2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnşallah geçer canım o kanama alanı sağlıkla tamamlasın inşallah sürecini. Çalışıyor musun peki kuzum

Ay çok sevindim sizin sonuca inşallah ikinci denemede ben de sizin gibi günlük rutinimden kopmayacağım ilki hep yatarak geçti ve maalesef negatif
Teşekkürler bence kopmamak stresten uzak tutuyor. Doktor tam tersini söylemediği sürece yatmak mantıksız geliyor bana. Yatamıyorum zaten

7de gittik, 7:45te ameliyathaneye aldilar, 8de odaya ciktim, 9da da hastaneden ciktik canim :)

İyi guzel hos tavsiye ama ofiste hic oyle bi imkan olmuyor haliyle oturdugum yerden sokup oturmaya devam edebilirim maksimum. O da ofiste kimse yoksa tabi. Varsa tuvalete gidip koyup yerime geliyorum o sirada iniyor asagi

İyi guzel hos tavsiye ama ofiste hic oyle bi imkan olmuyor haliyle oturdugum yerden sokup oturmaya devam edebilirim maksimum. O da ofiste kimse yoksa tabi. Varsa tuvalete gidip koyup yerime geliyorum o sirada iniyor asagi
Zor olur öyle ya. Hiç uzanma imkanı falan yok dimi bi 5 dk falan

Anladım kuzum ben geri geldiğini belirttim doktoruma gelir bı kısmı endişe etmeyin dedi ben bilgisi olsun die sende sole istersen yani bı kısım gelio bazen gelmio o ilacın sanırım ihtiyacı kadr alio

Aminn Cok tesekkur ederim canim cumlemizin insallah. Ama benim doktor 3.guncu Bende sayi cok az olunca 5.gunu beklemeye korkuyor adam
Amin canım Ya ben biraz araştırıyorum aslında günden ziyade birçok araştırmada kalite değerlendirmesindeki harfler dikkate alınmış. 3aa da 5aa da çok iyi kalite diye geçiyor ve doktor durumlarını beğenirse hemen taze transferle devam etmek istiyor anladığım. Güne hiç takılma sen, lab yerine annelerinin karnında büyüsünler sımsıkı tutunsunlar inşallah
Canım bu arada bana da opudan itibaren 5 gün süretle verilmişti ama transfer iptal olunca kesti dr.
yapmaz olurmuyum elımde olmadan yapıyorum bılmıyorum bakalım bıraz daha ara verıcez onra son son yapıp bu ısı komple kapatcaz artık
Merhabalar, şuan kırgın ve yorgun hissetmeniz çok normal, bu duyguları da bastırmadan, göz ardı etmeden yaşayıp tüketmek ve önümüze bakmak gerek tabiki. Ama kestirip atmayın, şimdiden uzun bir sürecin kararını alıp kendi üzerinize daha fazla stres ve sorumluluk yüklemeyin derim.

Ben tedaviye başlayana kadar hergün üzüldüm, her ay regl oldum ağladım, tedavi olma umudum yoktu ama rabbim bir kapı açtı. Sonuç ne olacak, ne kadar uğraşacağım inan bilmiyorum, kaygı doluyum, ama elimden geleni yapmaya söz verdim kendime. Allahtan ümit kesilmez, 11. denemede pozitife ulaşan duymuştum, ümit kesmeden istemek dua etmek lazım, tabi öncelikle maddi manevi imkanlarımız dahilinde.

Manen dua etmek kadar fiili müracaat da önemli tabiki, yani tedavi için elinden geleni yapmak da aslında bir dua. Yaşınız kaç bilmiyorum ama birkaç ay yumurtlama testi ile takip edip deneyin derim, inşallah doğal yoldan evlatlarınıza kavuşursunuz. Olmazsa da ümitsizliğe kapılmadan tekrar cesaretinizi toplarsınız umarım, rabbim cömerttir.

Hadi bakalım inşallah canım senin enfeksiyon mu çıkmıştı rahimde
Nasıl oldu düştü mü değerlerin
Baktirmadim canim herhalde crp den bakılıyor dmi.
Aslında histereskopi öncesi yani idrar yanması yada enfeksiyon belirtisi olarak sayabilecegim bir rahatsızlığım yoktu histereskopi yapılırken doktor var dedi yani rahim iç kısmında dedi antibiyotiklerim bitti bakacağım inşallah bu ay içerisinde yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…