- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.181
Hayırlısı o zaman inşallah bi sürpriz olurEvim merkeze çok uzak arkadaşım araba eşimde zaten umut olmayınca insan yaptırmak istemiyor
Mesajından sonra kalktım yürüyüş yapıyorum. Ben o kadar yürümedim diyeBana mı sormuştun canım bunu? Transferim 18:30 da oldu. Yaşadığım şehirden farklı bir şehirde olduğum için o akşam otelde kaldık eşimle. Ertesi gün öğleden sonra uçakla evimize döndük.
Ertesi gün 2 senedir görmediğim minik yeğenim ve abimler geldiler. Onları almaya tekrar 1 saat yol gittik arabayla :) o günden itibaren tam 8 gün hiç durmadan gezdimgece yatıp uyudum sadece. Öyle evde uzanma, dinlenme vs yapmadım. Doktorum ağır kaldırma-ağır bir şey itme ve ağır bir şey çekme. Bunun dışında normal hayatına dönebilirsin dedi. Çalışmadım o hafta ama full gezdik dışarıda. Minik 3 yaşında. Plajda, kumda oynadık, kucaklamadım ama sarıldık. Kucağıma oturdu. Ben yüzüstü uyuyorum, yine yüzüstü uyudum, köpeğimi yürüyüşe çıkardım. Kakasını aldım eğilerek. Sokak kedilerini besliyorum, onlrı da beslemeye devam ettim ki bu da eğilip kalkmayı gerektiriyor. Hafif çaplı ev süpürdüm 2 defa,çiçeklerimi suladım Vs vs… Bence en önemlisi bu. Kendini başka bir hayata adapte etmeye çalışarak strese sokmamak. Beslenme konusunda öyle her gün ananas her gün avakado falan yemedim. Arada avakadolu salata yedim. Gün içinde standart yemeklerimi yedim. Meyve suyu veya meyve tükettim düzenli olarak. Zaten vejetaryenim 18 senedir asla et tüketmiyorum. Bol sebze ve tahıl tükettim. Transfer sonrası en önemli şey kabız olmamak. Bunun için sabah kahvaltıdan önce ve yemeklerden sonra 2-3 tane kayısı yedim. Hiç kabızlık çekmedim. Tabii bunda en büyük etken hareketlilik. Günde ortalama 7000-8000 adım atıyorum ben. Hatta bir gün ufağın peşinde koşarken 13.000 adım atmışım böyle kısaca. Sorun olursa seve seve cevaplarım.
Doktorun yat demediği sürece hareket iyidir canım :)Mesajından sonra kalktım yürüyüş yapıyorum. Ben o kadar yürümedim diye
Amh son değer tüpbebek merkezinde bakıldı onu hatırlamıyorum ondan önce 2020 yılında devlette bakılan 1,29 imişBizim durumlarimiz baya benziyormus. Sizde de amh dusuklugu mu vardi? Biz ilkinde 300 baslamistik ikincide doktor 450ye kadar cikardi gonali. O halde bile 2 yumurta anca cikti. İlki benim kimyasal gebelik olmustu, sizin?
Aynen canım kan akışı önemliDoktorun yat demediği sürece hareket iyidir canım :)
Doktorundan emin misin canım? Doktor o kadar farkediyor ki! Prof diye gittiğimiz doktor, daha önceki kürtajın sebep olduğu bir durumu farketmedi mesela. Ona kalsa her şey yolundaydı.kızlar ben bugun reglı oldum ılacı bırakalı 3. gunum ıste doktora gıttım dıyorkı hamıle kalmaman ıcın bı sebeb yok bır turlu poztıfı yakalayamadık senle dedı1 ay dınlen son artık embrıyom zaten baskada kalmadı onları koyup artık olmazsada tup bebelk defterını kapatcaz bugun baktı kontrıolde ettı gercektende hersey yolunda doktorda sasırıyor bende anlamıyorum bıseyı eksık mı yapıyorum acaba
Canım bu süreçte yine doğal denemeye devam edin inşallah olumlu sonuç alırsınkızlar ben bugun reglı oldum ılacı bırakalı 3. gunum ıste doktora gıttım dıyorkı hamıle kalmaman ıcın bı sebeb yok bır turlu poztıfı yakalayamadık senle dedı1 ay dınlen son artık embrıyom zaten baskada kalmadı onları koyup artık olmazsada tup bebelk defterını kapatcaz bugun baktı kontrıolde ettı gercektende hersey yolunda doktorda sasırıyor bende anlamıyorum bıseyı eksık mı yapıyorum acaba
gıttım tatlım bır kac farklı doktora gıttım ve hepsı hep aynı seyı dedıler hepsı bılmıyorum artık nasıp kısmet ınsllah bu sefer olurda hayırlısylan bı oh derız artııkDoktorundan emin misin canım? Doktor o kadar farkediyor ki! Prof diye gittiğimiz doktor, daha önceki kürtajın sebep olduğu bir durumu farketmedi mesela. Ona kalsa her şey yolundaydı.
amınn amınn canımm ınsallahhh ınsallahh bakalım nasıp kısmet artık ne yapcagımı sasırdımmCanım bu süreçte yine doğal denemeye devam edin inşallah olumlu sonuç alırsın
Evet bide farklı doktora görünmekte fayda var
Yok canim ya Yarin nasil olsa test yaptirmaya gidicez oyle veya boyle Iyisiyle kotusuyle tek seferde ogrenmek en dogrusu Bu aksamdan gidip yaptirsam ve olumsuz ciksa yarin gidip bir daha yaptirmak eziyet olur..çoğu kişi belirti göstermiyor amaaa. kızzz dayanamazsan git bu aksam ver zaten kana karışan karışmıştır
Bi nefes al bakalım. Biraz kafanı rahatlat. Çok mu stres yapıyosun acaba?gıttım tatlım bır kac farklı doktora gıttım ve hepsı hep aynı seyı dedıler hepsı bılmıyorum artık nasıp kısmet ınsllah bu sefer olurda hayırlısylan bı oh derız artıık
Ne desek üzüntün hafiflemiycek biliyorum. Hiç tesellisi yok,Çok zor, ama Rabbim büyük vardır bir hikmetiKızlar negatif Malesef 1.71
yapmaz olurmuyum elımde olmadan yapıyorum bılmıyorum bakalım bıraz daha ara verıcez onra son son yapıp bu ısı komple kapatcaz artıkBi nefes al bakalım. Biraz kafanı rahatlat. Çok mu stres yapıyosun acaba?
canım benım allahım tez vakıtte ınsallahh hayırlısıylann sana nasıp etsınn daha varmı embrıyon pekıKızlar negatif Malesef 1.71
Bu kacinci denemeniz ki doktorunuz tup bebek defterini kapatmayi dusunebiliyor?kızlar ben bugun reglı oldum ılacı bırakalı 3. gunum ıste doktora gıttım dıyorkı hamıle kalmaman ıcın bı sebeb yok bır turlu poztıfı yakalayamadık senle dedı1 ay dınlen son artık embrıyom zaten baskada kalmadı onları koyup artık olmazsada tup bebelk defterını kapatcaz bugun baktı kontrıolde ettı gercektende hersey yolunda doktorda sasırıyor bende anlamıyorum bıseyı eksık mı yapıyorum acaba
Canım zaten yarısı emilip fazlalığı geri geliyor. İttirdikten sonra yarım saat yat kalkmaKizlaarr Allahaskima bu Progestan fitilin gobekten yapilan igne gibi bi versiyonu yok muKoydugum gidiyor kalkinca delircem. İgne olsa en fazla gobek morarir ama hic degilse ilacin vucuda girdiginden emin olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?