- 19 Kasım 2020
- 22.190
- 48.389
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.661
Ooo liste kabarıkAbartmadan tadımlık ye canım sonuçta tuzlu oluyor bende ilk zamanlar yemiştim ama artık yiyemiyorum tiksindimözellikle lahana turşusu tavuk balık kefir avokado bunların adını bile duymak istemiyorum
Son durumunuz ne oldu kan verdiniz mi birdaha?Merhaba. Sonuçlarım nasil sizce? Doktorum ilaclari bırak dis gebelik olabilme ihtimaline karşı dedi. Cuma yine kan vercem.
9. Gun 6.81
11. Gun 18.86
13. Gun 57.01
15 .Gun 99.65
19. Gun 293.15
Canım ben de 10. Haftadayım, ama ikizlere gebeyim. Çok bulantım oldu, prilam dr verdi doktorum. Onun sayesinde kusmuyorum şükür. Çorba, makarna, poğaça, kahvaltı falan atlatmaya çalışıyorum. Çok bulanıyorsa prilam ilacını gönül rahatlığıyla için. Bebeğe hiçbir zararı yok, sadece gebeler için tasarlanmış.Kızlar nasılsınız benim 2 gündür mide bulantılarım çoğaldı afedersiniz kendini daha da hissettiriyor minik kuzumama ben doktorun verdiği bulanti ilacını ısrarla içmiyorum dün sade sodaya limon sıkıp içtim ilk kez o iyi geldi biraz siz ne yapıyorsunuz bulantı için
Ya evet verdim 548 cikti. Aslinda nerdeyse 2 kati ama doktor dış gebelik istediğim gibi değil değerler dedi. Bugün iğneyle sonlandircakti ama benim için rahat etmedi. Tuplerde kanama sızıntı vs. gormedi. Benim ağrım sizinde yok o yüzden bekleyelim dedim ama oda kendini riske atarsın dedi. Bende en azindan yarin yapın fln dedim yarin düşürmek için bekliyor ama gidermiyim bilmiyorum. Rahimde gebeliğe karşı bi bulguya da rastlamadi. Ama tuplerde sivi veya kanda yok dedi. Aklim karışıkSon durumunuz ne oldu kan verdiniz mi birdaha?
Ay çok iyi artmış ya bir doktora daha mı gitseniz acaba bence sonlandırmak için iyice bir değerlendirmek lazımYa evet verdim 548 cikti. Aslinda nerdeyse 2 kati ama doktor dış gebelik istediğim gibi değil değerler dedi. Bugün iğneyle sonlandircakti ama benim için rahat etmedi. Tuplerde kanama sızıntı vs. gormedi. Benim ağrım sizinde yok o yüzden bekleyelim dedim ama oda kendini riske atarsın dedi. Bende en azindan yarin yapın fln dedim yarin düşürmek için bekliyor ama gidermiyim bilmiyorum. Rahimde gebeliğe karşı bi bulguya da rastlamadi. Ama tuplerde sivi veya kanda yok dedi. Aklim karışık
Birde benim daha önce gittiğim bir doktor dış gebelikte katlayan artış sık görülmez genelde farklı gunlerde hemen hemen aynı beta hcg değerli çıkar demiştiYa evet verdim 548 cikti. Aslinda nerdeyse 2 kati ama doktor dış gebelik istediğim gibi değil değerler dedi. Bugün iğneyle sonlandircakti ama benim için rahat etmedi. Tuplerde kanama sızıntı vs. gormedi. Benim ağrım sizinde yok o yüzden bekleyelim dedim ama oda kendini riske atarsın dedi. Bende en azindan yarin yapın fln dedim yarin düşürmek için bekliyor ama gidermiyim bilmiyorum. Rahimde gebeliğe karşı bi bulguya da rastlamadi. Ama tuplerde sivi veya kanda yok dedi. Aklim karışık
Birde benim daha önce gittiğim bir doktor dış gebelikte katlayan artış sık görülmez genelde farklı gunlerde hemen hemen aynı beta hcg değerli çıkar demişti
2 doktora daha gittim bugün. Birisi pazartesiyi bekle dedi en geç çarşamba kese görülmesi lazım dedi. Görülmese kesin dis gebelik diye biliriz dedi. Oburu tam dis gebelik diyemem ama dis gebelik değilse bile sağlıksız gözüküyor dedi. Aklim allak bullakAy çok iyi artmış ya bir doktora daha mı gitseniz acaba bence sonlandırmak için iyice bir değerlendirmek lazım
Hayırlı olsun ins.saglikla kucağına da alirsin cnm bende p.tesi ins.Kızlar bebeğimi aldık bugün artık hayırlısı diyelim :)
Süper gözün aydın canım sımsıkı tutunsun inşallah annesineKızlar bebeğimi aldık bugün artık hayırlısı diyelim :)
Daha da kabarmaz inşallahOoo liste kabarık
Zor ya öyle bi şeylerden tiksinmek. Balık ile aran tez zamanda düzelir inşallahkerataya oda lazım
Bana da aynı ilacı verdi canım kullanıp kullanmamak da kararsızım. Senin de hayırlı olsun gebeliğin hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah kuzularını maşallahCanım ben de 10. Haftadayım, ama ikizlere gebeyim. Çok bulantım oldu, prilam dr verdi doktorum. Onun sayesinde kusmuyorum şükür. Çorba, makarna, poğaça, kahvaltı falan atlatmaya çalışıyorum. Çok bulanıyorsa prilam ilacını gönül rahatlığıyla için. Bebeğe hiçbir zararı yok, sadece gebeler için tasarlanmış.
Gözün aydın canım sımsıkı tutunsun inşallah dikkat et kendineKızlar bebeğimi aldık bugün artık hayırlısı diyelim :)
Teşekkür ederim canım amin inşallah :) benim de 3 kasım :) güzel geçti. Hem embriyolog hem doktor çok olumlu konuştu. Gerisi Nasip :)Süper gözün aydın canım sımsıkı tutunsun inşallah annesinebenim 1ekim test tarihim senin nasi geçti
Dikkat etmez miyim :)Gözün aydın canım sımsıkı tutunsun inşallah dikkat et kendine
Progestanı ağızdan aldığımda bende de oluyor . Diğer türlü kabız olmaktan iyidirKizlar ilaçlar kabız yapio normalde aynı ilaçları iciorum bugün kaç kere wcye kalktım ishal oldum ama farklı bişe yemedim doktor kabız olursan haber ver demişti ben deki durumaranızda var mı ishal olan ilaçlara rağmen
Evet öyle diorum bende kabız olmaktansaProgestanı ağızdan aldığımda bende de oluyor . Diğer türlü kabız olmaktan iyidir
Bende fitil olarak kullanıyorum. Bugün biraz markete vs gittim 6. Günüm. Kahverengi lekelenme oldu korkuyorum ama Dr normal dediEvet öyle diorum bende kabız olmaktansaama biseyler kötümü gidio diorum ben fitil olarak aliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?