2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım gözün aydın çok şükür sağlık la ilerlesin inşallah çok sevindimm ya

Ay ay ay, hadi bakalım.
Yumoşları ver de gel.
Şu an belki de bebişini oluşturacak yumurta içinde.
Sev karnını.
Canim benim ya ne tatlısın
Artik 9.opuyu olucam ya canim boyle bir duygusuzlastim sorma olumsuzu yaşamaktan oldu hep..insallah bu son olur..

Ama tedavinin en sevdiğim tarafı bu opu uyumaya bayiliyorum

Gözünüz aydın, çok sevindim gerçekten. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar selam. Salı günü transferim olacak şu an dekort, coraspin ve günde 4 estrofem alıyorum. Yarın bunlara ek progestan fitil , progestan iğne, kan sulandırıcı iğne ve azitro başlayacağım. Hormonlar değerler gayet iyi durumda zaten bende bir sıkıntı yok sperm sayısı düşük olduğu için bu tedaviye başladık. Ama bu kadar ilaç fazla değil mi hiç içime sinmiyor gerçi sinmese ne yapacağım da … progestan iğne için çok acıtıyor beze yapıyor filan yazmıslar normalde korkmam ama bunları okuyunca korktum vallahi

Korkmayın hepimiz aynı şekilde kullanıyoruz ve transfer sonrasında da kullanıyoruz bu ilaçları doktor gidişata göre ilerki haftalarda kesiyor. Progestan iğneyi kalcadan 1 hafta kullandıktan sonra doktorunuza danışın lutinus fitile geçin. Ben 1 hafta anca dayanabildim çok ağrıyordu.

Yaaaa canım benim şükürler olsun gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah dikkat et kendine olurmu ayyy çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…