2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yani normal bence aynı görevi gören muadil ilaçlar var piyasada, hekimler de farklı farklı veriyorlar ilaç ödemesine göre bile değişiyordur SGK raporu olan olmayanlar için.

İnşallah geçer canım o kanama alanı sağlıkla tamamlasın inşallah sürecini. Çalışıyor musun peki kuzum
İnşallah canım benim Yok çalışmıyorum evdeyim, çalışsam bi de çok zor olurdu herhalde. Evde dura dura şişmiş gibi hissediyorum doktor yürüyüş bandına da yasak koydu ilk 3 ay, dışarı çıksam hemen yoruluyorum bi uyuklama hali geliyo daraldım çok fena

Merhaba cnm sen Şişli Memorialda tedavi görüyordun ssnırım değil mi? Transferini hangi doktor yapmıştı acaba?

Ne oldu canım kaçırdım yazını sorun yok inşallah
I iklime_06 canim ne zamandır yoksun ne yapiyosun nasılsın nasıl gidiyor hamislik :))iyidir inşallah canım senin kese 2 olarak gorunuyor demistin ya bi ara öyle yazmıştın ne oldu netleşti mi 1 yada 2 olarak canım

Selam kızlar gebeliği transfer haftasına göre geriden giden var mı? Benim 7+2 diye hesaplanan gebeliğim ultrason ölçümünde 6+1 çıktı böyle olan var mı bildiğiniz gebeliği geridende gitse sorunsuz devam eden?

Canim cok ayakta durmaktan da olabilir mi malum yemek isi vs illa ugeastiyor sag sol derken demek ki bize gore yorucu olmayan sey yorabiliyor Allah sifa versin cabucak kanamalarin kesilsin canim

İyiyim çok şükür canım minnoşlarımı aldım geldim . İnşallah hep benimle kalırlar . Güzel haberler almak banada isteyen herkese de nasip olsun
Hayirli olsun canim minnoslarin daim seninle olaun
İyi guzel hos tavsiye ama ofiste hic oyle bi imkan olmuyor haliyle oturdugum yerden sokup oturmaya devam edebilirim maksimum. O da ofiste kimse yoksa tabi. Varsa tuvalete gidip koyup yerime geliyorum o sirada iniyor asagi
canim benimde iki tane progestan fitil var ama bana yatmadan once ikisini de koymami soyledi hemsire sabahlari da sadece crinon jel var..herkese farkli kullanim soyluyorlar demek ki

Aynen canım crp den belli oluyor enfeksiyon. İnşallah fayda etmiştir canım antibiyotikler temizlemiştir inşallah bu adetle değil diğer adetle mi başlanacak şimdi transfer hazırlığına

Evin içinde tur atcaz napalım oda zor oluyor kendi kendimle çarpışacak gibi hissediyorum bazen biraz da stresten uzak kalmak lazım. Ama haklısın hareketler kısıtlı olunca ev işi yapılmıyor ve vakit geçmiyor

Bugün evi siler süpürürsün artık başka da çok yorma kendini emi
Bende iyim napim kahvaltılık bişeyler hazırlıcam birazdan kendime
Öyle yaparım canim çok yormam gerçi bol bol dinlencez afiyet bal şeker olsun kahvaltin size avakado devammi bide süt için ne dedi yarın soler de açık süt icilmio deme

fartug örgü örmeyi bilir misin canım ben çok severim hele pozitifi göreyim şu süreçler geçsin başlamayı düşünüyorum. İyi stres attırır
Ben de yılbaşı için böyle kardanadamlı, çan ağaçlı tablolar yaptım kanaviçeden. Yılbaşı süslemesi şimdi mutfağa aşçı kediler yapıyorum ama çok sağlam oyalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…