• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bugun belim kopuyorrrr😁😁😁 ve yalanci kasilmalar siddetli olmaya basladi bir yandan seviniyorum haftaya doktora gidince 1-2 cm acilmam olabilir❤️😂
ne güzel ya benimde belim ağrıyor ama kasılma nasıl bisey onu bile bilmiyorum nerde oluyor 😣 benim bebek ters diye galiba hiç böyle şeyler yaşamıyorum

Benim de ilk erkek bunu da erkek diye duyunca insanlardan olsun lu bir tepki alıyorum ama vız gelir tırıs gider 🤣🤣🤣🤣
Millet ne acayip ya,sinir oluyorum böyle insanlara, ilki kız olsa olsun derler, ilki erkek olsun voov derler,erkekten sonra erkek olsa o voov diyenler hmm öyle mi olsun derler,ilkinde vovdu sonra ne oldu,ikiside kız olsa oğlun yok diye seni kötü hissettirmeye çalışırlar,aynı şekilde tüp bebek,aşılama olunca,sezeryan doğum yapınca hep aynı gözle bakarlar,halbuki birşeyi unuturlar ,hepsinin Allah'tan geldiğini .......

ne güzel ya benimde belim ağrıyor ama kasılma nasıl bisey onu bile bilmiyorum nerde oluyor 😣 benim bebek ters diye galiba hiç böyle şeyler yaşamıyorum
Boyle karnin semsert oluyor ve adet agrisindan daha cok agrin oluyor cnm
Azcik daha dursun bebiş :)
Durur durur benim diyer kizlarimdada bu haftalarda 2 cm acilmam oldu sonra son haftalara dogru 4 cm oldu gelmek bilmediler😂

Boyle karnin semsert oluyor ve adet agrisindan daha cok agrin oluyor cnm

Durur durur benim diyer kizlarimdada bu haftalarda 2 cm acilmam oldu sonra son haftalara dogru 4 cm oldu gelmek bilmediler😂
Diğer doğumlarınız normal mı oldu

Selam kızlar . 35 hafta da bebeğiniz kilosu neydi ve sezeryan için kaçıncı haftada gün verdi doktorunuz

Selam kızlar . 35 hafta da bebeğiniz kilosu neydi ve sezeryan için kaçıncı haftada gün verdi doktorunuz
Doktorum herşey yolundaysa sezeryan için 39 . haftaya kadar bekleriz demişti, ilk gebeligimde 37+2 de sezeryan oldum çok şükür kuveze falan girmeden rutin yatış gününden sonra çıkmıştık.

Doktorum herşey yolundaysa sezeryan için 39 . haftaya kadar bekleriz demişti, ilk gebeligimde 37+2 de sezeryan oldum çok şükür kuveze falan girmeden rutin yatış gününden sonra çıkmıştık.
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba orda nurhan hanıma mı

Kızlar bebek çok hareketliydi yakın hastaneye gittim acile nst çektiler sancın var hemen doğuma alması lazım doktorun direkt onun yanına git dediler. Doktorumu aradım ilaç yazcam onu al hemen dedi . Kullan sancın var evet ama o kadar sıkıntılı dğl mrk etme ıstırhat et dedi . Bakın ekliyorum nst yi

Eklentiler

• 0E578CC5-769D-41AA-A9FB-38CD3DB6F3CD.webp
    0E578CC5-769D-41AA-A9FB-38CD3DB6F3CD.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 118
Ben kan aldırırken bile bayılan biriyim. İğne biraz acıttı yalan yok 10 saniyeye uyustum.çekişme ittirme onlar hissediliyor ama acı yok .5 dk ya bebek cıktı yanağıma koydular o his bambaşka.sonra bebek gitti 30 dk dikiş işleri sürdü 8 saat hareketsiz kaldım sonrası ilk adım atma falan
Zatenn o 8 saatte de sancılar hafıflıyormş sezeryan yerlerı

Kızlar bebek çok hareketliydi yakın hastaneye gittim acile nst çektiler sancın var hemen doğuma alması lazım doktorun direkt onun yanına git dediler. Doktorumu aradım ilaç yazcam onu al hemen dedi . Kullan sancın var evet ama o kadar sıkıntılı dğl mrk etme ıstırhat et dedi . Bakın ekliyorum nst yi
Adalat crono diğe bir ilaç verdi kullananlar var mı

Baya sancin çıkmış canim ya Allahim esirgesin tekrar çağırdı mi seni? Sen hiç hissetmedin mi bu çıkan sancıları,?

Son düzenleme:
Adalat crono diğe bir ilaç verdi kullananlar var mı
İlaç hakkında bir bilgim yok ama umarım biraz daha durur minik kuş 🥰 sakın kalıp dinlen lütfen 💐 doğum için 100 üstü düzenli sancıların olması gerekli diye biliyorum . Hemen niye panikletiyorlarsa ..

tubaslk tubaslk Baya çıkmış sancin cnm aman dikkat et ilacını al iç panik yapma ilaç etki ederse hissedersin zaten ama tekrar kendi doktoruna git mutlaka .

Acildekiler panikletmiş olabilir canım sen doktorunu dinle. Düzenli gelmesi önemli galiba yüksek çıkması kesin doğum olmuyor diye biliyorum. Yarına kadar yatıp dinlen bakalım başka gelişme olacak mı

Back
X