2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Cok tuhaf eger sinirleneceksen neden doktorsuk? Burdada system boyle doguma kendi doktorun girmeyebilir. O an nöbetci kimse hastahanede o girer doguma. Ama hicbiri suratsiz degil! Cok kiziyorum oyle doktorlara meslegini severek yap.
Burda geneli sinirli canim hele o gün çok hasta geldiyse önüne geleni azarlarlar. Biraz gözün açıksa bir şey diyemiyorlar degilse 5yasinda cocuk gibi konuşurlar seninle. Bazen az hastaları olsa bile gerginler. Soru sorsan seni pişman ederler.
O yüzden millet özelleri tercih ediyor insan gibi muamele görmek için ve tabi paran varsa.

Sacma cidden yazik yani ne diye doktor olmussun ozaman demi.. burda ozel devlet yok tek hastahane var ama sukur hepsi insaniyetlidir

Geçmiş olsun canım Bursada banada neler dedi dr sanki bilecektim kanamam olacağını ondan geldim ne fırçalar attı ama sonra sakinleşti 1 hafta görünce hergün sende bunları düşünme kendine dikkat et bol bol dinlen bebek hareketlerinde karnında sertleşme varmıydı bende de sürekli sertleşme oluyor ama sancı agrı hissetmiyorum

Sacma cidden yazik yani ne diye doktor olmussun ozaman demi.. burda ozel devlet yok tek hastahane var ama sukur hepsi insaniyetlidir
Aman burda yani gebzede mümkünse devlete hiç gitme sağlam bebegi özürlü derler kiloluyu doguma almazlar ölür elimizde kalır diye sogudum bu şehirden

Aman burda yani gebzede mümkünse devlete hiç gitme sağlam bebegi özürlü derler kiloluyu doguma almazlar ölür elimizde kalır diye sogudum bu şehirden
Ankarada ayni cnm maalesef devletten kimse memnun degil yengem dogum yapti carsaflarini temizlemeye gelen kadın yengeme temizlettirmis kolunda serumla sinirlenince vuruyorlarda bende özel ayarladım insanca davranıyorlar gercekten parayı veren düdüğü çalıyor misali bu ülke

Çok şükür

insanlar gerçekten mesleğini severek yapmalı. Hele ki böyle hassas bir dönemden geçerken doktorların böyle olması çok üzücü ..

bende doktoruma mesaj attığımda sancılarım devam ederse hastaneye gelip nst çekilmemi istedi ama öncesinde magosit içip dinlenip bol su iç dedi. Eğer sancı devam ederse serum tedavisi uygularız endişelenme dedi.
bmyle mesajai atması bile rahatlattı ,
Ki ben sancı nedir biliyorum kızımı normal doğumla dünyaya getirdim ve 1 gün önce aynı böyle sancılarla başlamıştı doğum .
ona rağmen insan unutuyor yanılıyormuşum diye sorguluyor

Merhaba bayanlar.Köyde de evimiz var,arefe günü gidelim orda kalalım biraz dedik,heryeri derledim topladım evde valizi hazırladım gittik,gece benim küçük oğlan ateşlenerek uyandıhiç düzgün uyuyamadım sabaha kadar dün izimizin üstüne geri döndük hastaneye götürelim diye ne olduğunu da anlamadık aklımıza corona da gelmiyor değil belli mi olur dedik.hastanede kan aldırmadı kıyameti kopardı acilde kaçtıgitti arabaya kadar.öyle canım sokuldu öyle yoruldum ki koca bir yorgunluk kaldı geçen iki günden.acildeki boğazı şiş dedi ama sorunca yok birşeyim diyor çocuk anlamadım.korktum tabi çocuk kaçınca dışarı yolda var araba çarpar diye böyle olunca da karnımda batma oluyor,şu an geçti şükür.çok sıkıldık evde durmaktan da birşey olmadan bi doldursak hayırlısıyla şu bir ayı.
Çay bahsetmişsiniz bir de,ilk çocuğumda bende kullandım humana falan çok defa ama çok zararlı olduğunu sonradan öğrendim.ikinci de aktardan aldım açığını onu kullandım kullanacaksam emzirme çayı diye,evet içimi tabi kötü diğerine göre ama en azından doğal tavsiye ederim

Iste baya sinir bozucu bi doktormus.. neyse ki suan iyisiniz sukur
Şükür canım sağolasın
Sen evde de oluyor diyordun zaten cnm akşamları. Insallah basit sancilardir az daha dayansın yaramazlar bu arada belki ilişki de tetiklemis olabilir kocadan uzak dur
Evet sertleşirdi çok karnım bu sertleşme yarım saat bi saat sürdü rahat tedirgin oldum gittim , kocadan kesinlikle uzak durcam çok soğru söylüyorsun korktum vallah . Bi fantazi yüzünden 35+3 te doğuruyordum
Karnım sepsertti ve parmağımı batırınca girmiyordu yumuşamıyordu yani bebek afedersin götünü havaya dikmiş gibiydi karnım yamuldu yani
Aynen öyle Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Bu tarz durumlarda devlete gitmek daha iyi işte. Ben de ümraniye kadın doğuma acile gitmiştim. Çok da memnun kalmıştım doktordan. O zaman kimse kendi doktoruna git diyemiyor.
Hangi hastane orası?
Özelde kadın doğumcular nöbete kalınca uyuyor muhtemelen sürekli. Hasta gelmesine alışmamış. Sinir bozucu gerçekten.

Çok geçmiş olsun.

Tuzla Okan hastanesi canım , keşke tuzla devlete gitseydim gerçekten

Karnım sepsertti ve parmağımı batırınca girmiyordu yumuşamıyordu yani bebek afedersin götünü havaya dikmiş gibiydi karnım yamuldu yani
Bende de oluyor cnm o ya karnım yamuluyor ayni dediginiz gibi o zaman sanci mi oluyormus daha önce hic tecrubem yok

Canım Allah kolaylık versin bence doğumdan sonra hiç birşeyin kalmayacak
Geçmiş olsun canım

Bende de oluyor cnm o ya karnım yamuluyor ayni dediginiz gibi o zaman sanci mi oluyormus daha önce hic tecrubem yok
Bende de oluyordu hep geçen gittiğimde nst de sancı çıkmadı ama bu sefer felaket çıktı ama bence şöyle uzun süre kasılınca ve düzelmeyince sancı oluyor

Günaydın kızlar

C ceylin1907 canım senin doğum 7 hazirandı. Neden 2 hazirana çekti doktor ? Bir de 2 haziranda, bebek tam kaç haftalıkken doğum yapmış olcaksın Allah nasip ederse ?

Günaydın kızlar

C ceylin1907 canım senin doğum 7 hazirandı. Neden 2 hazirana çekti doktor ? Bir de 2 haziranda, bebek tam kaç haftalıkken doğum yapmış olcaksın Allah nasip ederse ?
Canım bebeğin gelişimi ilerde diye sanırım öyle düşündü kafa özellikle 37 haftalık neredeyse.. 2 haziranda 38+2 oluyor galiba çünkü 17 haziran tahmini sat ıma göre beklenen tarihti 15 gün öncesi alacak.

Anladım canım. 10 haziran benimkide ama bende 7 hazirana çektirmeyi düşünüyorum. Doktorla konuşmadım ama henüz. Ne der bilmiorm. İğneyi bırakamama riskine karşı 3 gün önce mi doğuma girsem diorum ? O zaman 38+0 oluyo bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…