- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
- 103
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.141
Canim hayirli olsun cok guzel bi deger gercektenKızlar test sonucum çıktı. 559 çıktı. Doktoruma henüz ulaşamadım. Ama asistanı güzel sonuç dedibakalım umarım güzel ilerlesin.
Aynen benim doktor da öyleBenim doktor cok temkinli, dollendigini gormeden transferin t sini bile konusmaz :) Hatta 3.gunden onceki aksama kadar bekler iyice emin olur 8 hucreli saglikli bir embriyo olduguna, oyle transfer yaparO yuzden bugun hicbisey soymedi. Sizin de ikinci denemeniz degil mi? Siz ilk denemede kullandiginiz ilaclari hatirliyor musunuz nelerdi?
Sağol canım. Sizden de güzel haberler bekliyorumAyyy Süperrr canım çok sevindim maşallah maşallah sağlıkla ilerlesin
İnşallah canım var mıydı senin belirtiler falanSağol canım. Sizden de güzel haberler bekliyorum
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Teşekkürler canımMaşallah, gözün aydın olsun canım.
Çok teşekkğr ederim canım, hepimiz çok çabalıyoruz. En doğru zamanda sağlıkla alalım kucaklarımızaCanim hayirli olsun cok guzel bi deger gercektenRabbim keseyi de kalp atisini hepsini saglikla gormenizi nasip etsin ve tabiki kucagina alacagin zamani da amin
Hafif hafif sabah bulantısı ama çok hafif. Bir de adet ağrısı (özellikle 8-9. Günlerde 2 gün çok şiddetli) bir de buz gibi ayaklarİnşallah canım var mıydı senin belirtiler falan
Ayy sağol canımHafif hafif sabah bulantısı ama çok hafif. Bir de adet ağrısı (özellikle 8-9. Günlerde 2 gün çok şiddetli) bir de buz gibi ayaklarbaşka belirtim yoktu.
Maşallah arkadaşımYaaaaaa, maşallah.
Ne kadar güzel bir haber bu.
Gözünüz aydın canım.
Ay hem de baya adet geliyor dedirten cinstendi canım ağrılarım. Kesin adet olacam tutmadı dedim hatta. Korkma hiç.Ayy sağol canımbende de bugün öyle adet ağrısı gibi ağrı oluyor da korkmuştum. İnşallah hayırlara çıkar
Tamam canım Allah razı olsunAy hem de baya adet geliyor dedirten cinstendi canım ağrılarım. Kesin adet olacam tutmadı dedim hatta. Korkma hiç.
Canım idrar testi yanıltabilir istersen kan ver ya da 2 gün sonra tekrar yaparsınMaşallah arkadaşımrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde bugün transferin 7. Günü sabah ilk idrarla test yaptım koca bir negatif. Artık burdan dönmez heralde.
Belki ayağını üşüttün gülüm olabilir mi. Havalar soğudu inşallah öyle bir şeydir. Nette normal diyorsa sıkıntı yapma canım benim. Rabbime emanet bebeğin Allahım korusun inşallah
Normal canım. İlaçlar gaz yapıyo.
Ben ilkinde tam uyumak üzereyken yataktan sıçradım resmen.
Kalktım evi turladım 15-20dk.
Anca geçmişti ağrı.
Canim benimde ara ara oluyor muhtemelen ilaçlardandır ama havalar da soğudu dikkat et üşütme kendini
Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim dün biraz dinlendim kendimi sıcak tuttum çok şükür geçti ama beni tedirgin etmedi değil Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı korusunAy senin bir gun once daha da cabuk gelirgeriye bakinca adet donemiydi aonra opuydu sonra transferdi derken kac gunleri atlattik guzel sonuclar aldirsin Mevlam amin
benim 1 saat uzakliktaydi transfer sonrasi bir saat hastanede dinlenme odasina aldilar sonra cikis yaptik
canim ogluma hamileligimdw oluyordu hem mide bulantisi hemde arasira kasik agrilari seni endiselendirmrsin istirahat etmeye bak bolca dinlen ve odaklanmamaya calis Kuran-i Kerim okumak cok rahatliyor
hayirli olsun canim Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin
hayirli olsun canim stres yapmamaya calis elbette hepimizin acabalsri oluyor ama bsk doktorunda artis normal demis rahatla bebisinde rahatlasin
Amin canım benim çok şükür onunla geçmiş olsunKızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim dün biraz dinlendim kendimi sıcak tuttum çok şükür geçti ama beni tedirgin etmedi değil Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı korusun❤
Amin canım her ağrı insanı korkutuyor vallaAmin canım benim çok şükür onunla geçmiş olsun
Birçok ilac kullandın adetten sonra hemen kendiniz deneyin tüp bebek tedavisi ilaçları 2 ay vücutta kalıyor Allah yardımcın olsunAmin canım inşallah, 2 ay ara verip tekrar başlamayı düşünüyorum bakalım nerede başlayacağıma karar vermem lazım.Sehir dışına gidip gelmek zor oluyor, Kendi sehrimde deneyebilirim
Banada öyle olmuştu kesin olucam bu ağrılarla demiştimAy hem de baya adet geliyor dedirten cinstendi canım ağrılarım. Kesin adet olacam tutmadı dedim hatta. Korkma hiç.
Çok sağol canımBanada öyle olmuştu kesin olucam bu ağrılarla demiştimgözün aydın canım pozitifi görmüşsün Rabbim saglikla devamını nasip etsin inşallah
Öyle olur canım ya. Rabbime emanet bebişler. Allahm esirgesinAmin canım her ağrı insanı korkutuyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?