• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Biraz belim agrio canım arada kasik batmasi si bide ara da bazı kendimi dinlediğimde farketrigim seyler inşallah guzel sonuçlar alırız canım 🤲🤲🥰🥰
Bende de aralarda kasık batması oluyo sırtım belim fena .. normale dönmediğimden hareketsizlikten diyorum bazı ağrılarım oldu ilaçlarda yapıyor hayırlısı olsun
Ne kadar su içiyorsun ortalama canım merak ettim ben en az iki litre içiyorum azmı diye tedirginim

Bende de aralarda kasık batması oluyo sırtım belim fena .. normale dönmediğimden hareketsizlikten diyorum bazı ağrılarım oldu ilaçlarda yapıyor hayırlısı olsun
Ne kadar su içiyorsun ortalama canım merak ettim ben en az iki litre içiyorum azmı diye tedirginim
Bende normale dönemedim arada evde yürüyorum su bende iki iki buçuk iciorumdur.hayirlisi ilaçlar yapio kasik ağrısı felan ondan emin olamioruz canım.

Bana 4gun yat sonra normal hayatına geç dedi doktrum ben arada evde yürüyorum 5.gunum yemeği eşim yaptı yani hiç bişe. Yapmadım ise baslicak yarın ben yapicam siz yapiosunuz deme günlük işleri bende bunu merak ediodum
Ben de kısmetse bugün transfer olucam cnm. 3 günlük yemek yapıcam🙈😀çok fazla iş yapmayı düşünmüyorum sağolsun eşim bakıcak ama acaba çok yatarsam da sıkıntı mı olur diyorum hiç dışarı çıktın mı yoksa hep evde miydin cnm? Bizim bi de apartmanda asansör yok ondan da çekiniyorum merdiven inip çıkma konusunda. Olacağı varsa her türlü oluyor da işte biraz pimpiriklilik yapıyorum sanrm☺️

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
@Ssevincli31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
@Nefes085836 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift Embriyo )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@GCnsu28 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo)💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift Embriyo)💔
@naybukece32 Yaş5. Deneme7 Eylül (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@mertugce3532 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)💔
@nurt5637321 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@birrgaripp27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@ozlemgundogdu39 Yaş5. Deneme20 EylülPozitif:anneadayı:
@rabiasel30 Yaş1. Deneme24 Eylül (5. Gün)💔
@Zehramss38 Yaş4. Deneme24 Eylül (3. Gün)💔
@waitingsirr23 Yaş1. Deneme25 Eylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@tupaaaaa32 Yaş2. Deneme27 EylülPozitif:anneadayı:
@venusvenus8833 Yaş1. Deneme27 Eylül (5. Gün)💔
@Sandra8635 Yaş1. Deneme28 Eylül (5.Gün)💔
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 EylülPozitif:anneadayı:
@halleyyy36 Yaş2. Deneme1 Ekim (Çift Embriyo)💔
@Videsupra31 Yaş2. Deneme1 EkimPozitif:anneadayı:
@melyes34 Yaş1. Deneme2 Ekim💔
@snow113229 Yaş1. Deneme4 Ekim (3. Gün)
@Sevgiali31 Yaş3. Deneme4 Ekim (5. Gün)💔
@Mucizem benimle32 Yaş5. Deneme4 EkimPozitif:anneadayı:
@mlshope28 Yaş4. Deneme6 Ekim (5. Gün Çift)💔
kalkyerineyat kalkyerineyat 38 Yaş2. Deneme7 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Niloya44424 Yaş1. Deneme7 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@seta_9030 Yaş2. Deneme7 Ekim (3. Gün)
@agustos7233 Yaş2. Deneme8 Ekim (5. Gün)💔
@cisem2434 Yaş3. Deneme9 Ekim (5. Gün)💔
@mavi_lik34 Yaş2. Deneme11 Ekim (5. Gün/Çift)Pozitif:anneadayı:
@Cilekkokusuu28 Yaş3. Deneme12 Ekim (Çift Embriyo)💔
@fatma5426 Yaş1. Deneme14 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. Deneme15 EkimPozitif:anneadayı:
@Dxtr29 Yaş1. Deneme15 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
VuslatimLee VuslatimLee 35 Yaş1. Deneme18 Ekim
@orkide61126 Yaş2. Deneme19 Ekim
Tureed Tureed 33 Yaş1. Deneme21 Ekim
@akrepprof43 Yaş1. Deneme21 Ekim
Forgotpink Forgotpink 29 Yaş1. Deneme22 Ekim (5. Gün)
@Burcu261429 Yaş1. DenemeEkim
@derya252626 Yaş1. DenemeEkim
@Ilaymilya30 Yaş7. DenemeEkim
@Mucizelereinanin5529 Yaş3. DenemeEkim
@Esen63 2733 Yaş3. DenemeEkim
@altnekn31 Yaş1. DenemeEkim
Merhabalar. 29yaş 23Ekim
tek embriyo 5.gün 1.deneme
Beni de eklersenız sevınırım hepımız için hayırlısı olsun🌸

Kızlar merhabalar, transferden sonra sürecinizi nasıl geçirdiniz acaba? Çok yatmayın diyorlar nasıl yapmak lazım kafam biraz karışık😅
Merhaba canım bnde 3.gunumdeym bnm progestan iğnem oldugu ıcın dısarı cıkmak zorunda kalıyorum hemsıre bsey olmaz hareket de edin tabi dedi genelde dınlenmeye çalısıyorum arada evde kalkıyorum ufak tefek bseyler yapıyorum..

Kızlar merhabalar, transferden sonra sürecinizi nasıl geçirdiniz acaba? Çok yatmayın diyorlar nasıl yapmak lazım kafam biraz karışık😅
Ben ilkinde hareketsiz ve çoğunu yatarak geçirdim sonuç negatif oldu maalesef bu kez daha günlük hayatımı yaşamayı düşünüyorum eğilip kalkmadan dün transfer oldum, Bugün yemeğimi yapacağım mesela (çok uğraştırmayacak hızlı yollu birşey seçtim)

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
@Ssevincli31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Elifff6033 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
@Nefes085836 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift Embriyo )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@GCnsu28 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo)💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift Embriyo)💔
@naybukece32 Yaş5. Deneme7 Eylül (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@mertugce3532 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)💔
@nurt5637321 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@birrgaripp27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@ozlemgundogdu39 Yaş5. Deneme20 EylülPozitif:anneadayı:
@rabiasel30 Yaş1. Deneme24 Eylül (5. Gün)💔
@Zehramss38 Yaş4. Deneme24 Eylül (3. Gün)💔
@waitingsirr23 Yaş1. Deneme25 Eylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@tupaaaaa32 Yaş2. Deneme27 EylülPozitif:anneadayı:
@venusvenus8833 Yaş1. Deneme27 Eylül (5. Gün)💔
@Sandra8635 Yaş1. Deneme28 Eylül (5.Gün)💔
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 EylülPozitif:anneadayı:
@halleyyy36 Yaş2. Deneme1 Ekim (Çift Embriyo)💔
@Videsupra31 Yaş2. Deneme1 EkimPozitif:anneadayı:
@melyes34 Yaş1. Deneme2 Ekim💔
@snow113229 Yaş1. Deneme4 Ekim (3. Gün)
@Sevgiali31 Yaş3. Deneme4 Ekim (5. Gün)💔
@Mucizem benimle32 Yaş5. Deneme4 EkimPozitif:anneadayı:
@mlshope28 Yaş4. Deneme6 Ekim (5. Gün Çift)💔
kalkyerineyat kalkyerineyat 38 Yaş2. Deneme7 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@Niloya44424 Yaş1. Deneme7 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
@seta_9030 Yaş2. Deneme7 Ekim (3. Gün)
@agustos7233 Yaş2. Deneme8 Ekim (5. Gün)💔
@cisem2434 Yaş3. Deneme9 Ekim (5. Gün)💔
@mavi_lik34 Yaş2. Deneme11 Ekim (5. Gün/Çift)Pozitif:anneadayı:
@Cilekkokusuu28 Yaş3. Deneme12 Ekim (Çift Embriyo)💔
@fatma5426 Yaş1. Deneme14 Ekim (3. Gün)Pozitif:anneadayı:
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. Deneme15 EkimPozitif:anneadayı:
@Dxtr29 Yaş1. Deneme15 Ekim (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
VuslatimLee VuslatimLee 35 Yaş1. Deneme18 Ekim
@orkide61126 Yaş2. Deneme19 Ekim
Tureed Tureed 33 Yaş1. Deneme21 Ekim
@akrepprof43 Yaş1. Deneme21 Ekim
Forgotpink Forgotpink 29 Yaş1. Deneme22 Ekim (5. Gün)
@Burcu261429 Yaş1. DenemeEkim
@derya252626 Yaş1. DenemeEkim
@Ilaymilya30 Yaş7. DenemeEkim
@Mucizelereinanin5529 Yaş3. DenemeEkim
@Esen63 2733 Yaş3. DenemeEkim
@altnekn31 Yaş1. DenemeEkim
35 yaş 2. Deneme 25 ekim çift embriyo transferi

Ben de kısmetse bugün transfer olucam cnm. 3 günlük yemek yapıcam🙈😀çok fazla iş yapmayı düşünmüyorum sağolsun eşim bakıcak ama acaba çok yatarsam da sıkıntı mı olur diyorum hiç dışarı çıktın mı yoksa hep evde miydin cnm? Bizim bi de apartmanda asansör yok ondan da çekiniyorum merdiven inip çıkma konusunda. Olacağı varsa her türlü oluyor da işte biraz pimpiriklilik yapıyorum sanrm☺️
Bende işte hep yat tim ama doktorum 4 gün sadece wc ye dedi sonra ağır kaldırmadan normal iş yap ama öyle çarşı pazar yasak dedi herkese farklı yani hastaya göre bile deisio doktoruna sole bizimde bı saatlik yolumuz vardı bende bunu takmıştım ama dinlene rek çık merdivenleri acele etme Allah'a emanet hiç kendine takma ben çok stres yaptım doktoruna sole ama merdiveni takiosan bize sordu aklımda ne taktiysam soledi doktorum merak etme hapsirirmakla bişe olmaz dedi hayırlısi olsun canım🤲🤲🥰

Benim bu sabah kan geldi adet oluyorum sanki hastaneyi arayip sorucaz (yurtdisinda yasiyorum su an burda sabah 9:33 kafa karisikligi olmasin 😅) moralim bozuldu hatta agladim ama kendime hayirlisi neyse o olsun diye teselli veriyorum karmakarisigim su an😕
Kötüye yormayın inşallah yerleşme kanamasıdır
Siz transferi Türkiye’de mi yaptırdınız kaç gün sonra yurtdışına çıktınız

Merhaba canım bnde 3.gunumdeym bnm progestan iğnem oldugu ıcın dısarı cıkmak zorunda kalıyorum hemsıre bsey olmaz hareket de edin tabi dedi genelde dınlenmeye çalısıyorum arada evde kalkıyorum ufak tefek bseyler yapıyorum..
Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için inşallah hepimiz pozitifleri alırız hayırlısıyla🙏🏼🥰
Ben ilkinde hareketsiz ve çoğunu yatarak geçirdim sonuç negatif oldu maalesef bu kez daha günlük hayatımı yaşamayı düşünüyorum eğilip kalkmadan dün transfer oldum, Bugün yemeğimi yapacağım mesela (çok uğraştırmayacak hızlı yollu birşey seçtim)
Benim de öyle oldu bu 2. denemem ilk transferimde hep evdeydim ve uzandım hiç iş yapmadım ve negatif oldu, bu sefer sanırım daha hareketli olmalıyız belki de o etkiledi diyorum çünkü. Kan akışı önemli diyorlar yürüyüş çok önemliymiş inşallah bu sefer olumlu sonuçlara ulaşırız hepimiz🙏🏼☺️İlk günler 1 saat uzanırsam 10-15 dk yürüyeceğim sanrm😅

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için inşallah hepimiz pozitifleri
Bende işte hep yat tim ama doktorum 4 gün sadece wc ye dedi sonra ağır kaldırmadan normal iş yap ama öyle çarşı pazar yasak dedi herkese farklı yani hastaya göre bile deisio doktoruna sole bizimde bı saatlik yolumuz vardı bende bunu takmıştım ama dinlene rek çık merdivenleri acele etme Allah'a emanet hiç kendine takma ben çok stres yaptım doktoruna sole ama merdiveni takiosan bize sordu aklımda ne taktiysam soledi doktorum merak etme hapsirirmakla bişe olmaz dedi hayırlısi olsun canım🤲🤲🥰
Evet doktorun öyle söylediyse bildikleri vardır☺️Bana da kan akışı olsun çok yatmayın demişlerdi ilk transferimde ama ilk 3 önemliymiş sanrm çoğu kişi öyle söylüyor bu sefer biraz daha hareketli olucam ama dediğin gibi Allaha emanet biz ne yaparsak yapalım kaderimizde olanı yaşayacağız eninde sonunda. İnşallah pozitif haberleri alıp yavrularımıza sağlıkla kavuşmak nasip olur çok sağol canım🙏🏼🥰🌺

Test günün ne zaman canım
Cuma gunu canim
Evet canım bana verdikleri kağıtta da öle yazioruldu korkma canım dinlen yerlesmedir bebeini üzme belirti verio belki ben burdayım dio sen bugün biraz dinlen ama en azından telefonla da olsa bilgi ver hayırlı si olsun kuzum🤲🤲🥰🥰
Allah razi olsun canim simdi biraz daha sakinim hakkimda hayirlisi en basindan beri herseye hazirlikli olmaliyim diye telkin veriyordum kendime nasibimizde ne varsa onu gorucez bekliyorum artik kanama devam ediyo kahverengide var normal adet kanamasi birlikte geliyo
Moralini bozma canım Hemen korkma bazısında böyle olurmuş 9. 10. Günlerde genelde
Tesekkur ederim canim cok yazi okudum herkeste farkli farkli durumlar tevekkeltu alellah
Kötüye yormayın inşallah yerleşme kanamasıdır
Siz transferi Türkiye’de mi yaptırdınız kaç gün sonra yurtdışına çıktınız
hayir canim Turkiyede yaptirmadim bulundugum yerde yaptirdim hayirlisi..sizin yurtdisi durumu vardi yanlis mi hatirliyorum acaba?
Allah korusun yavrunun tutunma kanaması olsun🤲
amin canim umarim oyledir Rabbime emanet artik

Kızlar bana bir akıl verin nolur. Bir iki gün içinde regl olucam ve rahim uygunsa transfer hazırlığı başlıycak ama son 10 gündür falan psikolojim inanılmaz harap. Sürekli ağlıyorum, belki doğum kontrol hapından bilmiyorum, eş desteği yok, anlamıyor bile yapması gerekenleri geçtiğimiz çok basit bir süreç sanki normal hayatımıza devam ediyoruz. Olayın ciddiyetinin farkında değil, sanki ben naz yapıyorum sanıyor bence ve sorumluluklarını bilmiyor.

Şimdiden tutmayacağına emin gibiyim tüm umudumu ve inancımı yitirdim. Boşa giden emekler gibi geliyor. Antidepresanı bırakmıştım kendimi zor tutuyorum başlamamak için. Çok çaresizim gerçekten. Stresle başa çıkmak için özellikle yaptığınız şeyler oldu mu bunu sormak istedim aslında.

Kızlar bana bir akıl verin nolur. Bir iki gün içinde regl olucam ve rahim uygunsa transfer hazırlığı başlıycak ama son 10 gündür falan psikolojim inanılmaz harap. Sürekli ağlıyorum, belki doğum kontrol hapından bilmiyorum, eş desteği yok, anlamıyor bile yapması gerekenleri geçtiğimiz çok basit bir süreç sanki normal hayatımıza devam ediyoruz. Olayın ciddiyetinin farkında değil, sanki ben naz yapıyorum sanıyor bence ve sorumluluklarını bilmiyor.

Şimdiden tutmayacağına emin gibiyim tüm umudumu ve inancımı yitirdim. Boşa giden emekler gibi geliyor. Antidepresanı bırakmıştım kendimi zor tutuyorum başlamamak için. Çok çaresizim gerçekten. Stresle başa çıkmak için özellikle yaptığınız şeyler oldu mu bunu sormak istedim aslında.
Puzzle canım puzzle al kendine 1000-1500 lük falan. O kadar zaman alıyor ki anlamıyorsun zaman nasıl geçti

Back
X