Aşılama 2021 Eylül'de aşılama yapılan ve yaptıracak olanlar toplanalım🥰

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese merhabalar :) Hayırlı günler. Ben adetin 3. Gününden itibaren önce 50 Lil gonalf sona 75 Lik vurdum bugün kontrole gittim. 20 mm iki yumurtam var biri sağda biri solda bugün çatlatma iğnesi vurulacagim ve cuma günü öğlen aşılamam olacak. Benim kafama su takıldı bu yumurta 20 mm olmuş ve bugün son geliştirici iğne mi vurulacagim ve çatlatma iğnesi ya kendiliğinden çatlarsaa. Çatladımi çatlamadi mi aşılama günü tekrar bakıyorlar mi. Ve sizin aşılamalar tam 36. Saatte mi denk getirdiler ya da biraz sonra mi cok merak ettim

Canım eğer sana çatlatma iğnesini bugün vurun dediler se istedikleri boyuta geldiyse yumurtalar artık iğne vurmuyorsun.Seadece çatlatma iğnesini vuruyosun. Onu da sana kaçta vuracağını sana söylemişlerdir. Dedikleri saatte vuracaksın iğneyi .Aşılama günü de çatlamış mi diye bakmıyorlar. Sadece transfer yapıyolar

Çok teşekkür ederim. Evet iğneyi vurucam doktorun hastası olur da odasında 36. Saati kaçırırsam diye çok korkuyorum İnşallah herşey hayirla sonuçlanır 36 saatten sonra diyor tam o dakika mi 37 . 38 saatte olabilir mi onu bilmiyorum sizin tecrübeniz var mı

Son düzenleme:
Canım nasılsın ? Belirtilerin nasıl
teşekkürler canım kafaya takmadan günleri geçirmek için uğrayıyorum , ben pek belirti hissetmiyorum ilk aşılamada her türlü belirti oldu ama bebek olmadı o yüzden hiç belirti var mı diye bakmıyorum.hafiften bel ağrısı var ama o normalde de var

Benim ilki 36.5 saatte 2. Si 37.5 saate denk geldi canım.Bana çatladı mı diye bakılmadı.Çatladığında ağrım oluyor benim o da tam aşılama saatine denk geldi.

Bende öyle canım ilkinde belirtilere çook takıldım.Şimdi oluruna bıraktım.Bugün aşılamadan sonra 2. Gün zaten bol vol dua ediyorum

Oy maşallah harika kuzum inşaallah sonucunuz da çok güzel olur Ne kullandı eşin bu süreçte

Bende öyle canım ilkinde belirtilere çook takıldım.Şimdi oluruna bıraktım.Bugün aşılamadan sonra 2. Gün zaten bol vol dua ediyorum
nedense tüp bebeğe umut bağladım, aşılamadan beklentim pek yok.. kaçıncı günüm olduğunun bile farkında değilim söylemek için takvime baktım7 gün olmuş. Rabbim bilir en güzelini,verdiğine de vermediğine de şükür...Dua ile beklemek en güzeli

Merhaba benim de bugün aşılamam yapıldı..progestan ve takviye edici gıda verdi.yarın başlamamı söyledi.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
amınnn canım ınsallaaah hayırlısıyla sende yavrunu kucagına alırsın. canım kacıncı gun hastaneye gıttın adetın. bırde toplamda kac gun gıttın acaba cok sık cagırıyorlarmı ?

Oy maşallah harika kuzum inşaallah sonucunuz da çok güzel olur Ne kullandı eşin bu süreçte
inşaaallaaahh kuzum aminn, kecıbıynuzu kaynattım her gun sabah aksam suyunu ıctı, kecıboynuzu ozu ,bır tane muz, bıtter cıkolata bırde doktor takvıye verdı 3ay onu kullandık. inşallaaahh sonucumuz güzel olur ya :)

Bende öyle canım tüp bebekten beklentim çok daha yüksek inşaallah gerek kalmaz tabi ama kalırsa da tedavilere devam

amınnn canım ınsallaaah hayırlısıyla sende yavrunu kucagına alırsın. canım kacıncı gun hastaneye gıttın adetın. bırde toplamda kac gun gıttın acaba cok sık cagırıyorlarmı ?
Adetimin 2.günu gitiim.yumurta tembelliğim var.en az bes alti kere gitti. Özel bide.klomen ve catlatma ignesi veriyordu gajat yumurtam istenilen boyutta olmuyidu.en sonunda yumurtalarim oldu biri 20 digeri 18 mm.catlatma ignesi ve ardindan aşılamam yapildi

Kızlar 9 Eylül'de aşılama yapıldı bugün 17'si erken gebelik testinde çıkar mı acaba, yine olacağını pek sanmıyorum da merak gelmeye başladı, belirtileriniz neler kaçıncı gündesiniz ?

Bugün doktora gittim ikinci aşılamaya başladık olmazsa diğer ay tüp bebek yapacak. Eylül ayında aşılama yaptıranlardan kimse pozitif değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…