2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Saol canım bı saatlik yolum var ondan önce ozaman içsem skismis olurum normalde o bile yeter ozaman saolun valla rahatlik verdi dua edin ne olur güzel geçsin bebeim benimle olsun
Duamiz seninle canim Allahim kolayliklar versin koyacaklari o minnoslar tutunup seninle olsunlar saglikla afiyetle kucagina alacagin gunleri de nasip etsin Rabbim amin

Duamiz seninle canim Allahim kolayliklar versin koyacaklari o minnoslar tutunup seninle olsunlar saglikla afiyetle kucagina alacagin gunleri de nasip etsin Rabbim amin
Hepimizin insallah canım benim çok saol çok emek verdik yorulduk Allah'ım hepimize hayırlısıni nasip etsin inşallah

Gözünüz aydın, çok sevindim gerçekten. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet ne zaman içeyim bide yarım litre yeter demi ya tutamamssam
Yaaaa canım benim şükürler olsun gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah dikkat et kendine olurmu ayyy çok sevindim
Yaaaaa şu an mutluluktan çığlık atmak istiyorum çok çok cokkkk sevindim sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah maşallah kaç çıktı degerin
Biz sana demiştik bak canım hadi gözün aydın olsun inşallah değerlerin de çok güzel artar
Allah razı olsun canlar çok teşekkür ederim inşallah hepimizin süreci sağlıkla ilerlesin miniklere kavuştursun bizi
Milyaay 66 çıktı canım

Sınavdan sonra tek tek aklına gelir şuan sadece sıkışık olcan. Kahvaltını falan yaparsın güzelce normal muayeneye gidiyor gibi düşün
Tamam canım taze anne valla çok sevindim burda tanımadan birbirimize seviniyoruz uzuoluoruz çok garip iyiki varsınız kizlar

Tamam canım taze anne valla çok sevindim burda tanımadan birbirimize seviniyoruz uzuoluoruz çok garip iyiki varsınız kizlar
Allah razı olsun canım benim aynen öyle görmüyoruz tanımıyoruz ama farklı bir bağ oluyor aramızda inşallah Rabbim cümlemizin emeğini boşa çıkarmasın

Öyle oluyo ya bende heycandan zar zor uyumuştum geri uyandım
Avokadolar hazır mı
Sen transferden sonra eve mi gelcen nasıl yapcan
Evet savasa gider gibi hazırladım evet canım orda yattığım kadar sonra eve gidicem bı saatlik yol yavaş yavaş gelcez artık eşimde stres ondan bişe demicem yolda daha da stres yapar çünkü yavaş git sarsma dersem

Hhaha dışarıya koy şimdiden hepsini ben tee şoka geldiğinde alayım mı diye sorduklarım varya. Hala olgunlaşmadılar
Aynen canım yavaş yavaş gelirsiniz zaten çok korunaklı bir yerde demişti Dr o kadar kırılgan değil korkmayın dedi. Ama işte biz evham yapıyoruz

Evet canimelmaların yanina koy hemen olgunlaşıo bilioruz aslında evham yapioruz kendimize sen kaçıncı günde n ayaklandın canım gerçi sende ertesi gün evine geldin yolculuk yaptın ilk gün hiç kalkmadin ama deme ahh klasik transfer öncesi vazgeçilmez sorular

Aa ciddi mi kız hemen elmanın yanına koyam bari
Valla canım ne çok yattım ne çok ayaktaydım karışık ya ama akışına bırak ben çok stres olmuştum yok şöyle yatcam yok şunu yedim mi. Yok sağdan sola nasıl döncem bilem ne
İlk 3 gün dikkat edersin çok fazla ayakta kalma. Hatta ilk gün ihtiyaç dışı ayağa kalma ikinci de yine ona benzer

Evet elma koy nyanina olgunlaşıo kuzum bende öyle yapıyım ya nasip yok eve geldik ten sonra kalkmam hiç yatarim artık hayırlısı die çıktık yola Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…