2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
haa, o o muymuş sen nasılsın bu arada, bebiş nasıl ?
Ben de iyiyim akşama bebişimi görmeye gideceğim nefes alma sıkıntısı dışında birşeyi kalmamış o araştırılıyor hala. Sütlerimi götürmeye dün başladık inş faydası dokunsun haftaya çıksın diye bekliyoruz artık cnm.
Senin bebiş nasıl? meme, gaz, kaka olayları başladı sizde ben daha doğurmamış gibi hissediyorum hala. Tatlı yorgunluklar olsun inş hepimize:)

Canm sana kaç fotoğraf verdiler hastaneden. Bı tane vermişler eşime fotoğraf çekimi bizim hediyemiz diyince bı kaç foto verirler diye bekledm
Sadece fotoğraf mı verdiler size? Bize albüme yapıştırılmış halde 5 6 fotoğraf şeklinde verdiler. Hasta sorumlusu bir kadınmış hatta geldi ödül töreni havasında takdim etti gerisini siz doldurun inş dedi. Seninki aceleye geldi diye mi öyle oldu ki. Fotorafçı var mıydı doğuma girerken bana hemen adam ismini sordu.

Hanımlar doğum yaptığım hastahane isitme testi yapmamiş dun soyledim sağlık ocağı istiyor diye yenidogana hemen yapmiyoruz kulaginda ödem olabiliyor 1. Aydan sonra yapıyorlarmış size yaptılar mı?
Hastaneden çıkarken yaptılar geçemedi 5 cı gün gittik tekrar yaptılar geçti işitme den canım yapmaları gerekiyor aslında

Aynen uyku düzeni yok, gaz sorunları başladı, kaka bekliyoruz gece gündüz çok şükür bugünümüze yinede, hamdolsun, geçiyor işte günler inşallah senin bebiş de çıkacak ve aynı tatlı telaşlar sende de başlayacak cnm. Şimdilik önce Allaha sonra da doktorlara emanet kuzucuk. İnşallah sağlığına kavuşsun da, geç olsun güç olmasın yanında olmuş olmamış hiç önemli değil. Canı sağ olsun da

Kızlar bizim göbegimiz 8 günde düşdü ertesi gün banyo yaptı iyice kuruladım bugün 13 günlük olduk düştükden sonra ve en son dün göbeğinden kan lekesi geldi bir defa şuan orada kan lekesi kurumuş sizin bebeklerde başına böyle birşey gelen varmı sızdırma falan yok ama sadece hafif bir leke oldu

Bizde de sızıntı şeklinde badisine sürüldü bi kaç gün cnm. Bence son kalan kısımlar kuruyana kadar biraz akıntı yada leke olmuş olabilir

Bizde de sızıntı şeklinde badisine sürüldü bi kaç gün cnm. Bence son kalan kısımlar kuruyana kadar biraz akıntı yada leke olmuş olabilir
Öylemi insanın daha önce başına gelmeyince bilmiyor çok sagol canım benim içim rahatladı cevabın için teşekkür ederim

Kızlar bizimde başimiza köyü bi olay geldi bebeğim boğazina çok kaçiriyor 1.ay aşisi huysuzlandırdı süt verirken öyle oldu çok emmişti bi de morardı zor açtık kustu Allah esirgesin cidden şimdi emzirmeye vermeye korkuyorum çok uykusuz kaldi eskisi gibi değil bi öğürme hali var sanki iştahi yok gibi

Pişik içinde en etkilisi sudocrem içeriği temiz değil diyolar ama ben hep onu kullanırdım kizima bizimde yavaştan oluyo sanki tahriş çok sok değiştirmeme rağmen sebamed önleyici+hametan kullanıyordum

Pişik içinde en etkilisi sudocrem içeriği temiz değil diyolar ama ben hep onu kullanırdım kizima bizimde yavaştan oluyo sanki tahriş çok sok değiştirmeme rağmen sebamed önleyici+hametan kullanıyordum

Artık temiz içerkliyi geçtik maalesef ben de temiz içerikli diye incia almıştım. Ama bir kullanımda bıraktım onu.

Kızlar Rezene içiyor musunuz bebeğe faydası oluyor m gaz konusunda

Kimyonlu rezene aldım ben bilmiyorum faydası oluyor mu. Günde bir kere içiyorum. Her yemeğimin üzerine kimyon serpiyorum. Biogaia damla kullanıyoruz bebişe de. Geceleri yıkıyoruz uyumadan. Sanki rahatladık gaz konusunda. Doktor gazlı bir bebek olduğunu 3 ay sıkıntı yaşayacağımızı söylemişti. Ama şu an çok şükür iyiyiz. Büyüdükçe biraz daha artıyormuş sanırım.

Kızlar Rezene içiyor musunuz bebeğe faydası oluyor m gaz konusunda
Ben sabah akşam bi su bardağı doğadanın poşet rezene çayını içiyorum. Bebeğe faydası olmuo bence, çünkü yine hala gaz sancıları devam ediyor. Bazıları bebeğede 1 çay kaşığı veriyor, onun faydası oluyomu bebeğe, onu bende bilmiyorum

Annem bir kere benim içtiğim rezeneden bir çay kaşığı verdi çocuk bütün gün uyudu ya. Tesadüf mü bilmiyorum da ben korktum daha vermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…