- 12 Mart 2019
- 128
- 143
- 103
- 34
İnşallah ya tesekkür ederimEvet glikoz küçük bir molekül hamilelik istisnai bir durum protein büyük bileşik proteinin olmaması gerekiyor inşallah önemli bir şeyiniz yoktur canınızı sıkmayın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ya tesekkür ederimEvet glikoz küçük bir molekül hamilelik istisnai bir durum protein büyük bileşik proteinin olmaması gerekiyor inşallah önemli bir şeyiniz yoktur canınızı sıkmayın
Zaten seninle haftamız aynı en geç 1hazirana dogurmus olmamız lazım sezaryen olduğu icinBüyük ihtimal bende![]()
Senin sıran bizden sonra az daha tut içindeHadi bakalım önce sen mi ben mi![]()
Normal konusuyorux cnm suan icin hurma ve ada cayina baslatti ama ben daha icmedim ada cayınıEvet ben de Çukurambar koruya gidiyorum Aytaç hanıma.normal mi sezeryan mı konustunuz mu doktorla
Anladım.benim aşırı doğum korkum var da bakalım bu hafta konusacagım inşallah hayırlısıyla sağlıkla alalım kucagımızaNormal konusuyorux cnm suan icin hurma ve ada cayina baslatti ama ben daha icmedim ada cayını
Amin cnm inşallahAnladım.benim aşırı doğum korkum var da bakalım bu hafta konusacagım inşallah hayırlısıyla sağlıkla alalım kucagımıza![]()
Gebelerde böbreklere fenestra adı verilen açıklık büyüyor. Bu yüzden protein gibi büyük moleküller buradan geçip idrarla atılabilir. Gebelikte idrarda bir miktar protein normal kabul edilebilir. Tabiki sizi takip eden doktor en doğrusunu bilip uygular.Normal şartlarda öyle ama bu gebelikte geçerli değilmiş.gebelerin idrarında glukoz çıkabilir dedi doktorum.böbrek geçirgenliği ile alakalı imiş ama protein normal değil hiç bir şekilde
5 litrelik bidonla götürmen en doğrusu cnm. Testin doğru sonuçlanması icin lab. Da ne kadar idrar olduğunu ölçecekler. Ayrı kaplara koyarsan kaybolur unutulur vs. Riske atma.24 saatlik idrar topluyan var mı daha önce aranızda hanımlar 5 lt bidona toplayip 0,5 lt lik su şişesine koyup götürüyüm diyorum olur mu ki doktora sordum o da idrar miktarini bilemem diyor 5 lt ligi de arabaya mı koysam ki ay rezillik resmen ya![]()
Evet öyle imiş.öteki veriler normal olunca doktor da üstüne düşmedi pek ama yine konusacagız.insan tedirgin oluyor tabi ne olur ne olmaz diye.umarım sıkıntı yoktur tesekkurlerGebelerde böbreklere fenestra adı verilen açıklık büyüyor. Bu yüzden protein gibi büyük moleküller buradan geçip idrarla atılabilir. Gebelikte idrarda bir miktar protein normal kabul edilebilir. Tabiki sizi takip eden doktor en doğrusunu bilip uygular.
En iyisi öyle yapaym cnm5 litrelik bidonla götürmen en doğrusu cnm. Testin doğru sonuçlanması icin lab. Da ne kadar idrar olduğunu ölçecekler. Ayrı kaplara koyarsan kaybolur unutulur vs. Riske atma.
Evet canım en başından beri kullanıyorum normaldi ilki. Inşallah bu da öyle olur. Ilk yavrumda da kullanmıştım iğne. Doğumdan sonra 10 gun daha kullandirtmisti doktorCanım sende mi kan sulandırıcı iğne kullanıyosun. Doğumun nasıl olcak belli mi? Sezaryen mi normal doğummu ?
ENOX 4000 kullanıyorum . Bulamadığım zamanlarda da oksapar kullandım
Ben toplamiştim. Ama gebelikte değil. 5 litrelik su sisesine koyup götürdüm. Orda labaratuvar da onlar sana hijyenik bir kap veriyolar buna doldur diyolar. Boyutu ne kadarsa ona dolduruyosun. Gerisi zaten atiliyodu. Şişli etfalda böyle yapiliyodu bana :)24 saatlik idrar topluyan var mı daha önce aranızda hanımlar 5 lt bidona toplayip 0,5 lt lik su şişesine koyup götürüyüm diyorum olur mu ki doktora sordum o da idrar miktarini bilemem diyor 5 lt ligi de arabaya mı koysam ki ay rezillik resmen ya![]()
BEeennYarın kimler kontrole gidiyor kızlar?
O zamn 5 lt posete koyuyum gezdiriyimBen toplamiştim. Ama gebelikte değil. 5 litrelik su sisesine koyup götürdüm. Orda labaratuvar da onlar sana hijyenik bir kap veriyolar buna doldur diyolar. Boyutu ne kadarsa ona dolduruyosun. Gerisi zaten atiliyodu. Şişli etfalda böyle yapiliyodu bana :)
Yaparlar bana 35 de yaptilar cnmBEeennÇok sıkıldım artık beklemekten
nst falan yapılır mı ki 35 haftalık oluyorum tam.
Yarin son saglik ocagi kontrolum var salida doktor insallah :)Yarın kimler kontrole gidiyor kızlar?
Yapılır ben 33 de gitmiştim nst istemişti girmiştim nstye devletteBaEeennÇok sıkıldım artık beklemekten
nst falan yapılır mı ki 35 haftalık oluyorum tam.