• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Selam kızlar doğum yapan annelere hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 💕 🧿 bekleyen doğuma girecek arkadaşlara da kolaylıklar dilerim 🥰 benim bir derdim var mamayla ilgili bebeğim premature doğdu 36+0 da 2010 Gr 44 cm çok şükür toparladı 3175 Gr 51 cm şimdi Aptamil prematil ve anne sütüyle idare ettik 40 hafta olana kadar şimdi Aptamil prosyneo verdi dru gel görün ki kabız yapıyor mama gaz deseniz felaket nurse harveys uyku yapıyor gaz çıkıyor 3 gündür kaka yüzünden çığlık çığlığa yavrum dr şimdi gliserin kansuk fitil verdi yapıcam kabız yapmayan gaz yapmayan mama öneriniz var mı tek başıma bakıyorum bebeğime gerçekten bittim artık
Canım Hipp Organic mamaları piyasanın en iyisi diye duyuyorum. Organik olduğundan emin oluyorsun iyi kalite. Kabızlık vs bilmiyorum ama İnternette kullanıcı yorumları var, ben bakmadım ama almam gerekse mutlaka incelerim.

Canım Hipp Organic mamaları piyasanın en iyisi diye duyuyorum. Organik olduğundan emin oluyorsun iyi kalite. Kabızlık vs bilmiyorum ama İnternette kullanıcı yorumları var, ben bakmadım ama almam gerekse mutlaka incelerim.
Sağol canım teşekkür ederim evde var hipp organik combiotic doğum çantasına koymuştum ona başlayayım bari senin de hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla büyüsün 🧿🙏🏻💕

Kızlar doğumdan sonra takviye kullanmaya devam ediyor musunuz? Sağlık ocağındaki ebe bana demir ilacına devam et dedi. Hamilelikte kullandığım demir ilacını kullansam sorun olur mu acaba? Aslında enerjim yerine gelsin diye başka takviye de kullanmak istiyorum ama süte geçer diye tedirgin oluyorum. Belki de halsizlikten, yorgunluktan lohusa depresyonuna göz kırpıyorum.

Kızlar doğumdan sonra takviye kullanmaya devam ediyor musunuz? Sağlık ocağındaki ebe bana demir ilacına devam et dedi. Hamilelikte kullandığım demir ilacını kullansam sorun olur mu acaba? Aslında enerjim yerine gelsin diye başka takviye de kullanmak istiyorum ama süte geçer diye tedirgin oluyorum. Belki de halsizlikten, yorgunluktan lohusa depresyonuna göz kırpıyorum.
Canım ı mom latte+ocean omega3+d vitamini+demir
Bana bunları verdiler. Kullanıyor musun diye sor, belki haftada 1 😂 ama kullanılmalı

Demir ilaci devam. Elenetal 3 yazdi bir de doktorum

Ağrılardan hiç bahsetmiyorum bile bende de var onlar ama normaldir diye düşünüyorum
Benim ki normal doğum oldu yırtılma kesikte olmadı o açıdan daha ağrısız ama yinede doğum işte hertürlü zor
Kontrolde sorarsınız ama bence o ağrılar normal zamanla geçer
Aa ben sizin de sezaryen oldu sanıyordum.
Ben sezaryen oldum. Sırt ağrım çok ama geçecek diye bekliyorum 🥹

Kızlar bugün doğum yapalı 4 gün oluyor. Bebeğim hala yoğun bakımda bu nedenle sağım yapıyorum ama kaç saatte bir sağacağım konusunu oturtamadım. Az sağımda süt azalır çok sağımda gereksiz üretim olur diyorlar. 2 saatte 1 mi yapmak lazım yoksa 3 mü? Bir de şu an her sağımda ortalama 30 ml geliyor bu normal mi yoksa az mı ona göre farklı takviyeler de kullanacam

Elenatal 3 yazdı Banada doktorum. Ayrıca gebelikte kullandığım demir ilacından verdi. Feramat.

Kızlar yaaa mama ile besleyenleriniz kaç ml veriyor günde. Kilo Alımı çok yeterli gitmiyor bizde. 🥹

Allahım grup ne kadar sessiz herkes bebesinin derdine düşmüş 🤣 merak ediyoruz yazın arada buraya biz bekleyenlerin ne günahı var kaçıp gittiniz hepiniz 🤣

Back
X