- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.221
İnşallah geçer canım o kanama alanı sağlıkla tamamlasın inşallah sürecini. Çalışıyor musun peki kuzumTransfer sonrası elime süpürge almadım ya eşim yapıyo sağolsun ben sadece mutfağa giriyorum yemek yapmak için onda da uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum çok dikkat ediyorum ama doktor orta derecede riskin var öyle sürekli yatma ama yorulmamaya dikkat et dedi. Tam diğer kanama alanları bitti derken yenisi oluşmuş anlamadım gitti
Teşekkürler canımCanim gözün aydın hayirli olsun
Ohh hadi gözün aydın canımİyiyim çok şükür canım minnoşlarımı aldım geldim . İnşallah hep benimle kalırlar . Güzel haberler almak banada isteyen herkese de nasip olsun
TeşekkürlerAy çok sevindim sizin sonucainşallah ikinci denemede ben de sizin gibi günlük rutinimden kopmayacağım ilki hep yatarak geçti ve maalesef negatif
7de gittik, 7:45te ameliyathaneye aldilar, 8de odaya ciktim, 9da da hastaneden ciktik canim :)Efolis sizin opu ne kadar sürdü merkeze gidiş yatış uyanış ve ayrılma toplam süre? Opu sonrası bir plan yapmaya çalışıyorum da kimseye çaktırmadan işlem uzunluğuna göre saat ayarlayacağım
İyi guzel hos tavsiye ama ofiste hic oyle bi imkan olmuyor haliyleCanimCatlak-kurabiye tavsiyesiyle iki gündür akmadi ilk günkü kadar bacağını açıp yukuari kaldır bende senin gibi ilk bı kac gündür çok geliodu hiç ilaç gitmio gibi geldi bı saat yatsamda ama şimdi bole gene akio ama ilk günler le alakası yok
Ayy yok canım yapmadım valla
Zor olur öyle ya. Hiç uzanma imkanı falan yok dimi bi 5 dk falanİyi guzel hos tavsiye ama ofiste hic oyle bi imkan olmuyor haliyleoturdugum yerden sokup oturmaya devam edebilirim maksimum. O da ofiste kimse yoksa tabi. Varsa tuvalete gidip koyup yerime geliyorum o sirada iniyor asagi
Ya sabah ve aksamki dozlar ok ama oglen mesai icine denk gelen doz sikinti1 saat yatacaksın canım. Ben günde 2 kere kullanıyorum. Sabah uyanacağım saatten 1 saat önce kalkıp yapıyorum. 1 saat uyuyorum üstüne. Gece de en son yatarken yapıyorum.
Yapma canım bence kan gününü bekle insalalh güzel haber alırsın sonra testi yaparsın sırf görmek içinAyy yok canım yapmadım vallanormalde niyeti bozmuştum yarın yaparım diyordum ama yok bekliycem çünkü elimde 1 tane test var,
İnşallah canım benimYapma canım bence kan gününü bekle insalalh güzel haber alırsın sonra testi yaparsın sırf görmek için
Iyiyim canım bende bu ayın sonuna doğru adet olmam gerekiyor diger ile başlayacağız işte bende sabırla bekliyorumİnşallah canım benimsen nasılsın bakim
Hadi bakalım inşallah canımIyiyim canım bende bu ayın sonuna doğru adet olmam gerekiyor diger ile başlayacağız işte bende sabırla bekliyorum
Anladım kuzum ben geri geldiğini belirttim doktoruma gelir bı kısmı endişe etmeyin dedi ben bilgisi olsun die sende sole istersen yani bı kısım gelio bazen gelmio o ilacın sanırım ihtiyacı kadr alioİyi guzel hos tavsiye ama ofiste hic oyle bi imkan olmuyor haliyleoturdugum yerden sokup oturmaya devam edebilirim maksimum. O da ofiste kimse yoksa tabi. Varsa tuvalete gidip koyup yerime geliyorum o sirada iniyor asagi
Ay ona nasıl çözüm buluruz acaba yaYa sabah ve aksamki dozlar ok ama oglen mesai icine denk gelen doz sikinti
Amin canımAminnCok tesekkur ederim canim cumlemizin insallah. Ama benim doktor 3.guncu Bende sayi cok az olunca 5.gunu beklemeye korkuyor adam
Canım bu arada bana da opudan itibaren 5 gün süretle verilmişti ama transfer iptal olunca kesti dr.Evet canim cok haklisin cok degisiyor gercekten. Benim opu oncesi 700du e2 degerim. Sizin kacti acaba? Bir de ben bu Prednol konusunda panik oldum simdi benim doktor neden vermedi diye. Opu gunu aksam yatmadan once baslaniyormus degil mi? Onu kac gun kullanmaniz soylendi?
Merhabalar, şuan kırgın ve yorgun hissetmeniz çok normal, bu duyguları da bastırmadan, göz ardı etmeden yaşayıp tüketmek ve önümüze bakmak gerek tabiki. Ama kestirip atmayın, şimdiden uzun bir sürecin kararını alıp kendi üzerinize daha fazla stres ve sorumluluk yüklemeyin derim.yapmaz olurmuyum elımde olmadan yapıyorum bılmıyorum bakalım bıraz daha ara verıcez onra son son yapıp bu ısı komple kapatcaz artık
Benim iki doz mesai saatine geliyordu öğleden önce 15 dk akşam çıkıştan önce 15 dakika revire gidip uzanıyordumAy ona nasıl çözüm buluruz acaba ya
Baktirmadim canim herhalde crp den bakılıyor dmi.Hadi bakalım inşallah canımsenin enfeksiyon mu çıkmıştı rahimde
Nasıl oldu düştü mü değerlerin
Amin canım benim çok şükür onunla geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?