- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.378
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.201
Geçmiş olsun canım bol bol dinlen bakalım. Ağır şeyler yapma süpürge falan tutma biraz dikkat et bakalım bu dönemlerKızlar benim 6 haftalıkken kanamam oldu doktor kese etrafında kanama alanı var demişti sonra o alanlar küçüldü kahverengi lekelerle bitti gibi bişeydi. Bugün baya bi kanamam oldu yine aklım çıktı tabi gittik doktora yine büyük bi kanama alanım oluşmuş. Bu kanama alanları nasıl oluşuyo bişeyi mi yanlış yapıyorum anlamadım ya
Transfer sonrası elime süpürge almadım ya eşim yapıyo sağolsun ben sadece mutfağa giriyorum yemek yapmak için onda da uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum çok dikkat ediyorum ama doktor orta derecede riskin var öyle sürekli yatma ama yorulmamaya dikkat et dedi. Tam diğer kanama alanları bitti derken yenisi oluşmuş anlamadım gittiGeçmiş olsun canım bol bol dinlen bakalım. Ağır şeyler yapma süpürge falan tutma biraz dikkat et bakalım bu dönemler
Canim gözün aydın hayirli olsunKızlar test sonucum çıktı. 559 çıktı. Doktoruma henüz ulaşamadım. Ama asistanı güzel sonuç dedibakalım umarım güzel ilerlesin.
Bizim durumlarimiz baya benziyormus. Sizde de amh dusuklugu mu vardi? Biz ilkinde 300 baslamistik ikincide doktor 450ye kadar cikardi gonali. O halde bile 2 yumurta anca cikti. İlki benim kimyasal gebelik olmustu, sizin?
Ay çok sevindim sizin sonucaBana mı sormuştun canım bunu? Transferim 18:30 da oldu. Yaşadığım şehirden farklı bir şehirde olduğum için o akşam otelde kaldık eşimle. Ertesi gün öğleden sonra uçakla evimize döndük.
Ertesi gün 2 senedir görmediğim minik yeğenim ve abimler geldiler. Onları almaya tekrar 1 saat yol gittik arabayla :) o günden itibaren tam 8 gün hiç durmadan gezdimgece yatıp uyudum sadece. Öyle evde uzanma, dinlenme vs yapmadım. Doktorum ağır kaldırma-ağır bir şey itme ve ağır bir şey çekme. Bunun dışında normal hayatına dönebilirsin dedi. Çalışmadım o hafta ama full gezdik dışarıda. Minik 3 yaşında. Plajda, kumda oynadık, kucaklamadım ama sarıldık. Kucağıma oturdu. Ben yüzüstü uyuyorum, yine yüzüstü uyudum, köpeğimi yürüyüşe çıkardım. Kakasını aldım eğilerek. Sokak kedilerini besliyorum, onlrı da beslemeye devam ettim ki bu da eğilip kalkmayı gerektiriyor. Hafif çaplı ev süpürdüm 2 defa,çiçeklerimi suladım Vs vs… Bence en önemlisi bu. Kendini başka bir hayata adapte etmeye çalışarak strese sokmamak. Beslenme konusunda öyle her gün ananas her gün avakado falan yemedim. Arada avakadolu salata yedim. Gün içinde standart yemeklerimi yedim. Meyve suyu veya meyve tükettim düzenli olarak. Zaten vejetaryenim 18 senedir asla et tüketmiyorum. Bol sebze ve tahıl tükettim. Transfer sonrası en önemli şey kabız olmamak. Bunun için sabah kahvaltıdan önce ve yemeklerden sonra 2-3 tane kayısı yedim. Hiç kabızlık çekmedim. Tabii bunda en büyük etken hareketlilik. Günde ortalama 7000-8000 adım atıyorum ben. Hatta bir gün ufağın peşinde koşarken 13.000 adım atmışım böyle kısaca. Sorun olursa seve seve cevaplarım.
Var progestan dex vermişti bana doktor (fitil aynı sizin gibi akıp gidince ve hormonum istenildiği gibi yükselmeyince) yalnız diğer göbek iğneleri gibi değil daha zahmetli ve acıtıcı bir ilaç yine de doktora sorun bakalımKizlaarr Allahaskima bu Progestan fitilin gobekten yapilan igne gibi bi versiyonu yok muKoydugum gidiyor kalkinca delircem. İgne olsa en fazla gobek morarir ama hic degilse ilacin vucuda girdiginden emin olurum
Yarın mı? Hadi bakalım hayırlı olsunSonra ki sırada ben varim heycandan olucem
Hayırlı olsun inşallah rabbim mucizenizi bu tedaviyle vesile ederEvet bende şimdi baktım prospektüslerine bakteri üremesine karşı antibiyotikmiş. Ama estrofem dediğinden vermedi. Belki senin östrojen seviyen düşüktür ondan dolayı onu da katmışlardır. Burda fark ettiğim herkes farklı farklı ilaçlar alıyor. Hastadan hastaya değiştiği gibi doktordan doktora bile çok değişiyor ilaçlar.
İyiyim çok şükür canım minnoşlarımı aldım geldim . İnşallah hep benimle kalırlar . Güzel haberler almak banada isteyen herkese de nasip olsun
Var canım 10. Haftaya kadarda devam ediliyor bizim merkez için geçerli tabi. Bize lutinus fitil ve progestron göbekten iğne verildi.Kizlaarr Allahaskima bu Progestan fitilin gobekten yapilan igne gibi bi versiyonu yok muKoydugum gidiyor kalkinca delircem. İgne olsa en fazla gobek morarir ama hic degilse ilacin vucuda girdiginden emin olurum
4. canımBu kacinci denemeniz ki doktorunuz tup bebek defterini kapatmayi dusunebiliyor?
Rabbim bu tedaviyi vesile edip mucizenize kavuştursun.İyiyim çok şükür canım minnoşlarımı aldım geldim . İnşallah hep benimle kalırlar . Güzel haberler almak banada isteyen herkese de nasip olsun
PErsembe 21.nde hayırlısı canim hepimiz güzel haberler alalim inşallahYarın mı? Hadi bakalım hayırlı olsun
Amin inşallah. Rabbim bu zorlu yollardan geçen herkesin yardımcısı olsunRabbim bu tedaviyi vesile edip mucizenize kavuştursun.
Benekleriniz yerini sevsin size sımsıkı tutunsun hayırlısıyla inşallah
Ay benim de yumurta toplama var perşembePErsembe 21.nde hayırlısı canim hepimiz güzel haberler alalim inşallah
CanimKizlaarr Allahaskima bu Progestan fitilin gobekten yapilan igne gibi bi versiyonu yok muKoydugum gidiyor kalkinca delircem. İgne olsa en fazla gobek morarir ama hic degilse ilacin vucuda girdiginden emin olurum
ikimizin de şansı bol olsun canım benim taze transfermi olucak tedavinin en zor iki zamanı bunlarAy benim de yumurta toplama var perşembe
Aminikimizin de şansı bol olsun canım benim taze transfermi olucak tedavinin en zor iki zamanı bunlar
Evet sonrası için iyi oluo fazla embriyo ama bazı hastalara da kalitesi açısından belli sayı olsun yeter die bakio doktorlar bende ilk tedavim ama hazirandan beri bekliorum hayirlisyla inşallah emeklerimizin karşılığını alalım inşallahAminevet taze transfer ikinci tüp bebek denemem, ilkinde ne yazık ki sadece iki embriyo oluştu ve ikisi de tutmadı o yüzden en baştan başladık şimdi perşembeye kadar büyüyor yumurtalar
1 saat yatacaksın canım. Ben günde 2 kere kullanıyorum. Sabah uyanacağım saatten 1 saat önce kalkıp yapıyorum. 1 saat uyuyorum üstüne. Gece de en son yatarken yapıyorum.Kizlaarr Allahaskima bu Progestan fitilin gobekten yapilan igne gibi bi versiyonu yok muKoydugum gidiyor kalkinca delircem. İgne olsa en fazla gobek morarir ama hic degilse ilacin vucuda girdiginden emin olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?