- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.361
ney canım takıp ettıgın ınstagramdanSeni çok iyi anlıyorum, biz daha transfer aşamasına gelemeden yıprandık inan, ben aşırı hassas ve alıngan oldum, eşim de stresi pek yönetemiyor, didişip duruyoruz. Çok duygusal olduğumu düşünüyor ve ona göre rahat olmalıyız, kaderimizde ne varsa o. Tabiki bence de öyle, ama bir yandan da umut etmek ve gayret etmekten vazgeçmemek. Çok şükür gençsin, hiçbir sıkıntın yok, bir süre kafanızı dinlendirirsiniz. Bazen böyle beklerken konuyu aklından çıkarıp hamile kalan çok duydum. Senin pco olduğu için önemli olan yumurtlama takibi yapman zaten, o günü tespit edip öncesi ve sonrasını değerlendirmen. instagramdan bir hesap takip ediyorum, insanlar da yazıyorlar böyle başarısız tedavi sonrası çok var. hatta pre menopoz sürecinde yumurtlamayı 40. günde dalan görüp
Amin canım inşallahGözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
allah razı olsun canımm benımm rabbım gonlunun muradını versın sana ınsallahhO umudunu asla yitirme asla! O umut içinde olduğu müddetçe korkmana gerek yok. Ayrıca hayat mucizelerle dolu. 10-15 yıl tüp bebekle bile çocuk sahibi olamayanlar normal yolla hamile kalıyorlar. Allah’ın gücü her şeye yeter o her şeye Kadir. Bir şeye ol dese hemen oluverir. İnşaallah senin içinde ol der ve hemen oluverir canımBu güce inanarak her zaman dua et canım Benimde gücüm yettiğince kalbim ve dualarım seninle inşaallah Biraz dinlen tabi kendini ne zaman iyi hissedersen Çok dikkat et kendine
Gozun aydin canim degerin harikaAmin canım inşallah
Hemşire 2 gün sonra tekrar kan ver fln demedi direkt 10 gun sonra gel dedi sizce vermeli miyim arkadaşla
Bence de yine sen 2 gün sonra tekrarlaAmin canım inşallah
Hemşire 2 gün sonra tekrar kan ver fln demedi direkt 10 gun sonra gel dedi sizce vermeli miyim arkadaşla
Benim de 559 çıktı canım doktorum 15 gün sonra ultrasona gel dedi. Yeniden kan testine gerek yok dedi.Amin canım inşallah
İnşallah o tek yumurtan sana evlat olarak döner hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versinAz önce haber geldi 2 yumurtadan 1'i döllenmiş diğeri döllenmemiş. Nasip artık...
Döllenen 3.güne ulaşırsa benim de cuma transfer olur inşallahh
Maşallah gözün aydın sağlıkla artsın inşallah canımKızlar bgn 11. Günüm ve beta hcg degerim 660
Çok teşekkür ederim canım, inşallah sağlıklı ilerler ❤Maşallah gözün aydın sağlıkla artsın inşallah canım❤
HAMİLEYİM... 178 cikti bhcg degerim... Allah herkese bu duyguyu nasip etsin Ama oncelikle bu uğurda cok yipranmis olan kisilere hayirlisiyla nasip etsin insallah...2.denemem
Ay hadi bakalım, 3 tanesi inşallah doktorun istediği güne kadar gider de bir an önce OPU yapılır.6 yumurtadan 3 tanesi cvp vermemiş kizlar 3 tane kaldı gibi...kan verdim sonucuna göre karar verecek opu gunune dr...
Yani yemek yerken mecbur oturur pozisyonda olucaksın ama sonrasında sırt üstü yatıp ayaklarının altına yastık koy canım.Nasıl yattığım fark eder mi canım şuan yemeğimi yedim uzandım tekrar
Canim neden üzülüyorsun bence tutunma belirtisi çünkü bugün 7 yada 8. Günün değil mi tam da günü:))bence gününde çok güzel bir değer göreceksin içini ferah tutKızlar demin lavaboya girdim kahverengi akıntım olmuşkafayı yicem ya nolur bir şey diyin olmadı mu test günüm cuma daha
Canım korkma bnmde 7.günümderi beri devam ediyor. Takip et ağrı ve Kırmızıya donme fazlalasma gördüğün an doktoruna Bılgı ver. Bana iğne vermişti doktorum hemen ve uzanmaya calıs kalkma pek yerinden.Kızlar demin lavaboya girdim kahverengi akıntım olmuşkafayı yicem ya nolur bir şey diyin olmadı mu test günüm cuma daha
Insallah canim cumartesi sabah opu oluyorumAy hadi bakalım, 3 tanesi inşallah doktorun istediği güne kadar gider de bir an önce OPU yapılır.
Hadi hayirlisi belki cogalmistir bile yumurtalarinGunaydin kizlarr bugun kontrolum var bakalim 6 yumurta gormustu bu ay dr...buyumusler mi..cok heyecanlıyım 2 de randevum
Guzel haberler alirsin biiznillahSelam kızlar, ben de dünkü OPU sonrası şu sıralar hastaneden haber bekliyorum yumurtalar döllenmiş mi döllenmemiş mi diye. Çok heyecanlıyım
canim hayirlisi olsun gecmis olsun bir dahaki seferin sapsaglam olsun duaciyimBenim kimyasal oldu kızlar
canim hemen kendini birakma oyle lekelenme normal degil mi zaten doktorunu arayip aor bakalim stres yapma sakin olmaya calis..yerlesme de olabilir hemKızlar demin lavaboya girdim kahverengi akıntım olmuşkafayı yicem ya nolur bir şey diyin olmadı mu test günüm cuma daha
hayirli olsun canim MasaallahKızlar bgn 11. Günüm ve beta hcg degerim 660
hayirli olsun canimHAMİLEYİM... 178 cikti bhcg degerim... Allah herkese bu duyguyu nasip etsin Ama oncelikle bu uğurda cok yipranmis olan kisilere hayirlisiyla nasip etsin insallah...
Ay ay ay, hadi bakalım.Insallah canim cumartesi sabah opu oluyorum
Gözün aydın Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahHAMİLEYİM... 178 cikti bhcg degerim... Allah herkese bu duyguyu nasip etsin Ama oncelikle bu uğurda cok yipranmis olan kisilere hayirlisiyla nasip etsin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?