• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim şurup bitmişti dün gece elmalar yoğurtlar yedim geçmedi eşimi eczane aramaya gönderdim valla gaviscon için anında geçiriyor neyseki 😔
Benimde surup geçiriyo ama o an yani uyuyorum geri 1 saat sonra felan o kadar yaniyor ki artik uyandiriyo beni ve tekrar surup icip yatiyorum. Tuvalet icin kalktiklarimi saymiyorum zaten.

Kizlar şuan nts deym sancı yok olmazda insallah neden derseniz rahatına düşkün kızım dönmüş makat geliş bile değil kıçı bir yerde basi bir yerde 🤣🤣 ayaklar asagida bası göğüs kafesimin altinda popo sağ boslugumda bu cocuk ne yapiyor ben anlamıyorum ins geri döner ya ne güzel asagidaydi kac haftadir son haftalar yaptigina bak sezeryanda olsa zor olur bu pozisyonda dedi doktor
Beeeeeey 😂😂😂 yavrum ne bilsin bas asagiya doguldugunu 😂😂 kibar kibar düz ineyim ben demis.

aynen öyle bide şu var bana doğuma gireceğimde 3500 dendi kilosu için ama 3140 doğdu. her tahminde birebir tutmuyor. sağlıkla gelsinler inşallah.❤
İlla sezeryan demedi ama bu hizla kilo alirsa sezeryan tavsiye edebilirm iri bi bebek olur cunku dedi ama 3000 3500 gr olan bi bebek normal dogabilir bnce çünkü ortalama ztn o aralikta doguyor bebekler

Canım doktor bir şey söylemediyse hiç sorun yapma. Benimki yüzüme yüzüme iri kemikli sen öylesin eğer eşinde öyleyse genetiktir dedi. Eşim minyon aslında ama benim tarafım hep uzun ve kilolu olduğu için normaldir diye düşünüyorum. 🤭
Ya inşallah doğumlarımız çok kolay olur 🥺 sezeryandan çok korkuyorumm

İlla sezeryan demedi ama bu hizla kilo alirsa sezeryan tavsiye edebilirm iri bi bebek olur cunku dedi ama 3000 3500 gr olan bi bebek normal dogabilir bnce çünkü ortalama ztn o aralikta doguyor bebekler
kardeşim 4 kilo üstünü normal yaptı canım. sen nasıl istiyorsan inşallah öyle olur her şey ama doktorların bu dayatmaları beni çok sinirlendiriyor yaa.🤪

Ya inşallah doğumlarımız çok kolay olur 🥺 sezeryandan çok korkuyorumm
İnşallah inşallah canım.🤲 normal olsun diye çok dua ediyorum ama sezeryanada çok kötü gözle bakmıyorum. Sağlıkla gelsin inşallah doğum ne şekilde olursa olsun gelip geçiyor.❤

Benimde surup geçiriyo ama o an yani uyuyorum geri 1 saat sonra felan o kadar yaniyor ki artik uyandiriyo beni ve tekrar surup icip yatiyorum. Tuvalet icin kalktiklarimi saymiyorum zaten.
Ben surup geçirdikten sonra da yediğime dikkat ediyorum bir süre tekrarlamıyor. Özellikle baharatlı yediğimde çok aşırı artıyor hafif yemek yesem bile. Yoğurdun suyu ve kabuksuz elma hergün yiyorum o da iyi geliyor başlamaması için.tabi her mide böyle kolay yatışmayabiliyor maalesef😔

Kızlar artık her oturup kalktığınızda kasıklarda ağrı oluyor mu sizde de normal midir bu haftalardan sonra😒 önce bi kesik atılıyor kasıklara biraz bekleyince topallaya topallaya yürüyorum kocaman açarak bacakları 😝

K

Günaydın kızlar sabahı sabah ettim gerçekten bir daha gelmedi o şekilde bir lekelenme o yüzden rahatladım biraz ama sanki adet olacak gibi hafifhafif kasık ağrım var bi kaç saate geçmezse doktorumu arayacağım 🙏🏼
Canım zaten nişan bi defalık gelebilir. Tekrarı olmaz. Ne oldu, var mı bi durum ?

Kızlar artık her oturup kalktığınızda kasıklarda ağrı oluyor mu sizde de normal midir bu haftalardan sonra😒 önce bi kesik atılıyor kasıklara biraz bekleyince topallaya topallaya yürüyorum kocaman açarak bacakları 😝
Daha az önce oldu. Bıçak saplanması gibi. Sağ tarafımda oldu tek. Bekledim biraz hiçbişey yapmadan, geçti. Ben kistin sancısı diye düşünmüştüm bendekini ama demekki herkeste olan bi durum

Daha az önce oldu. Bıçak saplanması gibi. Sağ tarafımda oldu tek. Bekledim biraz hiçbişey yapmadan, geçti. Ben kistin sancısı diye düşünmüştüm bendekini ama demekki herkeste olan bi durum
Bendede en çok sağ da oluyor bazen ikisi aynı anda. Bebişin poposu solda ellerle sağ tarafı itiyor mu acaba diyordum bende. Sürekli bi içerden el ayak ittirmesi gibi şeyler hissediyorum. Gerçekten çok tuhaf ya ilkinde hiç bu kadar yoğun yaşamadığım şeyler

Benim de artık agrılarr rahatsızlık vermeye başladı otururken kalkınca bile agrı oluyor sonradan geçiyor hele bir de yataktan kalkmak tam işkence bagırarak kalkıyorum :D dünden beri de adet sancısı gibi agrımaya başladı belim ve kalçamla beraber agrıyor kasıklarım. Demek ki normal herkes aynı :)

Bendede en çok sağ da oluyor bazen ikisi aynı anda. Bebişin poposu solda ellerle sağ tarafı itiyor mu acaba diyordum bende. Sürekli bi içerden el ayak ittirmesi gibi şeyler hissediyorum. Gerçekten çok tuhaf ya ilkinde hiç bu kadar yoğun yaşamadığım şeyler
Evet hareket kknusunda bndr öyle ilk kızımda bu kadar çkk hissetmezdim bunda baya baya hissediyorum ittiriyor saga dola savruluyor titrşyor gibi falan baya hareketli maşAllahh :)

Benim şurup bitmişti dün gece elmalar yoğurtlar yedim geçmedi eşimi eczane aramaya gönderdim valla gaviscon için anında geçiriyor neyseki 😔
Sütle idare diyorum şimdilik her uyandığımda 1-2 yudum süt içip geri yatıyorum bir kaç saat idare ediyor, muhtemelen şurup kullansam da aynı şekilde gece uyanıp şurup içmem gerekir. Önceden böyle bir şey olmuyordu midemin şekli falan değişti galiba

Selamlar kızlar,
Çok yetişemiyorum buraya birkaç zamandır takip edemedim yazdıklarınızı.
Dün evimde dip köşe temizlik oldu. Aşırı mutluyum şu an. Gerçekten batmışım. Kendim yaptığımı sanıyordum. Ama yok olmuyormuş koltuk yatak vs çekmeden yukarılara ulaşmadan. Bundan sonra 10 günde bir almaya çalışıcam terapi gibi geldi bana.
Doğum iznim de başlıyor ay sonu 4 ay maaş alacağım kendime bu lüksü layık gördüm artık 🤣
Ben hiçbir şey yapmadım kadına falan yardım etmedim. Ama evde durmiyim diye sandalyemi alıp bahçede oturdum. O beni çok yormuş. Dün gece 11e zor dayandım. Sabah 9da uyandım hala uykum vardı 😀 bayağıdır bu kadar uzun uyumamıştım.
Onun dışında bende doğum belirtisi yok. Nişan yok akıntı bir şey yok. Sancı falan hiç yok. Karnım hala yukarıda. Bizimki belli ki tembel.
Siyatik ağrılarım, ağırlaşmam. Evin içinde bir yerden bir yere yürümem 10 dk sürüyor. Eşim bugün markete gitmeyi dene dedi ama imkansız korkuyorum tek çıkmaya tın tın yürürken. Karnımı da taşıyamıyorum.
Bebek iri değil ama neden böyle oldu bilmiyorum 🤣

33. Hafta itibari ile ben bittm ama gebelik belli ki daha uzun sürecek.

Kızlar kontrolden geldim. 37+4 oldum. Kafası 3 hafta karın çevresi 2 hafta önden gitmeye devam ediyor. Karnım da çok büyük değil. Dr da şaşkın 😊çatı muayenesi oldum korktuğum gibi değilmiş.Biraz kasık ağrım oldu o kadar. 1cm acilmam varmış. Bebek kanala inmemis. Sezeryan mi normal mi Haftaya tekrar konuscaz bakalim dr ile.herseyin hayırlısı öncelikle ama Benim gibi tüp bebek olup normal doğum yapmayı planlayan var mı 😊

Merhaba biz doktordan geldik 3100 gram olmuşuz 37 haftalıkmışız nst ye girdim sancım düzensiz olduğu için haftalık gideceğim artık doktora tahmini 2 veya 3 haziranda alınacağım ameliyata
Maşallah benim tarihimle aynı olur belki benim 2 haziran 🥰

Back
X