inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur.Kendime gelmem biraz zaman alacak , geriye embriyom da yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?