2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

ney canım takıp ettıgın ınstagramdan
ya bızdeoyle dusunuyoruz cunkı artık hamıle kalmam ıcın tek engel yumurtlamayı denk getırmek ıste benım o olmuyo allahtan ama ılaclara cevap verıyorumda cok sukur bırazda dogal denıycez ya soylede dusunuyorum ne ımkansızlar var cocukları oluyor bın sukur yıne ktu bısı yok ama oyle yıprandımkı bende artık dedıgın gıbı zamana bırakıcam bakarsın kendılıgınden olur allah nasıp ederse hersey olur ol demesını beklıycem

allah razı olsun canımm benımm rabbım gonlunun muradını versın sana ınsallahh
aynen bıraz zamana bırakıcaz ddıgım gıbı ınanıyorum rabbım gecıktırıyorsa guzellestırıyordur halımıza bınsukur rabbım guc versın ınsallah hepımıze dayancak sabır kuvvet versınn
sende kendıne cok ıyı bak allaha emanet ol ınsallah

Az önce haber geldi 2 yumurtadan 1'i döllenmiş diğeri döllenmemiş. Nasip artık...
Döllenen 3.güne ulaşırsa benim de cuma transfer olur inşallahh
İnşallah o tek yumurtan sana evlat olarak döner hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin

Kızlar demin lavaboya girdim kahverengi akıntım olmuş kafayı yicem ya nolur bir şey diyin olmadı mu test günüm cuma daha
Canim neden üzülüyorsun bence tutunma belirtisi çünkü bugün 7 yada 8. Günün değil mi tam da günü:))bence gününde çok güzel bir değer göreceksin içini ferah tut

Kızlar demin lavaboya girdim kahverengi akıntım olmuş kafayı yicem ya nolur bir şey diyin olmadı mu test günüm cuma daha
Canım korkma bnmde 7.günümderi beri devam ediyor. Takip et ağrı ve Kırmızıya donme fazlalasma gördüğün an doktoruna Bılgı ver. Bana iğne vermişti doktorum hemen ve uzanmaya calıs kalkma pek yerinden.

Son düzenleme:
Selam kızlar, ben de dünkü OPU sonrası şu sıralar hastaneden haber bekliyorum yumurtalar döllenmiş mi döllenmemiş mi diye. Çok heyecanlıyım
Guzel haberler alirsin biiznillah
Benim kimyasal oldu kızlar
canim hayirlisi olsun gecmis olsun bir dahaki seferin sapsaglam olsun duaciyim
canim hemen kendini birakma oyle lekelenme normal degil mi zaten doktorunu arayip aor bakalim stres yapma sakin olmaya calis..yerlesme de olabilir hem
Kızlar bgn 11. Günüm ve beta hcg degerim 660
hayirli olsun canim Masaallah
HAMİLEYİM... 178 cikti bhcg degerim... Allah herkese bu duyguyu nasip etsin Ama oncelikle bu uğurda cok yipranmis olan kisilere hayirlisiyla nasip etsin insallah...
hayirli olsun canim

HAMİLEYİM... 178 cikti bhcg degerim... Allah herkese bu duyguyu nasip etsin Ama oncelikle bu uğurda cok yipranmis olan kisilere hayirlisiyla nasip etsin insallah...
Gözün aydın Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…