2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen bakalım. Ağır şeyler yapma süpürge falan tutma biraz dikkat et bakalım bu dönemler

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen bakalım. Ağır şeyler yapma süpürge falan tutma biraz dikkat et bakalım bu dönemler
Transfer sonrası elime süpürge almadım ya eşim yapıyo sağolsun ben sadece mutfağa giriyorum yemek yapmak için onda da uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum çok dikkat ediyorum ama doktor orta derecede riskin var öyle sürekli yatma ama yorulmamaya dikkat et dedi. Tam diğer kanama alanları bitti derken yenisi oluşmuş anlamadım gitti

Bizim durumlarimiz baya benziyormus. Sizde de amh dusuklugu mu vardi? Biz ilkinde 300 baslamistik ikincide doktor 450ye kadar cikardi gonali. O halde bile 2 yumurta anca cikti. İlki benim kimyasal gebelik olmustu, sizin?
Efolis sizin opu ne kadar sürdü merkeze gidiş yatış uyanış ve ayrılma toplam süre? Opu sonrası bir plan yapmaya çalışıyorum da kimseye çaktırmadan işlem uzunluğuna göre saat ayarlayacağım

Ay çok sevindim sizin sonuca inşallah ikinci denemede ben de sizin gibi günlük rutinimden kopmayacağım ilki hep yatarak geçti ve maalesef negatif

Kizlaarr Allahaskima bu Progestan fitilin gobekten yapilan igne gibi bi versiyonu yok mu Koydugum gidiyor kalkinca delircem. İgne olsa en fazla gobek morarir ama hic degilse ilacin vucuda girdiginden emin olurum
Var progestan dex vermişti bana doktor (fitil aynı sizin gibi akıp gidince ve hormonum istenildiği gibi yükselmeyince) yalnız diğer göbek iğneleri gibi değil daha zahmetli ve acıtıcı bir ilaç yine de doktora sorun bakalım

Hayırlı olsun inşallah rabbim mucizenizi bu tedaviyle vesile eder
Evet canım herkesin ilacı vs farklı bunu söylemek istedim yazışmalarınızı okuyunca . Bende de estrofem yoktu. Transfer sonrası sadece lutinus fitil ve progestron igne vardı.

Transfer öncesi prednol mınodoks ve yine progestron iğne ve lutinus fitil vardı.
Her merkez farklı ilaçlar veriyor

Kizlaarr Allahaskima bu Progestan fitilin gobekten yapilan igne gibi bi versiyonu yok mu Koydugum gidiyor kalkinca delircem. İgne olsa en fazla gobek morarir ama hic degilse ilacin vucuda girdiginden emin olurum
Var canım 10. Haftaya kadarda devam ediliyor bizim merkez için geçerli tabi. Bize lutinus fitil ve progestron göbekten iğne verildi.
Fitil akıyor diye endişelenme doktorumuz vucut ihtiyacı olanı alıyor gerisi akıyor demişti.

İyiyim çok şükür canım minnoşlarımı aldım geldim . İnşallah hep benimle kalırlar . Güzel haberler almak banada isteyen herkese de nasip olsun
Rabbim bu tedaviyi vesile edip mucizenize kavuştursun.
Benekleriniz yerini sevsin size sımsıkı tutunsun hayırlısıyla inşallah

Canim Catlak-kurabiye tavsiyesiyle iki gündür akmadi ilk günkü kadar bacağını açıp yukuari kaldır bende senin gibi ilk bı kac gündür çok geliodu hiç ilaç gitmio gibi geldi bı saat yatsamda ama şimdi bole gene akio ama ilk günler le alakası yok

ikimizin de şansı bol olsun canım benim taze transfermi olucak tedavinin en zor iki zamanı bunlar
Amin evet taze transfer ikinci tüp bebek denemem, ilkinde ne yazık ki sadece iki embriyo oluştu ve ikisi de tutmadı o yüzden en baştan başladık şimdi perşembeye kadar büyüyor yumurtalar

Amin evet taze transfer ikinci tüp bebek denemem, ilkinde ne yazık ki sadece iki embriyo oluştu ve ikisi de tutmadı o yüzden en baştan başladık şimdi perşembeye kadar büyüyor yumurtalar
Evet sonrası için iyi oluo fazla embriyo ama bazı hastalara da kalitesi açısından belli sayı olsun yeter die bakio doktorlar bende ilk tedavim ama hazirandan beri bekliorum hayirlisyla inşallah emeklerimizin karşılığını alalım inşallah

1 saat yatacaksın canım. Ben günde 2 kere kullanıyorum. Sabah uyanacağım saatten 1 saat önce kalkıp yapıyorum. 1 saat uyuyorum üstüne. Gece de en son yatarken yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…