- 25 Nisan 2016
- 986
- 890
- 103
- 43
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.621
Çok saol cnmÇok şükür canım gözün aydın sağlıkla tutunsun inşallah her şey yolunda gitsin
Rahim kalınlığına göre ayarlamışlardır canım sanki birinde daha duydum ben. Gönlünü ferah tut inşallah vesile olsun
Allah razı olsun canım iyim ya lekelenme bitti bitmedi arası bir şey ama korkuyorum bugün tekrar kan vercem. Ağzım dilim çok kuruyor ya sürekli su içiyorumÇok saol cnmsen nasılsın nasıl gidiyor hamislik lekelenme bittimi belirtiler basladimi
Gozun aydin canim hayirli olsunKızlar sonunda transfer tarihim belli oldu p.tesi öğlen 12 de idare sıkışık geleceksin serumla beraber transfer edeceğiz dedi çok heyecanliyim
aynı bende öyleyim canım sürekli kafamda deli düşünceler acaba bebeğim iyi mi kalbi atıyor mu diye geçiriyorum içimden, inşallah hayırlısıyla bu süreci de tamamlar evlatlarımızı alırız kucağımızaKızlar aranızda benim gbi olan varmı mesela kontrolum ayda bir ama ben sürekli evhamlıyım dünden beri midem bulanmıyo mesela şiddetli bulanıyordu çünkü acaba doktoramı gitsem acaba iyimi nasıl hala ordamı diye düşünüuorum sürekliallah korusun bişey olsa hissedermiydim
Hayırlı cumalar canımCumamiz mubarek ola
Catlak-kurabiye noldu bilsen evde test var dedim ya meger 5 tanesinin tarihi gecmis tarihi gecen testi atmadan yapayim dedim tabiki negatif cikti sadece 3 tane saglam test var o da haftaya cumaya yapmak istiyorum
Canım bende 6. Gün lekelenme yaşadım aynı çok korkmuştum ama yerleşmeymiş. Güzel düşün inşallah yerleşmedir eğer çok stres yapacaksan kan testi ver. Akıntı yoğun olur kırmızıya dönerse doktoruna haber verKizlar merhaba ben 3. Gun 2 adet embriyo transferi oldum sali günü test günüm. Ben transferden sonra 5. Gun yaptığım fitil akıntıyla fazlası geri gdiginde böyle pembemsi damarlı bi akıntı oldu ve kesildi daha sonra Bugun 8. Güne kadar bi sıkıntı yok tu sabah bu defada peçeteye kahverengi azbi leke gelmişti şimdi çok korkuyorum ben gittikçe adet Olcam açılıyor muyum. Yoksa bu yerleşme kanaması denilen şey mi 3 4 gün aralıklarla ması normal mi
Yerlesme kanamasi olabilir canim Allahim cuma gununun hurmetine guzel sonuclar aldirsin hepimizeKizlar merhaba ben 3. Gun 2 adet embriyo transferi oldum sali günü test günüm. Ben transferden sonra 5. Gun yaptığım fitil akıntıyla fazlası geri gdiginde böyle pembemsi damarlı bi akıntı oldu ve kesildi daha sonra Bugun 8. Güne kadar bi sıkıntı yok tu sabah bu defada peçeteye kahverengi azbi leke gelmişti şimdi çok korkuyorum ben gittikçe adet Olcam açılıyor muyum. Yoksa bu yerleşme kanaması denilen şey mi 3 4 gün aralıklarla ması normal mi
sorma ya test yapmaya kalmadan hep adet olunca kullanmaya firsat olmadi oyle boyle derken zamani bile gecmisHayırlı cumalar canım
Hahah tarihleri mi geçmiş oysa biz her güne bir tane diye ayırmıştık
Kalan 3 taneye gözün gibi bak. Onlar lazıminşallah pozitif haberlerle gel canım
Benim korktugum 3 gün aralıklarla gelmesi normal miCanım bende 6. Gün lekelenme yaşadım aynı çok korkmuştum ama yerleşmeymiş. Güzel düşün inşallah yerleşmedir eğer çok stres yapacaksan kan testi ver. Akıntı yoğun olur kırmızıya dönerse doktoruna haber ver
İnşallah bunda da pozitifi gördükten sonra kalacak diğerleriYerlesme kanamasi olabilir canim Allahim cuma gununun hurmetine guzel sonuclar aldirsin hepimize
sorma ya test yapmaya kalmadan hep adet olunca kullanmaya firsat olmadi oyle boyle derken zamani bile gecmisgulsem mi aglasam mi halime digerleri saglam cok sukur iki yillari var daha
Tam bilmiyorum canım ama burada kızlar ara ara yaşıyordu lekelenme dur bakalım bilgisi olan varsa yazar şimdiBenim korktugum 3 gün aralıklarla gelmesi normal mi
Saol canim teşekkür ederimTam bilmiyorum canım ama burada kızlar ara ara yaşıyordu lekelenme dur bakalım bilgisi olan varsa yazar şimdi
Ama sen iyi ol stres yapmamaya çalış. Çok iyi anlıyorum seni. Bende o gün deli gibi ağlamıştım Rabbim gülen yüzlerimizi soldurmasınSaol canim teşekkür ederim
Amin inşallah. Senin nasıl sonuçlandı canim kusura bakma yazdıysan da gözümden kaçmış stresten.Ama sen iyi ol stres yapmamaya çalış. Çok iyi anlıyorum seni. Bende o gün deli gibi ağlamıştım Rabbim gülen yüzlerimizi soldurmasın
Pozitif oldu çok şükür canımAmin inşallah. Senin nasıl sonuçlandı canim kusura bakma yazdıysan da gözümden kaçmış stresten.
Cok şükürPozitif oldu çok şükür canım
Evet inşallah hepimiz kavuşalım hayırlısıylaBebisleri alalım da gelelim insallah
Bnde aynı durumdayım gercektenYa sürekli bende acaba acaba diye durup durup kendimi dolduruyorum galiba hala inanamıyorum 11 yıl sonra nasip olunca aklıma hep olumsuzluk geliyor acaba bişeymi oldu olduysa ben hissedermiyimki durumundayım
8. Haftadayım dahaKuzum hic korkma ben doğuma dek kustum Dr.cok iyi bebeğin gelişimi der gönderirdi kac aylık hamissin 15.haftadan sonra azalirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?