Aaa ne guzelll insalllah ya benimde hep istegim bi kiz bi erkek olsun insalllah siizinde kalbinizden gecen olur, bizim ilk cocuk ama esim erkek istiyor gibi sanki
Aaa ne guzelll insalllah ya benimde hep istegim bi kiz bi erkek olsun insalllah siizinde kalbinizden gecen olur, bizim ilk cocuk ama esim erkek istiyor gibi sanki
İnşallah dilediğin gibi olur canım sizin de ilk erkek olur belki ikinciye kız olur hem kızların abisi olması çok iyi birşey bence:) ben hep bir abim olsun istemişimdir
Sanırım sözleriniz bana, yalnız bu olayı nasıl insanlık türüyora nasıl bagladınız, esprı olarak soylenmiş, bol emoji ile acıkladıgım bi durumdu, gülelim diye soyledım. Merak etmeyin bütün tıbbı terimlerini, argo terimlerini bılıyorum, gebe karnıyla fotograf cektrıenlere edepsiz diyecek bi yapıda asla deilim! Beni tanıyanlar bilir. Yorumunuz cidden üzdü!
Kuzum utandıgımdan deil, gulelim diye, cumlenın sonuna bu emojı ile bırlıkte ay utandım şimdi yazdım,yoksa ona kısaca penis diyoruz yani, beni daha fazla konusturmayın uzun uzun erkek cınsellık orgnı demıyorum ben
Olabilir canım ama hangi kadın dogumcuya gitsem kiloma laf ediyorlar hele bi tanesi eşimin yanında kocanda sıkıntı yok senin yüzünden bebek olmuyor sen ve kiloların yüzünden dedi psikolojimi bozmuştu
Siz tecrubelsiniz o zaman
Ben idrar testinde gözle bile zorla gorulen cızgıyı gorur görmez kan testine kostum, tabi sonra 4 kere kan vermek durumunda kaldım
2. Olacak insallah bikac tane daha idrar testiyle takip edeceğim koyulasmasina gore. 2 hafta sabredip oyle Dr gitmeyi planlıyorum. Hersey olacagina varıyor rahatlığı belkide
İnşallah dilediğin gibi olur canım sizin de ilk erkek olur belki ikinciye kız olur hem kızların abisi olması çok iyi birşey bence:) ben hep bir abim olsun istemişimdir
2. Olacak insallah bikac tane daha idrar testiyle takip edeceğim koyulasmasina gore. 2 hafta sabredip oyle Dr gitmeyi planlıyorum. Hersey olacagina varıyor rahatlığı belkide