Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel ya benimde belim ağrıyor ama kasılma nasıl bisey onu bile bilmiyorum nerde oluyorBugun belim kopuyorrrrve yalanci kasilmalar siddetli olmaya basladi bir yandan seviniyorum haftaya doktora gidince 1-2 cm acilmam olabilir
![]()
Azcik daha dursun bebiş :)Bugun belim kopuyorrrrve yalanci kasilmalar siddetli olmaya basladi bir yandan seviniyorum haftaya doktora gidince 1-2 cm acilmam olabilir
![]()
Millet ne acayip ya,sinir oluyorum böyle insanlara, ilki kız olsa olsun derler, ilki erkek olsun voov derler,erkekten sonra erkek olsa o voov diyenler hmm öyle mi olsun derler,ilkinde vovdu sonra ne oldu,ikiside kız olsa oğlun yok diye seni kötü hissettirmeye çalışırlar,aynı şekilde tüp bebek,aşılama olunca,sezeryan doğum yapınca hep aynı gözle bakarlar,halbuki birşeyi unuturlar ,hepsinin Allah'tan geldiğini .......Benim de ilk erkek bunu da erkek diye duyunca insanlardan olsun lu bir tepki alıyorum ama vız gelir tırıs gider![]()
Boyle karnin semsert oluyor ve adet agrisindan daha cok agrin oluyor cnmne güzel ya benimde belim ağrıyor ama kasılma nasıl bisey onu bile bilmiyorum nerde oluyorbenim bebek ters diye galiba hiç böyle şeyler yaşamıyorum
Durur durur benim diyer kizlarimdada bu haftalarda 2 cm acilmam oldu sonra son haftalara dogru 4 cm oldu gelmek bilmedilerAzcik daha dursun bebiş :)
Diğer doğumlarınız normal mı olduBoyle karnin semsert oluyor ve adet agrisindan daha cok agrin oluyor cnm
Durur durur benim diyer kizlarimdada bu haftalarda 2 cm acilmam oldu sonra son haftalara dogru 4 cm oldu gelmek bilmediler![]()
Ben daha hazrlamadım 33+6Hastane çantanıza neler koydunuz?![]()
Su gibi kolay güzel bir doğum olur inşallah canım benim. Az kalmış o gün tüm kalbimle dua ederim sizeYaa kötü olmuş neyse hayırlısı.. Benim sezeryan mecburi cnm, 2 haziran kısmetse 500evler şafak hastanesinde...
Doktorum herşey yolundaysa sezeryan için 39 . haftaya kadar bekleriz demişti, ilk gebeligimde 37+2 de sezeryan oldum çok şükür kuveze falan girmeden rutin yatış gününden sonra çıkmıştık.Selam kızlar . 35 hafta da bebeğiniz kilosu neydi ve sezeryan için kaçıncı haftada gün verdi doktorunuz
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba orda nurhan hanıma mıDoktorum herşey yolundaysa sezeryan için 39 . haftaya kadar bekleriz demişti, ilk gebeligimde 37+2 de sezeryan oldum çok şükür kuveze falan girmeden rutin yatış gününden sonra çıkmıştık.
Zatenn o 8 saatte de sancılar hafıflıyormş sezeryan yerlerıBen kan aldırırken bile bayılan biriyim. İğne biraz acıttı yalan yok 10 saniyeye uyustum.çekişme ittirme onlar hissediliyor ama acı yok .5 dk ya bebek cıktı yanağıma koydular o his bambaşka.sonra bebek gitti 30 dk dikiş işleri sürdü 8 saat hareketsiz kaldım sonrası ilk adım atma falan
Adalat crono diğe bir ilaç verdi kullananlar var mıKızlar bebek çok hareketliydi yakın hastaneye gittim acile nst çektiler sancın var hemen doğuma alması lazım doktorun direkt onun yanına git dediler. Doktorumu aradım ilaç yazcam onu al hemen dedi . Kullan sancın var evet ama o kadar sıkıntılı dğl mrk etme ıstırhat et dedi . Bakın ekliyorum nst yi
İstanbul da Başarı Hastanesi'ne gidiyordum. Doktorum Çağla Hanımdı. Şimdi Rami Hastanesi'nde Nehir Hanıma gidiyorum.Hangi doktora gidiyorsunuz acaba orda nurhan hanıma mı
Baya sancin çıkmış canim ya Allahim esirgesin tekrar çağırdı mi seni? Sen hiç hissetmedin mi bu çıkan sancıları,?Kızlar bebek çok hareketliydi yakın hastaneye gittim acile nst çektiler sancın var hemen doğuma alması lazım doktorun direkt onun yanına git dediler. Doktorumu aradım ilaç yazcam onu al hemen dedi . Kullan sancın var evet ama o kadar sıkıntılı dğl mrk etme ıstırhat et dedi . Bakın ekliyorum nst yi
İlaç hakkında bir bilgim yok ama umarım biraz daha durur minik kuşAdalat crono diğe bir ilaç verdi kullananlar var mı
Acildekiler panikletmiş olabilir canım sen doktorunu dinle. Düzenli gelmesi önemli galiba yüksek çıkması kesin doğum olmuyor diye biliyorum. Yarına kadar yatıp dinlen bakalım başka gelişme olacak mıKızlar bebek çok hareketliydi yakın hastaneye gittim acile nst çektiler sancın var hemen doğuma alması lazım doktorun direkt onun yanına git dediler. Doktorumu aradım ilaç yazcam onu al hemen dedi . Kullan sancın var evet ama o kadar sıkıntılı dğl mrk etme ıstırhat et dedi . Bakın ekliyorum nst yi