• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Normal şartlarda öyle ama bu gebelikte geçerli değilmiş.gebelerin idrarında glukoz çıkabilir dedi doktorum.böbrek geçirgenliği ile alakalı imiş ama protein normal değil hiç bir şekilde
Gebelerde böbreklere fenestra adı verilen açıklık büyüyor. Bu yüzden protein gibi büyük moleküller buradan geçip idrarla atılabilir. Gebelikte idrarda bir miktar protein normal kabul edilebilir. Tabiki sizi takip eden doktor en doğrusunu bilip uygular.

24 saatlik idrar topluyan var mı daha önce aranızda hanımlar 5 lt bidona toplayip 0,5 lt lik su şişesine koyup götürüyüm diyorum olur mu ki doktora sordum o da idrar miktarini bilemem diyor 5 lt ligi de arabaya mı koysam ki ay rezillik resmen ya 😅😅😅
5 litrelik bidonla götürmen en doğrusu cnm. Testin doğru sonuçlanması icin lab. Da ne kadar idrar olduğunu ölçecekler. Ayrı kaplara koyarsan kaybolur unutulur vs. Riske atma.

Gebelerde böbreklere fenestra adı verilen açıklık büyüyor. Bu yüzden protein gibi büyük moleküller buradan geçip idrarla atılabilir. Gebelikte idrarda bir miktar protein normal kabul edilebilir. Tabiki sizi takip eden doktor en doğrusunu bilip uygular.
Evet öyle imiş.öteki veriler normal olunca doktor da üstüne düşmedi pek ama yine konusacagız.insan tedirgin oluyor tabi ne olur ne olmaz diye.umarım sıkıntı yoktur tesekkurler 🤗

5 litrelik bidonla götürmen en doğrusu cnm. Testin doğru sonuçlanması icin lab. Da ne kadar idrar olduğunu ölçecekler. Ayrı kaplara koyarsan kaybolur unutulur vs. Riske atma.
En iyisi öyle yapaym cnm

Canım sende mi kan sulandırıcı iğne kullanıyosun. Doğumun nasıl olcak belli mi? Sezaryen mi normal doğummu ?
Evet canım en başından beri kullanıyorum normaldi ilki. Inşallah bu da öyle olur. Ilk yavrumda da kullanmıştım iğne. Doğumdan sonra 10 gun daha kullandirtmisti doktor

Günaydın kızlar 💜

Benim rüyalar hep doğum üzerine sezeryan oluyorum ama emziremiyorum sütüm gelmiyor yada bebeği unutuyoruz bi yerlerde saçma sapan kendimi ağlarken buluyorum uyanınca 😅 Hayırlısı ile kucağımıza alsaydık hepimiz valla rahatlayacağız 🥰 bu sefer gazı kakası emmesi dert olacak ama olsun sevmek istiyorum hemen 🥰

24 saatlik idrar topluyan var mı daha önce aranızda hanımlar 5 lt bidona toplayip 0,5 lt lik su şişesine koyup götürüyüm diyorum olur mu ki doktora sordum o da idrar miktarini bilemem diyor 5 lt ligi de arabaya mı koysam ki ay rezillik resmen ya 😅😅😅
Ben toplamiştim. Ama gebelikte değil. 5 litrelik su sisesine koyup götürdüm. Orda labaratuvar da onlar sana hijyenik bir kap veriyolar buna doldur diyolar. Boyutu ne kadarsa ona dolduruyosun. Gerisi zaten atiliyodu. Şişli etfalda böyle yapiliyodu bana :)

Ben toplamiştim. Ama gebelikte değil. 5 litrelik su sisesine koyup götürdüm. Orda labaratuvar da onlar sana hijyenik bir kap veriyolar buna doldur diyolar. Boyutu ne kadarsa ona dolduruyosun. Gerisi zaten atiliyodu. Şişli etfalda böyle yapiliyodu bana :)
O zamn 5 lt posete koyuyum gezdiriyim 😅😅

Back
X