- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.241
Ne oldu canım kaçırdım yazını sorun yok inşallahKızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim dün biraz dinlendim kendimi sıcak tuttum çok şükür geçti ama beni tedirgin etmedi değil Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı korusun❤
Yani normal bence aynı görevi gören muadil ilaçlar var piyasada, hekimler de farklı farklı veriyorlar ilaç ödemesine göre bile değişiyordur SGK raporu olan olmayanlar için.Hayırlı olsun inşallah rabbim mucizenizi bu tedaviyle vesile eder
Evet canım herkesin ilacı vs farklı bunu söylemek istedim yazışmalarınızı okuyunca . Bende de estrofem yoktu. Transfer sonrası sadece lutinus fitil ve progestron igne vardı.
Transfer öncesi prednol mınodoks ve yine progestron iğne ve lutinus fitil vardı.
Her merkez farklı ilaçlar veriyor
İnşallah canım benimİnşallah geçer canım o kanama alanı sağlıkla tamamlasın inşallah sürecini. Çalışıyor musun peki kuzum
Merhaba cnm sen Şişli Memorialda tedavi görüyordun ssnırım değil mi? Transferini hangi doktor yapmıştı acaba?Catlak-kurabiye transfer günümüzde senle aramızda bir gün var. Benim ilk üç gün ağrılarım vardı pazartesi günü hepsi yok oldu sanki hiç transfer olmamış gibi hissediyorum. Hatta unutuyorum umutsuzluk baş gösterdi bende sanırım. Afedersiniz ama transferden sonra hep klozet kullandım öyle unutmuşum ki normal alaturka tuvalete girmiş bulundum Sende durumlar nasıl canım
Evet canım Gönül hanım yaptı transferimiMerhaba cnm sen Şişli Memorialda tedavi görüyordun ssnırım değil mi? Transferini hangi doktor yapmıştı acaba?
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler almak nasip olsunEvet canım Gönül hanım yaptı transferimi
İnşAllah canımHayırlı olsun canım inşallah güzel haberler almak nasip olsun
Çok şükür bir sorun yok canım dün biraz ağrım oldu tedirgin etti beni dinlendim sıcak tuttum kendimi iyi geldi sağol canım senin nasıl gidiyorNe oldu canım kaçırdım yazını sorun yok inşallah
Canim cok ayakta durmaktan da olabilir mi malum yemek isi vs illa ugeastiyor sag sol derken demek ki bize gore yorucu olmayan sey yorabiliyor Allah sifa versin cabucak kanamalarin kesilsin canimTransfer sonrası elime süpürge almadım ya eşim yapıyo sağolsun ben sadece mutfağa giriyorum yemek yapmak için onda da uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum çok dikkat ediyorum ama doktor orta derecede riskin var öyle sürekli yatma ama yorulmamaya dikkat et dedi. Tam diğer kanama alanları bitti derken yenisi oluşmuş anlamadım gitti
Hayirli olsun canim minnoslarin daim seninle olaunİyiyim çok şükür canım minnoşlarımı aldım geldim . İnşallah hep benimle kalırlar . Güzel haberler almak banada isteyen herkese de nasip olsun
canim benimde iki tane progestan fitil var ama bana yatmadan once ikisini de koymami soyledi hemsire sabahlari da sadece crinon jel var..herkese farkli kullanim soyluyorlar demek kiİyi guzel hos tavsiye ama ofiste hic oyle bi imkan olmuyor haliyleoturdugum yerden sokup oturmaya devam edebilirim maksimum. O da ofiste kimse yoksa tabi. Varsa tuvalete gidip koyup yerime geliyorum o sirada iniyor asagi
Aynen canım crp den belli oluyor enfeksiyon. İnşallah fayda etmiştir canım antibiyotikler temizlemiştir inşallahBaktirmadim canim herhalde crp den bakılıyor dmi.
Aslında histereskopi öncesi yani idrar yanması yada enfeksiyon belirtisi olarak sayabilecegim bir rahatsızlığım yoktu histereskopi yapılırken doktor var dedi yani rahim iç kısmında dedi antibiyotiklerim bitti bakacağım inşallah bu ay içerisinde yine de
Evin içinde tur atcaz napalımİnşallah canım benimYok çalışmıyorum evdeyim, çalışsam bi de çok zor olurdu herhalde. Evde dura dura şişmiş gibi hissediyorum doktor yürüyüş bandına da yasak koydu ilk 3 ay, dışarı çıksam hemen yoruluyorum bi uyuklama hali geliyo daraldım çok fena
Günaydın canım
Bugün evi siler süpürürsün artık başka da çok yorma kendini emiGünaydın canımgarip heycanli iyiyim son gün yapcaklarjmi yaparım bugün artık sen naptın
Öyle yaparım canim çok yormam gerçi bol bol dinlencezBugün evi siler süpürürsün artık başka da çok yorma kendini emi
Bende iyim napim kahvaltılık bişeyler hazırlıcam birazdan kendime
Ben de yılbaşı için böyle kardanadamlı, çan ağaçlı tablolar yaptım kanaviçeden. Yılbaşı süslemesifartug örgü örmeyi bilir misin canım ben çok severim hele pozitifi göreyim şu süreçler geçsin başlamayı düşünüyorum. İyi stres attırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?