- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
- 103
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.441
Duamiz seninle canim Allahim kolayliklar versin koyacaklari o minnoslar tutunup seninle olsunlar saglikla afiyetle kucagina alacagin gunleri de nasip etsin Rabbim aminSaol canım bı saatlik yolum var ondan önce ozaman içsem skismis olurum normalde o bile yeter ozaman saolun valla rahatlik verdi dua edin ne olur güzel geçsin bebeim benimle olsun
13.00de merkezde olucam iki gibi olur herhalde nasi heyecan hemde canım korkuorum hepsi karışık bide yolumuz var dönüşte o stres varYeter canim yeter merak etme senay heyrcanli bir gun saat kacta gideceksiniz
Hepimizin insallah canım benim çok saol çok emek verdik yoruldukDuamiz seninle canim Allahim kolayliklar versin koyacaklari o minnoslar tutunup seninle olsunlar saglikla afiyetle kucagina alacagin gunleri de nasip etsin Rabbim amin
12. Günden sonra geçiyordu canımKizlar birsey sorucam ovitrelle ignenin etkisi ne zaman geciyordu hcg salgilamasi olarak hani burda cok bahsedildi aslinda ama unuttum yine de
Amin canım benim inşallahTureed canım dualarımız yarın seninle sakin ol bol bol dua et Rabbim kolaylık versin bebisini al gel annesi ❤
Gözünüz aydın, çok sevindim gerçekten. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet ne zaman içeyim bide yarım litre yeter demi ya tutamamssam
Yaaaa canım benim şükürler olsun gözün aydın sağlıkla devam etsin inşallah dikkat et kendine olurmu ayyy çok sevindim
Yaaaaa şu an mutluluktan çığlık atmak istiyorum çok çok cokkkk sevindim sağ salim kucağına almak nasip olur inşallahmaşallah kaç çıktı degerin
Allah razı olsun canlarBiz sana demiştik bak canım hadi gözün aydın olsun inşallah değerlerin de çok güzel artar
İnşallah güzel geçer canımSaol canım benim inşallah güzel geçer benimde
Sınava hazırlanmış genç gbi bildiğim tüm soruları unuttumİnşallah güzel geçer canımVuslatimLee açıklamış bende yarım litreden fazla içmiştim sonra biraz yaptım. Erken içersen zaten bekleme süresinde geliyor
Sınavdan sonra tek tek aklına gelirSınava hazırlanmış genç gbi bildiğim tüm soruları unuttum
Tamam canım taze anneSınavdan sonra tek tek aklına gelirşuan sadece sıkışık olcan. Kahvaltını falan yaparsın güzelce normal muayeneye gidiyor gibi düşün
Sanırım heyecan tavan dün bide oskapa r başladım yandı ignem vardı sonrası fitil uyudum ama birden bu saatte kalktım heycandan
Allah razı olsun canım benimTamam canım taze annevalla çok sevindim burda tanımadan birbirimize seviniyoruz uzuoluoruz çok garip iyiki varsınız kizlar
Öyle oluyo ya bende heycandan zar zor uyumuştum geri uyandımSanırım heyecan tavan dün bide oskapa r başladım yandı ignem vardı sonrası fitil uyudum ama birden bu saatte kalktım heycandan
Amin canım zor yollar Allah'ım emeklerimizin karsligini alalim inşallahAllah razı olsun canım benimaynen öyle görmüyoruz tanımıyoruz ama farklı bir bağ oluyor aramızda inşallah Rabbim cümlemizin emeğini boşa çıkarmasın
Evet savasa gider gibi hazırladımÖyle oluyo ya bende heycandan zar zor uyumuştum geri uyandım
Avokadolar hazır mı
Sen transferden sonra eve mi gelcen nasıl yapcan
Hhaha dışarıya koy şimdiden hepsini ben tee şoka geldiğinde alayım mı diye sorduklarım varya. Hala olgunlaşmadılarEvet savasa gider gibi hazırladımevet canım orda yattığım kadar sonra eve gidicem bı saatlik yol yavaş yavaş gelcez artık eşimde stres ondan bişe demicem yolda daha da stres yapar çünkü yavaş git sarsma dersem
Evet canimelmaların yanina koy hemen olgunlaşıo bilioruz aslında evham yapioruz kendimize sen kaçıncı günde n ayaklandın canım gerçi sende ertesi gün evine geldin yolculuk yaptın ilk gün hiç kalkmadin ama deme ahh klasik transfer öncesi vazgeçilmez sorularHhaha dışarıya koy şimdiden hepsini ben tee şoka geldiğinde alayım mı diye sorduklarım varya. Hala olgunlaşmadılar
Aynen canım yavaş yavaş gelirsiniz zaten çok korunaklı bir yerde demişti Dr o kadar kırılgan değil korkmayın dedi. Ama işte biz evham yapıyoruz
Aa ciddi mi kız hemen elmanın yanına koyam bariEvet canimelmaların yanina koy hemen olgunlaşıo bilioruz aslında evham yapioruz kendimize sen kaçıncı günde n ayaklandın canım gerçi sende ertesi gün evine geldin yolculuk yaptın ilk gün hiç kalkmadin ama deme ahh klasik transfer öncesi vazgeçilmez sorular
Evet elma koy nyanina olgunlaşıo kuzumAa ciddi mi kız hemen elmanın yanına koyam bari
Valla canım ne çok yattım ne çok ayaktaydım karışık yaama akışına bırak ben çok stres olmuştum yok şöyle yatcam yok şunu yedim mi. Yok sağdan sola nasıl döncem bilem ne
İlk 3 gün dikkat edersin çok fazla ayakta kalma. Hatta ilk gün ihtiyaç dışı ayağa kalma ikinci de yine ona benzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?