- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.641
Amin kuzumaynı bende öyleyim canım sürekli kafamda deli düşünceler acaba bebeğim iyi mi kalbi atıyor mu diye geçiriyorum içimden, inşallah hayırlısıyla bu süreci de tamamlar evlatlarımızı alırız kucağımıza
Haklısın kuzumCanım şöyle düşün bu kadar stres ona daha zararlı, onu düşünüyorsan kendini sakinleştirmen gerekiyorbilinçaltına olumlu sinyaller gönder bak benim lekelenmem var lavaboya giderken içimde bi korku oluyor ama o korkunun üzerini kapatıp hemen başka şeyler düşünüyorum
Amiiin amiiinİnşallah bunda da pozitifi gördükten sonra kalacak diğerleri
Amin rabbim saglikla isteyen bu yolda çabalayan herkese nasip etsin inşallahBnde aynı durumdayım gercektenAllah bebişlerimizi korusun
İnşallah canım benim Allah razı olsunHaklısın kuzumİnşallah bu korkularımız biter zamanla Sende pozitifi almışsın çokkk sevindimm Herşey saglıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı cumalar canım benimHayırlı cumalar herkese güzel yürekli anne adayları❣❤
Ins.saglikla kucağına cnm olumsuz şeyler ve stres yok8. Haftadayım dahaİlk üç ayı bitirsem içim rahatlıcak
Ben doğuma kadar kusmustum hiç bir ilaç iyi hissettimiriyor ve seruma bağlıyorlardi sadece 7 kilo alabilmistim oda hep bebek suyu fln di sonuc bebek tosuncuk dogduKızlar nasılsınız benim 2 gündür mide bulantılarım çoğaldı afedersiniz kendini daha da hissettiriyor minik kuzumama ben doktorun verdiği bulanti ilacını ısrarla içmiyorum dün sade sodaya limon sıkıp içtim ilk kez o iyi geldi biraz siz ne yapıyorsunuz bulantı için
Ben varım cnm ilk gebeligim doğaldı ve 8.9 haftada kalbi durmuş Dr hiç ilac vermemişti ve genetik testi fln hiç bilmiyorum kurtajdan sonra bu testi yaptırdık ve pıhtılaşma yuksek çıktı adet düzensizliği olunca Dr klomen ve çatlama ignesiyle deneyin dedi ikiz gebelik oldu ve progestan iğne coraspin folikasit claxin 6000 lik iğneyi doğum ve 40 gün lohusalikta kullandım buna rağmen İkizler'in birinin kalbi durdu 9.haftada şükür oğlum dogduKızlar merhaba sizle, bir durumumu paylasmak istiyorum. Ben geçtiğimiz agustos ayında düşük yaptım. Düşükten sonra doktoruma pıhtılaşma testi yaptırmak istediğimi söyledim fakat doktorum buna gerek olmadigini bebegin patolojiye gittigini sonuca gore karar verecegini soyledi. Ben dinlemeyip her ihtimale karşı yaptırdım. Geçen transfer oldugum zamanda sonucum henuź cikmadigi için oksapar kullanmak istedigimi söyleyince iyi hadi bakalım diyerek zoraki yazdı oksaparı. Velasıl kelam bugün sonucum çıktı meğer pihtilasmaya yatkınlık varmış bende. Sonucumu doktoruma attım; 9 ay boyunca oksapar ve folik asite devam yazmış. Size diyeceğim şuki hamilelik döneminde pıhtılaşma çok ciddi bir sorun Allah korusun bir yakınım sırf bu sebepten dolayı 7 aylık bebegini kaybetti (pihtilasmaya yatkinligi oldugunu bilmedigi icin) Size tavsiyem doktorunux gerekli görsün veya görmesin bu testi yaptırın. Bana kalirsa her hamile kadına bir zorunluluk olmalı bu test.
Bu arada bu sorunu olup gebeyken kan sulandırıcı kullanan ve doğum yapan bir sürü kadın vardır mutlaka ama yine de içimde bir tedirginlik oluştu. Sizce bu durumum gebeligimde bir sorun yaşatır mı? Cevrenizde bunu yaşayan bir tanidiginiz vs oldu mu?
Ay maşallah tosuncugaBen doğuma kadar kusmustum hiç bir ilaç iyi hissettimiriyor ve seruma bağlıyorlardi sadece 7 kilo alabilmistim oda hep bebek suyu fln di sonuc bebek tosuncuk dogduins.saglikla al kucağına bende p.tesi transfere gireceğim dua et banada cnm
Claxin iğneyi neden vuruldunuz acaba, o ne iğnesi?Ben varım cnm ilk gebeligim doğaldı ve 8.9 haftada kalbi durmuş Dr hiç ilac vermemişti ve genetik testi fln hiç bilmiyorum kurtajdan sonra bu testi yaptırdık ve pıhtılaşma yuksek çıktı adet düzensizliği olunca Dr klomen ve çatlama ignesiyle deneyin dedi ikiz gebelik oldu ve progestan iğne coraspin folikasit claxin 6000 lik iğneyi doğum ve 40 gün lohusalikta kullandım buna rağmen İkizler'in birinin kalbi durdu 9.haftada şükür oğlum dogdu
Gebelik durumunda mutlaka Dr.na danış ve kullan cnm ilk Dr ihmal etti hiç bilgi vermedi hala uhtedir bende
Gecen ay benimde başlanacaktır ama malesef corono oldum bu aya kaldı yeni transferim oldu ınsallah hayırlı haberler.duyarimHayırlı olsun topiğin canım. Şurada köşede yerimi alayım bende
Abartmadan tadımlık ye canım sonuçta tuzlu oluyor bende ilk zamanlar yemiştim ama artık yiyemiyorum tiksindimKızlar yeme içme konusunda ben sormayı unuttum doktora ama turşu falan serbest mi acaba
İnşallah sımsıkı tutunur bebeğin hayırlı sonuçlar alırsınGecen ay benimde başlanacaktır ama malesef corono oldum bu aya kaldı yeni transferim oldu ınsallah hayırlı haberler.duyarim
Gözün aydın canım vardır bunda da bir hayır yeter ki sağlıkla tutunsun inşallahGecen ay benimde başlanacaktır ama malesef corono oldum bu aya kaldı yeni transferim oldu ınsallah hayırlı haberler.duyarim
Kan sulandirici pıhtılaşma için cnm göbek bacak kol 11 ay hertarafim mosmorduClaxin iğneyi neden vuruldunuz acaba, o ne iğnesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?