• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
LesaM LesaM iyi kili almis masallah 36+2 im 2.700 küsur olmus gecen hafta 35+1 idim 2630 gramdi bu hafta ishaldim yemedim herhalde artik kasar yumusta süt bol bol yiyecegm

Eşimde diyor ki artık koyalım valizi arabaya yok diyorum sanki o arabaya koyulunca doğruracağım gibi hissediyorum 😀
Bende cumartesi gideceğim bakalım ne diyecek
Kiz koy arabaya ne olur ne olmaz😂 zaten haftaya 38oluyoruz daha mı dogurmayalim🤣
LesaM LesaM iyi kili almis masallah 36+2 im 2.700 küsur olmus gecen hafta 35+1 idim 2630 gramdi bu hafta ishaldim yemedim herhalde artik kasar yumusta süt bol bol yiyecegm
10gunde 300gr az geldi bana yoksa dr kötü demedi ama. Şöyle bi 4 kilo cocuk doguramicam anlaşıldı zaten 😁

Huysuzd Huysuzd canım nasılsın
Ailen nasıl oldu
Her şey yolundadır inş
Teşekkürler canım iyiler çok şükür toparlandılar. Rabbim kimseye göstermesin, hepimizi korusun.

Bende farklı bir durum yok, valizim bile hazır değil, 15 gündür hiç elimi sürmedim bir şeye. Bir an evvel halletmem lazım.

Teşekkürler canım iyiler çok şükür toparlandılar. Rabbim kimseye göstermesin, hepimizi korusun.

Bende farklı bir durum yok, valizim bile hazır değil, 15 gündür hiç elimi sürmedim bir şeye. Bir an evvel halletmem lazım.
Allah herkese şifa versin canım
Bir an önce hazırlıkları bitir canım hazırlıklı olalım

Selam kızlar bugün randevum vardı 34+3 tahlil sonuçlarıda cıktı karaciğer enzimleri çok yüksek dedi pazartesi tekrar tahlil verecekmişim haftaya cuma tekrar muayeneye gelmemi söyledi takip olacakmış bebek de 2300 olmuş 9 günde 100 gr almış 10 gün sonra artık doğumu bekleyeceğiz dedi sanırım erken doğum yapacağım 37 olur en fazla diye düşünüyorum

Kafası ve karnının önden gitmesi doğumda sıkıntı oluyor mu ki acaba merak ediyorum,benimde en son gittiğimde karnı ilerideydi,haftaya randevum var 1 aydır gitmiyorum,yani doğuma kadar düzelmezse bu ,bir sıkıntı oluyor mu ki bilen var mı kızlar? Bu şekilde doğum yapan yok mu,çünkü az kaldı doğuma ne ara düzelicek ki ?
Dr belki bu haftadan sonra kilo alımı durabilir dedi cnm. Normal doğum icin bol yürüyüş squat yere egilip yer sil falan dedi. Bir de senin catinla alakalı. Bana catın ne iyi ne kötü orta dedi. Normal doğuramazsın diyemem dedi. Haftaya tekrar degerlendircez bakalim

Selam kızlar bugün randevum vardı 34+3 tahlil sonuçlarıda cıktı karaciğer enzimleri çok yüksek dedi pazartesi tekrar tahlil verecekmişim haftaya cuma tekrar muayeneye gelmemi söyledi takip olacakmış bebek de 2300 olmuş 9 günde 100 gr almış 10 gün sonra artık doğumu bekleyeceğiz dedi sanırım erken doğum yapacağım 37 olur en fazla diye düşünüyorum
Neden erken doğum yapacakmışsın ki? Sebebi ne ?

Insallah bir sorun olmaz canm 37den sonra zaten erken doğum sayılmıyor.

Gelmek için direniyor seninki
Dursun durduğu yerde biraz daha 😀
Benimde çoğu zaman sancım çok oluyor ama hiç ses etmiyorum eşim hemen gidelim hastaneye dicek doktorda alalım artık falan dicek diye korkuyorum :KK17:
Aynen ya resmen benle savaşıyor erken gelmek için.
Adet sancısı mi oluyor canim kasilma dediğin toplanma mi? Insallah sorun olmaz
Böyle bebek full hareketli karnım top gibi aşağıda zaten , birde böyle bıçak saplanıyor gibi bacaklarımı sıkıyorum yürüyünce bir daha geliyor sıkıyorum nefes alıyorum birdaha saplanıyor ... sinir oldum tırsıyorum oturup ağlicam resmen 😢

37 yi doldurur inşallah canım sendende kaşıntı vardı dimi demekki karaciğerdenmiş

Gğnaydın canım o alttaraftaki ağrı resmen vajina morarmış gibi yürüyünce zonkluyor bende de var . Bencede bebeğin başı aşağıda olduğu için ve kafaları maşallah kocaman olduğu için hissettiriyor 😂 doktorum bana normal zaten bu saaten sonra penguen gibi yürümen lazım demişti 😂😂

ben de bazen öyle yürüyorum çok komik tam penguen:) sanki böyle bacaklarımın arasında küçük bi top varmış gibi hissediyorum bazen.

Benimde surup geçiriyo ama o an yani uyuyorum geri 1 saat sonra felan o kadar yaniyor ki artik uyandiriyo beni ve tekrar surup icip yatiyorum. Tuvalet icin kalktiklarimi saymiyorum zaten.

geçen hafta ben de öyleydim yüksek yastıkta yatmama rağmen gece mide yanmasına uyanıyodm ve sürekli gaviscon içip yatıyordum. gaviscon en büyük kurtarıcı oldu ya onsuz hamilelik düşünemiyorum. bu hafta yok çok şükür mide yanması.

Selamlar kızlar,
Çok yetişemiyorum buraya birkaç zamandır takip edemedim yazdıklarınızı.
Dün evimde dip köşe temizlik oldu. Aşırı mutluyum şu an. Gerçekten batmışım. Kendim yaptığımı sanıyordum. Ama yok olmuyormuş koltuk yatak vs çekmeden yukarılara ulaşmadan. Bundan sonra 10 günde bir almaya çalışıcam terapi gibi geldi bana.
Doğum iznim de başlıyor ay sonu 4 ay maaş alacağım kendime bu lüksü layık gördüm artık 🤣
Ben hiçbir şey yapmadım kadına falan yardım etmedim. Ama evde durmiyim diye sandalyemi alıp bahçede oturdum. O beni çok yormuş. Dün gece 11e zor dayandım. Sabah 9da uyandım hala uykum vardı 😀 bayağıdır bu kadar uzun uyumamıştım.
Onun dışında bende doğum belirtisi yok. Nişan yok akıntı bir şey yok. Sancı falan hiç yok. Karnım hala yukarıda. Bizimki belli ki tembel.
Siyatik ağrılarım, ağırlaşmam. Evin içinde bir yerden bir yere yürümem 10 dk sürüyor. Eşim bugün markete gitmeyi dene dedi ama imkansız korkuyorum tek çıkmaya tın tın yürürken. Karnımı da taşıyamıyorum.
Bebek iri değil ama neden böyle oldu bilmiyorum 🤣

33. Hafta itibari ile ben bittm ama gebelik belli ki daha uzun sürecek.

selam canım hoşgeldin tekrar. hayırlı olsun evinin temzliği güle güle kirletin. senin bi teyze vardı haftalar önce sana doğumun yakın demişti bikaç güne doğurcan demişti neden teyzeyi yalancı çıkarıyosun :) :)

Kızlar kontrolden geldim. 37+4 oldum. Kafası 3 hafta karın çevresi 2 hafta önden gitmeye devam ediyor. Karnım da çok büyük değil. Dr da şaşkın 😊çatı muayenesi oldum korktuğum gibi değilmiş.Biraz kasık ağrım oldu o kadar. 1cm acilmam varmış. Bebek kanala inmemis. Sezeryan mi normal mi Haftaya tekrar konuscaz bakalim dr ile.herseyin hayırlısı öncelikle ama Benim gibi tüp bebek olup normal doğum yapmayı planlayan var mı 😊

benim de tüp bebek ve ben de nrmal doğum istiyorum canım inşallah ikimizde hayırlısıyla normal ve kolay bi doğum yaparız tüm isteyenler inşallah.:KK68:

Banada doktorum başından beri 1 Haziran diyor 😀😀
Bende hep dedim inş durur, bana güven duracak dedi hep ve sanırım doktorun dediği olacak😀
İnş aynı gün doğururuz 🤲😀

1 haziranın taliplisi çok ben de hep başından beri 1 haziran hissediyorum. toplu doğum olacak galiba 1 haziranda :)

benim de tüp bebek ve ben de nrmal doğum istiyorum canım inşallah ikimizde hayırlısıyla normal ve kolay bi doğum yaparız tüm isteyenler inşallah.:KK68:
1 haziranın taliplisi çok ben de hep başından beri 1 haziran hissediyorum. toplu doğum olacak galiba 1 haziranda :)
[/QUOTE]
ben de bazen öyle yürüyorum çok komik tam penguen:)
geçen hafta ben de öyleydim yüksek yastıkta yatmama rağmen gece mide
selam canım hoşgeldin tekrar. hayırlı olsun evinin temzliği güle güle kirletin. senin bi teyze vardı haftalar önce sana doğumun yakın demişti bikaç güne doğurcan demişti neden teyzeyi yalancı çıkarıyosun :) :)
ben de bazen öyle yürüyorum çok komik tam penguen:) sanki böyle bacaklarımın arasında küçük bi top varmış gibi hissediyorum bazen.

geçen hafta ben de öyleydim yüksek yastıkta yatmama rağmen gece mide yanmasına uyanıyodm ve sürekli gaviscon içip yatıyordum. gaviscon en büyük kurtarıcı oldu ya onsuz hamilelik düşünemiyorum. bu hafta yok çok şükür mide yanması.

Inşallah canım 💕🙏

Back
X