- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.381
Hayırlısı olsun inşallah kaliteli sağlıklı embriyoların olur ve sana evlat olarak geri dönerInsallah canim cumartesi sabah opu oluyorum
Yaaa ben görmedim sen ne ara oldun transfer hayirlisi olsun inşallahKızlar demin lavaboya girdim kahverengi akıntım olmuşkafayı yicem ya nolur bir şey diyin olmadı mu test günüm cuma daha
Canım lekelenmen kaçıncı gününde oldu? Benim 8. Ve 9. Günlerimde lekelenmem oldu, kendimden o kadar umudu kesmistim ki kullandigim progestanı bile bırakmıştım boşu boşuna ilaç kullanmayayım diye. Test günümde nasil olsa yrn adet olurum diyip gitmedim, bgn adet olmayınca acaba mı dedim ve öyle test yaptırdım yani. Bazen bebek yerleşirken lekelenme yapabiliyor şimdiden kendini strese sokma. Hakkımızda en hayırlısı olsun her zaman.Kızlar demin lavaboya girdim kahverengi akıntım olmuşkafayı yicem ya nolur bir şey diyin olmadı mu test günüm cuma daha
Günlük girip okuyorum aslında da pek benlik yazacak şey olmayınca okumakla yetiniyorum
Günlük girip okuyorum aslında da pek benlik yazacak şey olmayınca okumakla yetiniyorum
Sakin ol canım panik yapma hemen.Cok oldu burda leke gelip pozitif çıkan sende okumssundir senin de öyledir inşallahCanım lekelenmen kaçıncı gününde oldu? Benim 8. Ve 9. Günlerimde lekelenmem oldu, kendimden o kadar umudu kesmistim ki kullandigim progestanı bile bırakmıştım boşu boşuna ilaç kullanmayayım diye. Test günümde nasil olsa yrn adet olurum diyip gitmedim, bgn adet olmayınca acaba mı dedim ve öyle test yaptırdım yani. Bazen bebek yerleşirken lekelenme yapabiliyor şimdiden kendini strese sokma. Hakkımızda en hayırlısı olsun her zaman.
İyi bari canım sevindimÇok şükür bir sorun yok canım dün biraz ağrım oldu tedirgin etti beni dinlendim sıcak tuttum kendimi iyi geldi sağol canım senin nasıl gidiyor
mesajla yazıcam sana tatlım, reklama falan girer mi bilemedim, yeni olduğum için forum kurallarını pek bilmiyorum. aynen öyle, hatta benim çok yakın bir arkadaşım 4.çocuk, spirale rağmen doğmuş, rabbim ol der ve olurney canım takıp ettıgın ınstagramdan
ya bızdeoyle dusunuyoruz cunkı artık hamıle kalmam ıcın tek engel yumurtlamayı denk getırmek ıste benım o olmuyo allahtan ama ılaclara cevap verıyorumda cok sukur bırazda dogal denıycez ya soylede dusunuyorum ne ımkansızlar var cocukları oluyor bın sukur yıne ktu bısı yok ama oyle yıprandımkı bende artık dedıgın gıbı zamana bırakıcam bakarsın kendılıgınden olur allah nasıp ederse hersey olur ol demesını beklıycem
Hiç sıkıntı yapma başlarda geriden gitse de zamanla arayı kapatıyorlar merak etme geç tutunma olmuşsa normal geriden gelmesiSelam kızlar gebeliği transfer haftasına göre geriden giden var mı? Benim 7+2 diye hesaplanan gebeliğim ultrason ölçümünde 6+1 çıktı böyle olan var mı bildiğiniz gebeliği geridende gitse sorunsuz devam eden?
Sağol canım, benimkisi tutunma kanamasıymış zaten; bgn kanda pozitif haberini aldımSakin ol canım panik yapma hemen.Cok oldu burda leke gelip pozitif çıkan sende okumssundir senin de öyledir inşallahTutunma kanaması da olabilir ki kahverengi kanama bile değil.Kotu düşünüp üzme stres olma sakın
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahHAMİLEYİM... 178 cikti bhcg degerim... Allah herkese bu duyguyu nasip etsin Ama oncelikle bu uğurda cok yipranmis olan kisilere hayirlisiyla nasip etsin insallah...
Canım korkma bnmde 7.günümderi beri devam ediyor. Takip et ağrı ve Kırmızıya donme fazlalasma gördüğün an doktoruna Bılgı ver. Bana iğne vermişti doktorum hemen ve uzanmaya calıs kalkma pek yerinden.
canim hemen kendini birakma oyle lekelenme normal degil mi zaten doktorunu arayip aor bakalim stres yapma sakin olmaya calis..yerlesme de olabilir hem
Catlak-kurabiye canım endişenle tutunma lekesidir sen sakınnevham yapma olumlu düşünmeye devam et test gününe kadar allahın izniyle hiç bişey olmıcak bebişine
Yaaa ben görmedim sen ne ara oldun transfer hayirlisi olsun inşallah
Ben hep diyordum benim kadar lekelenme yaşayan olmamıştır diye
9 haftanın içindeyim şurada 4 gündür lekelenmem yok onun dışında 7 gün bi basladi surekli devam etti kahverengi olduğu sürece endişelenme cnm benim takip et kendi yat dinlen hayirla sonuclansin inşallah
Canım lekelenmen kaçıncı gününde oldu? Benim 8. Ve 9. Günlerimde lekelenmem oldu, kendimden o kadar umudu kesmistim ki kullandigim progestanı bile bırakmıştım boşu boşuna ilaç kullanmayayım diye. Test günümde nasil olsa yrn adet olurum diyip gitmedim, bgn adet olmayınca acaba mı dedim ve öyle test yaptırdım yani. Bazen bebek yerleşirken lekelenme yapabiliyor şimdiden kendini strese sokma. Hakkımızda en hayırlısı olsun her zaman.
Allah razı olsun kızlar o kadar moralim bozuktu ki gelip bakamadım. Öylece yattım başka şeyler düşünmeye çalıştım. Akşam iğnem vardı iğneye gidince kan da verelim dedik. Çok şükür pozitifi gördümSağol canım, benimkisi tutunma kanamasıymış zaten; bgn kanda pozitif haberini aldımbelki Catlak-kurabiye ninkisi de öyle bir şeydir diye yazmak istemiştim
Kac cikti canim beta? Kacinci gundesin?Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah
Allah razı olsun kızlar o kadar moralim bozuktu ki gelip bakamadım. Öylece yattım başka şeyler düşünmeye çalıştım. Akşam iğnem vardı iğneye gidince kan da verelim dedik. Çok şükür pozitifi gördüminşallah sağlıkla artar değerim. Doktoru da bilgilendirdim iğnemi söyledi iki gün sonra tekrarla testi dedi o zaman netleşecek. İnşallah her şey yolunda ilerler hepimizin. Sağ salim kucağımıza alırız bebişleri
Çok sevindim, hadi gözünüz aydınGözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah
Allah razı olsun kızlar o kadar moralim bozuktu ki gelip bakamadım. Öylece yattım başka şeyler düşünmeye çalıştım. Akşam iğnem vardı iğneye gidince kan da verelim dedik. Çok şükür pozitifi gördüminşallah sağlıkla artar değerim. Doktoru da bilgilendirdim iğnemi söyledi iki gün sonra tekrarla testi dedi o zaman netleşecek. İnşallah her şey yolunda ilerler hepimizin. Sağ salim kucağımıza alırız bebişleri
6. Gündeyim canım 66 çıktıKac cikti canim beta? Kacinci gundesin?
Çok teşekkür ederimÇok sevindim, hadi gözünüz aydın
Deger cok iyi masallah. Ama 6.gun biraz erken degil mi6. Gündeyim canım 66 çıktı
Çatlatma iğnesi yapmadım ben canım. Evet 6 erken normalde cuma günüydü ama bugün lekelenme olunca korktum o yüzden verdim kanıDeger cok iyi masallah. Ama 6.gun biraz erken degil micatlatma ignesini vurali kac gun gecti ki
O zaman kesin hamilesinnÇatlatma iğnesi yapmadım ben canım. Evet 6 erken normalde cuma günüydü ama bugün lekelenme olunca korktum o yüzden verdim kanı
Ay çok güzel canım, maşallah maşallah6. Gündeyim canım 66 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?