Burda geneli sinirli canimCok tuhaf eger sinirleneceksen neden doktorsuk? Burdada system boyle doguma kendi doktorun girmeyebilir. O an nöbetci kimse hastahanede o girer doguma. Ama hicbiri suratsiz degil! Cok kiziyorum oyle doktorlara meslegini severek yap.
Sacma cidden yazik yani ne diye doktor olmussun ozaman demi.. burda ozel devlet yok tek hastahane var ama sukur hepsi insaniyetlidirBurda geneli sinirli canimhele o gün çok hasta geldiyse önüne geleni azarlarlar. Biraz gözün açıksa bir şey diyemiyorlar degilse 5yasinda cocuk gibi konuşurlar seninle. Bazen az hastaları olsa bile gerginler. Soru sorsan seni pişman ederler.
O yüzden millet özelleri tercih ediyor insan gibi muamele görmek için ve tabi paran varsa.
Geçmiş olsun canım Bursada banada neler dedi dr sanki bilecektim kanamam olacağını ondan geldim ne fırçalar attı ama sonra sakinleşti 1 hafta görünce hergünBirde ben diyorum ki bebeğim küçüktğ acil sezeryana aldılar sancı nedir bilmiyorum. Kestiremedim ne olduğunu , bir sorun varsa zaten kendi doktoruma gidecem ama burası evime beş dakka oradı kadıköy yani tuzlada oturuyorum arada 35 km var . Eşime diyorki saat 1 yani 15 dakkada kadıköydesiniz direkt oraya gitseydiniz . Ki özel hastane parasını da verdik yani. Doktorum sağolsun aradım geç saatte uyuyordu adam ya , özür diledim mahcup oldum , olurmu öyle şey canım sen tedirgin olma dediğim ilacı al bol bol sıvı tüket dinlen olabilir öyle şeyler ama korkulcak bişey yok dediRahatladım bende ,
Aman burda yani gebzede mümkünse devlete hiç gitme sağlam bebegi özürlü derler kiloluyu doguma almazlar ölür elimizde kalır diye sogudum bu şehirdenSacma cidden yazik yani ne diye doktor olmussun ozaman demi.. burda ozel devlet yok tek hastahane var ama sukur hepsi insaniyetlidir
Ankarada ayni cnm maalesef devletten kimse memnun degil yengem dogum yapti carsaflarini temizlemeye gelen kadın yengeme temizlettirmis kolunda serumla sinirlenince vuruyorlarda bende özel ayarladım insanca davranıyorlar gercekten parayı veren düdüğü çalıyor misali bu ülkeAman burda yani gebzede mümkünse devlete hiç gitme sağlam bebegi özürlü derler kiloluyu doguma almazlar ölür elimizde kalır diye sogudum bu şehirden
Çok şükürKızlar bayılmışım yani uykusuzluktan. Şuan bebekte uyuyor galiba çok hafif hareket hissediyorum ama gece felaketti. Aslında bişey söyliymmi sancı gibi hissetmedim . Çok hareketliydi ve canımı yakıyordu yinede kontrol edelim dedim. Eve yakın hastaneye gittim evden nöbetçi kadın doğumcuyu çağırdılar. Kadında gecenin bi vakti uyandı geldi sinir oldu. Kendi doktoruna niye gitmedin diğe tutturdu . Birde ilk doğumum sezeryan oldu sancı nedir bilemedim emin olamadım dememe rağmen bana yani 35 haftada doğurmuşsun sancı nedir nasıl bilmezsin fln fln demeye başladı . Canımı sıktı baya. Hastaneden çıkmadan baktı baş aşağıya dedi yerleşmiş . Açılma varmı diğe sorduğumda , sezeryan doğum olcaksa doğum için açılma beklemeyiz dedi ama açılmam da yoktu , yani doktor resmen onaylasam orda doğurtcaktı beni . Eve geldim doktorumun dediği ilacı aldım uyudum. Doktorum sakın stres yapma olabilir evet sancı var ama doğumu tetikleyecek kadar değil ilacı kullan dedi. Ve dinlen dedi.
Hepinize çok teşekkürler. Şuan gayet iyiyim sakinleşti bebek
Sen nasılsın canım ağrıların var mı bebiş zorluyor mu alıştınız mı birbirinizeGünaydın kızlar agrısız sancısız bir gün geçirirsiniz inş
Şükür canım sağolasınIste baya sinir bozucu bi doktormus.. neyse ki suan iyisiniz sukur
Evet sertleşirdi çok karnım bu sertleşme yarım saat bi saat sürdü rahat tedirgin oldum gittim , kocadan kesinlikle uzak durcam çok soğru söylüyorsun korktum vallah . Bi fantazi yüzünden 35+3 te doğuruyordumSen evde de oluyor diyordun zaten cnm akşamları. Insallah basit sancilardir az daha dayansın yaramazlarbu arada belki ilişki de tetiklemis olabilir kocadan uzak dur
Karnım sepsertti ve parmağımı batırınca girmiyordu yumuşamıyordu yani bebek afedersin götünü havaya dikmiş gibiydi karnım yamuldu yaniGeçmiş olsun canım Bursada banada neler dedi dr sanki bilecektim kanamam olacağını ondan geldim ne fırçalar attı ama sonra sakinleşti 1 hafta görünce hergünsende bunları düşünme kendine dikkat et bol bol dinlen bebek hareketlerinde karnında sertleşme varmıydı bende de sürekli sertleşme oluyor ama sancı agrı hissetmiyorum
Aynen öyle Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahÇok şükür
insanlar gerçekten mesleğini severek yapmalı. Hele ki böyle hassas bir dönemden geçerken doktorların böyle olması çok üzücü ..
bende doktoruma mesaj attığımda sancılarım devam ederse hastaneye gelip nst çekilmemi istedi ama öncesinde magosit içip dinlenip bol su iç dedi. Eğer sancı devam ederse serum tedavisi uygularız endişelenme dedi.
bmyle mesajai atması bile rahatlattı ,
Ki ben sancı nedir biliyorum kızımı normal doğumla dünyaya getirdim ve 1 gün önce aynı böyle sancılarla başlamıştı doğum .
ona rağmen insan unutuyor yanılıyormuşum diye sorguluyor
Birde ben diyorum ki bebeğim küçüktğ acil sezeryana aldılar sancı nedir bilmiyorum. Kestiremedim ne olduğunu , bir sorun varsa zaten kendi doktoruma gidecem ama burası evime beş dakka oradı kadıköy yani tuzlada oturuyorum arada 35 km var . Eşime diyorki saat 1 yani 15 dakkada kadıköydesiniz direkt oraya gitseydiniz . Ki özel hastane parasını da verdik yani. Doktorum sağolsun aradım geç saatte uyuyordu adam ya , özür diledim mahcup oldum , olurmu öyle şey canım sen tedirgin olma dediğim ilacı al bol bol sıvı tüket dinlen olabilir öyle şeyler ama korkulcak bişey yok dediRahatladım bende ,
Tuzla Okan hastanesi canım , keşke tuzla devlete gitseydim gerçektenBu tarz durumlarda devlete gitmek daha iyi işte. Ben de ümraniye kadın doğuma acile gitmiştim. Çok da memnun kalmıştım doktordan. O zaman kimse kendi doktoruna git diyemiyor.
Hangi hastane orası?
Özelde kadın doğumcular nöbete kalınca uyuyor muhtemelen sürekli. Hasta gelmesine alışmamış. Sinir bozucu gerçekten.
Çok geçmiş olsun.
Bende de oluyor cnm o ya karnım yamuluyor ayni dediginiz gibi o zaman sanci mi oluyormus daha önce hic tecrubem yokKarnım sepsertti ve parmağımı batırınca girmiyordu yumuşamıyordu yani bebek afedersin götünü havaya dikmiş gibiydi karnım yamuldu yani
Canım Allah kolaylık versin bence doğumdan sonra hiç birşeyin kalmayacakKızlar günaydın.
Ben ağrılarımdan kurtulamıyorum ne yazık ki kortizon kullanmama rağmen. Hareket kısıtlılığım devam ediyor.
Romatizmam olduğu için hep ona yöneldik başka hiçbir şey düşünmedik ama benim ağrılarım siyatik ağrısına çok benziyor. Acaba kortizonu boşuna mı kullanıyorum. Kendi kendime koydum resmen teşhisi ama. Pazartesi ilk iş doktora gideceğim. Nereye gitsem kime gitsem bakınıyorum.
Böyle şiddetli yaşanır mı siyatik bilmiyorum. Kalçadan ayak ucuma kadar uyuşukluk basamama kramplar. Oturamıyorum otursam kalkamıyorum. Yatamıyorum. Yatakta dönemiyorum. Yataktan doğrulamıyorum.
Youtube da siyatik egzersizleri var yapmayı denedim mümkünatı yok şu an yapamıyorum.
Böyle bir şey tecrübe eden oldu mu hiç?fizik tedavi ile falan açılması mümkün mü acaba. Tamam az zamanımız kaldı dayanayım diyorum. Sezaryene de razıyım artık ama ya doğumdan sonra devam ederse bebeğime bakamazsam diye çok kaygılanıyorım.
Offf valla yaşlılıkta çocuk zormuş
Geçmiş olsun canımMerhaba bayanlar.Köyde de evimiz var,arefe günü gidelim orda kalalım biraz dedik,heryeri derledim topladım evde valizi hazırladım gittik,gece benim küçük oğlan ateşlenerek uyandıhiç düzgün uyuyamadım sabaha kadar dün izimizin üstüne geri döndük hastaneye götürelim diye ne olduğunu da anlamadık aklımıza corona da gelmiyor değil belli mi olur dedik.hastanede kan aldırmadı kıyameti kopardı acilde kaçtıgitti arabaya kadar.öyle canım sokuldu öyle yoruldum ki koca bir yorgunluk kaldı geçen iki günden.acildeki boğazı şiş dedi ama sorunca yok birşeyim diyor çocuk anlamadım.korktum tabi çocuk kaçınca dışarı yolda var araba çarpar diye böyle olunca da karnımda batma oluyor,şu an geçti şükür.çok sıkıldık evde durmaktan da birşey olmadan bi doldursak hayırlısıyla şu bir ayı.
Çay bahsetmişsiniz bir de,ilk çocuğumda bende kullandım humana falan çok defa ama çok zararlı olduğunu sonradan öğrendim.ikinci de aktardan aldım açığını onu kullandım kullanacaksam emzirme çayı diye,evet içimi tabi kötü diğerine göre ama en azından doğal tavsiye ederim
Iyiym canim cok sagol. Kendi doktoruma 2hafta sonra randevum ama ben haftaya devlete gideyim diyorum. Aklım takılıyor kanama neden oldu diye. Sagol sordugun icinSen nasılsın ne zaman gideceksin Dr. A?
Bende de oluyordu hep geçen gittiğimde nst de sancı çıkmadı ama bu sefer felaket çıktı ama bence şöyle uzun süre kasılınca ve düzelmeyince sancı oluyorBende de oluyor cnm o ya karnım yamuluyor ayni dediginiz gibi o zaman sanci mi oluyormus daha önce hic tecrubem yok
Ben o durumda elimle ovalayınca geçiyorBende de oluyor cnm o ya karnım yamuluyor ayni dediginiz gibi o zaman sanci mi oluyormus daha önce hic tecrubem yok
Git tabi canım için rahat eder, sende sağolIyiym canim cok sagol. Kendi doktoruma 2hafta sonra randevum ama ben haftaya devlete gideyim diyorum. Aklım takılıyor kanama neden oldu diye. Sagol sordugun icin
Canım bebeğin gelişimi ilerde diye sanırım öyle düşündü kafa özellikle 37 haftalık neredeyse.. 2 haziranda 38+2 oluyor galiba çünkü 17 haziran tahmini sat ıma göre beklenen tarihti 15 gün öncesi alacak.Günaydın kızlar
C ceylin1907 canım senin doğum 7 hazirandı. Neden 2 hazirana çekti doktor ? Bir de 2 haziranda, bebek tam kaç haftalıkken doğum yapmış olcaksın Allah nasip ederse ?
Anladım canım. 10 haziran benimkide ama bende 7 hazirana çektirmeyi düşünüyorum. Doktorla konuşmadım ama henüz. Ne der bilmiorm. İğneyi bırakamama riskine karşı 3 gün önce mi doğuma girsem diorum ? O zaman 38+0 oluyo bebekCanım bebeğin gelişimi ilerde diye sanırım öyle düşündü kafa özellikle 37 haftalık neredeyse.. 2 haziranda 38+2 oluyor galiba çünkü 17 haziran tahmini sat ıma göre beklenen tarihti 15 gün öncesi alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?