2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bende fitil olarak kullanıyorum. Bugün biraz markete vs gittim 6. Günüm. Kahverengi lekelenme oldu korkuyorum ama Dr normal dedi
Umitlendirmek istemem ama lekelenme olan larin hep yerleşme kanaması gibi belirti hayırlı olsun inşallah canım ilk gunler hiç bı sancı felan oluo mu ben biraz meraklıyımdaha dün transfer oldum belirti deilde bı sinyal bekliorum

Progestanı ağızdan aldığımda bende de oluyor . Diğer türlü kabız olmaktan iyidir
bende salı oldum ama daha kasık ağrısı vs yaşamadım göğüs hassasiyet i transfer öncesinden beri var . İnşallah herşey yolundadır

İnşallah ilaçlar dan zaten bı hareket halinde vücut seninde hayırlı olsun inşallah canım

Canım ishal de olabilirsin. Bol su tüket. İshal su kaybettirir vücuda

Canım tüpleri patlatabiliyor embriyolar. Tüpe yapıltıysa. Bir arkadaşım ölümden döndü. Başka iyi bir doktora daha görün acilen. Öyle karar ver ama aynı şeyler söyleniyorsa fazla bekleme derim

Birde benim daha önce gittiğim bir doktor dış gebelikte katlayan artış sık görülmez genelde farklı gunlerde hemen hemen aynı beta hcg değerli çıkar demişti
Benim de önceki transferimde vardı dış gebelik şüphesi. Doktorum düzenli düzensiz dalgalanmalı artış olur, bazen aynı rakamda seyreder demişti

Leblebi canım. Hiç şaşmaz, iyi gelir.

Çok şükür pozitif im Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah

Yok cnm ilk günden diil de 4.5. gün sanirim ignelerden ve ilaçlardan kasılma ve hafif iğne batması yaşadım. Kişide kişiye değişiyormuş ama herşey

Canim merhaba bisey soracağım bu pıhtılaşma testinin tam olarak adı nedir ben yaptırmış miyim bakayim dedim benim de 2 olumsuz denemem var

Kızlar bebeğimi aldık bugün artık hayırlısı diyelim :)
Hayirli olsun canim minnosunla guzel sonuclar almani nasip etsin Rabbim amin
Ben crinon jel ve protesgan fitil olarak kullaniyorum kabizim yazaten normalde de oluyordum da simdi daha zor geliyo insana
Bende fitil olarak kullanıyorum. Bugün biraz markete vs gittim 6. Günüm. Kahverengi lekelenme oldu korkuyorum ama Dr normal dedi
ay hadi bu lekelenme hayr olsun
Benimde salı günüydü transferim aymen hiç belirti yok
bende arada cok nadir yani kasikta batma oluyo ama oyle cok degil hayirlisi bekliyoruz ya
Çok şükür pozitif im Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah
gozun aydin canim MasaallahRabbim saglikla kucagina almani nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…