2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ayyy yerim yaaa. Minnak kalbini severim onunn. Sağlıkla devam etsin canım. Çokk sevindimmm gözün aydın

İki denemenizdede kan sulandırıcı kullanmadıysanız tutmama sebebi pıhtılaşma ile ilgili olabilir tavsiyem hemen randevu alıp testleri yaptırmanız benim doğal yoldan bir kimyasal sora tüple bir kimyasal daha olunca doktorum yaptırmamı istemişti düşük olması önemli değil sonucta tedavi olmuşsunuz doktora bunu anlatırsanız anlayacaktır istanbul da yaşayanlar için ben ümraniye eah de yaptırdım orda kolaylıklada randevu alınabiliyor ve dediğim gbi onbesgunde cıktı özel laba sordugumda yaklasık 4-5 bin tl istendi onlarda 2-3 haftadan önce sonuc vermıyor

Ne demek canim benim Herhalde düşük yaşayanlara yada kalp durması yaşayanlara ama başta ne olur olmaz bakmakta fayda var ben nasip olursa bu hafta halledeyim en azından sonucu beklerim bu arada
Aynen canım baktırmakta fayda var. İnşallah çıkmaz. Güzel çıkar sonuç
Canım prolaktin hormonu yükseldiğinde o süt geliyor diye biliyorum. Doktorunu bilgilendir istersen durumdan
Transferim salı günü olacak canım şu an hazırlık aşamasındayız
Hee anladım canım o zaman dediğin gibi ilaçların etkisiyle olabilir

Garip bı şekilde hissetmiorum die kendimde belirti ariorum sendende olmusmuydu canım deli gibi belirti ariorum daha şimdiden gözümle görmesem dicemki transfer olmadı
Yaa gülüm etme öyle kendine. Ben hiç belirti aramadım hatta bende hiç bir şey hissetmiyorum demiştim hatırlıyor musun. Lütfen kendini dinlemeyi bırak sana keyif veren şeylerle meşgul olmaya çalış. İnşallah müjde ile sonuçlansın

Ne bileyim sacmaliorum farkindyim ama ne bileyim kuzum sen naptın bida kan verdinmi canım

Ay Masaallah minnosuna Rabbim daha da iyi etsin canim saglikla ilerlesin hamileligin

İnşallah canım çok sevindim kuzum

Garip bı şekilde hissetmiorum die kendimde belirti ariorum sendende olmusmuydu canım deli gibi belirti ariorum daha şimdiden gözümle görmesem dicemki transfer olmadı
Canım belirti falan herkeste aynı olmuyo.
Bak benim içimde kalbi atan bir bebek olmasına rağmen hiçbir şey hissetmiyorum.
Transferden beri daha yeni yeni karnımda ağrı olmaya başladı.
Başka da bir şey yok.
Hiç boşuna kafanı yorma, başka şeylerle kafanı dağıtmaya bak.

Saol canım başka si yazsa ne belirtisi derdim insan kendini taniyamio bazen

Maşallah canım miniğini görmüşsün gözün aydın

Saol canım başka si yazsa ne belirtisi derdim insan kendini taniyamio bazen
Öyle öyle.
Benim de midem bulanmıyo mesela, ona taktım.
6+3 bugün, çoğu kişinin 5.haftada başlamış.
Niye bulanmıyo diye dert edindim.
Bulansa bulantı ilacı bebeğe zarar verir mi, kullanmasam bebek beslenebilir mi...
İlle takacak bir şey buluyoruz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…