2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Mesajından sonra kalktım yürüyüş yapıyorum. Ben o kadar yürümedim diye

Bizim durumlarimiz baya benziyormus. Sizde de amh dusuklugu mu vardi? Biz ilkinde 300 baslamistik ikincide doktor 450ye kadar cikardi gonali. O halde bile 2 yumurta anca cikti. İlki benim kimyasal gebelik olmustu, sizin?
Amh son değer tüpbebek merkezinde bakıldı onu hatırlamıyorum ondan önce 2020 yılında devlette bakılan 1,29 imiş

İlkinde çift embriyo transferi olmuştum (ağustosta) ne yazık ki tutmadı
Persembe opu var ama yumurtalar yeterli büyüklükte diye bugün gonalı kesti bakalım

kızlar ben bugun reglı oldum ılacı bırakalı 3. gunum ıste doktora gıttım dıyorkı hamıle kalmaman ıcın bı sebeb yok bır turlu poztıfı yakalayamadık senle dedı1 ay dınlen son artık embrıyom zaten baskada kalmadı onları koyup artık olmazsada tup bebelk defterını kapatcaz bugun baktı kontrıolde ettı gercektende hersey yolunda doktorda sasırıyor bende anlamıyorum bıseyı eksık mı yapıyorum acaba

Doktorundan emin misin canım? Doktor o kadar farkediyor ki! Prof diye gittiğimiz doktor, daha önceki kürtajın sebep olduğu bir durumu farketmedi mesela. Ona kalsa her şey yolundaydı.

Canım bu süreçte yine doğal denemeye devam edin inşallah olumlu sonuç alırsın
Evet bide farklı doktora görünmekte fayda var

Doktorundan emin misin canım? Doktor o kadar farkediyor ki! Prof diye gittiğimiz doktor, daha önceki kürtajın sebep olduğu bir durumu farketmedi mesela. Ona kalsa her şey yolundaydı.
gıttım tatlım bır kac farklı doktora gıttım ve hepsı hep aynı seyı dedıler hepsı bılmıyorum artık nasıp kısmet ınsllah bu sefer olurda hayırlısylan bı oh derız artıık

çoğu kişi belirti göstermiyor amaaa. kızzz dayanamazsan git bu aksam ver zaten kana karışan karışmıştır
Yok canim ya Yarin nasil olsa test yaptirmaya gidicez oyle veya boyle Iyisiyle kotusuyle tek seferde ogrenmek en dogrusu Bu aksamdan gidip yaptirsam ve olumsuz ciksa yarin gidip bir daha yaptirmak eziyet olur..

İdrar testi yapıcam illa yapıcam diyenler için dev hizmet: bilmemne fertil, surelab vs gibi testlerin hassasiyet oranı çok düşük. 7-8-9 da çizginin ç si çıkmadı. 10. günde 5. dk da bişey belirdi ona hayalet çizgi bile denmez. 11. günde eh hayalet denirse ona o çıktı. (Şu anki halleri kurumuş halleri. Hassasiyeti düşük testlerde kuruduktan sonra çizgi dağılıyor ve belirgin bir çizgi varmış gibi gözüküyor. Forumlarda da zaten bu testlerin bchg si 1000 olan hamileye bile hayalet çizgi verdiği söyleniyor. İlla yapıcam diyorsanız en azından predictor early yapın. 9. güne dek çizgi göremeyince olmadı dedim. Bir son şans predictor aldım son 2 gün için. Predictor ın hassasiyeti için % 99 deniyor. Gerçekten de en azından çizgi baştan belirmeye başlıyor. Ki onun bile güvenilirliğinden emin olmayın. (Büyük kalın beyaz test predictor early, diğeri de prefertil early.)

Eklentiler

• B2B1CEEC-93FA-4D2F-9419-FD9E2B933717.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 8684D144-DC29-49FB-A540-CD5085E03B57.webp
    29 KB · Görüntüleme: 43
  • 13426465-4C84-4653-8D14-3632466F4CF2.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar negatif Malesef 1.71
Ne desek üzüntün hafiflemiycek biliyorum. Hiç tesellisi yok,Çok zor, ama Rabbim büyük vardır bir hikmeti Bende dün öğrendim sonucum negatif, 3. Denememdi. Ruh halimi kelimelere dahi dökemiyorum, Çok Çok çok üzüldüm. Rabbim seninde gönlüne ferahlık versin

Bu kacinci denemeniz ki doktorunuz tup bebek defterini kapatmayi dusunebiliyor?

Kızlar benim 6 haftalıkken kanamam oldu doktor kese etrafında kanama alanı var demişti sonra o alanlar küçüldü kahverengi lekelerle bitti gibi bişeydi. Bugün baya bi kanamam oldu yine aklım çıktı tabi gittik doktora yine büyük bi kanama alanım oluşmuş. Bu kanama alanları nasıl oluşuyo bişeyi mi yanlış yapıyorum anlamadım ya

Kizlaarr Allahaskima bu Progestan fitilin gobekten yapilan igne gibi bi versiyonu yok mu Koydugum gidiyor kalkinca delircem. İgne olsa en fazla gobek morarir ama hic degilse ilacin vucuda girdiginden emin olurum
Canım zaten yarısı emilip fazlalığı geri geliyor. İttirdikten sonra yarım saat yat kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…