Bebişiniz hayırlı olsun çok belirgin 2.çizgi...tebrik ederim...benimde batım 6 ekim bende test yaptım ama tek çizgi çıktı.(Benimde ovülasyonum 12 ev 13 eylüldü...)
Bende çok teşekkür ederim. inşallah bende çok istiyorum. ancak testte çıkmaıp çıkmayıp en son gün çıkan varmıdır.. çünkü ovülasyonum 12si ve 13ü.. hayırlısı artık... siz bana güvenin kesinlikle var... çok net .. sizin yerinizde olsam 3 güne test alırdım ve yavaş yavaş koyulaşmasını izlerdim:)) hoşuma giderdi... :)))
Bende çok teşekkür ederim. inşallah bende çok istiyorum. ancak testte çıkmaıp çıkmayıp en son gün çıkan varmıdır.. çünkü ovülasyonum 12si ve 13ü.. hayırlısı artık... siz bana güvenin kesinlikle var... çok net .. sizin yerinizde olsam 3 güne test alırdım ve yavaş yavaş koyulaşmasını izlerdim:)) hoşuma giderdi... :)))
Merhaba, bende Haziran annesi listesinde yer almak isterim bir tüp bebeK annesiyim Sat 10.09.2020 yaşım 32 ilk bebeğim tahmini doğum tarihi 15.06.2020 olarak gözüküyor Kanda görüldü şükür ki☺ Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba, bende Haziran annesi listesinde yer almak isterim ☺ bir tüp bebeK annesiyim☺ Sat 10.09.2020 yaşım 32 ilk bebeğim tahmini doğum tarihi 15.06.2020 olarak gözüküyor ☺ Kanda görüldü şükür ki☺ Rabbim isteyen herkese nasip etsin ☺