Ben de iyiyim akşama bebişimi görmeye gideceğimhaa, o o muymuşsen nasılsın bu arada, bebiş nasıl ?
Sadece fotoğraf mı verdiler size? Bize albüme yapıştırılmış halde 5 6 fotoğraf şeklinde verdiler. Hasta sorumlusu bir kadınmış hatta geldi ödül töreni havasında takdim ettiCanm sana kaç fotoğraf verdiler hastaneden. Bı tane vermişler eşimefotoğraf çekimi bizim hediyemiz diyince bı kaç foto verirler diye bekledm
Hastaneden çıkarken yaptılar geçemedi 5 cı gün gittik tekrar yaptılar geçti işitme den canım yapmaları gerekiyor aslındaHanımlar doğum yaptığım hastahane isitme testi yapmamiş dun soyledim sağlık ocağı istiyor diye yenidogana hemen yapmiyoruz kulaginda ödem olabiliyor 1. Aydan sonra yapıyorlarmış size yaptılar mı?
Aynen uyku düzeni yok, gaz sorunları başladı, kaka bekliyoruz gece gündüzBen de iyiyim akşama bebişimi görmeye gideceğimnefes alma sıkıntısı dışında birşeyi kalmamış o araştırılıyor hala. Sütlerimi götürmeye dün başladık inş faydası dokunsun haftaya çıksın diye bekliyoruz artık cnm.
Senin bebiş nasıl? meme, gaz, kaka olayları başladı sizde ben daha doğurmamış gibi hissediyorum hala. Tatlı yorgunluklar olsun inş hepimize:)
Cnm sen ssvd doğum düşünüyodun. Baya gün geçti doğum üzerinden belki burda da konuşulmuştur ama ben sen olduğunu bilmediğim için dikkat etmemiştim yazılanlara. Sen sezaryen mi oldun ?Evet benm
Bizde de sızıntı şeklinde badisine sürüldü bi kaç gün cnm. Bence son kalan kısımlar kuruyana kadar biraz akıntı yada leke olmuş olabilirKızlar bizim göbegimiz 8 günde düşdü ertesi gün banyo yaptı iyice kuruladım bugün 13 günlük olduk düştükden sonra ve en son dün göbeğinden kan lekesi geldi bir defa şuan orada kan lekesi kurumuş sizin bebeklerde başına böyle birşey gelen varmı sızdırma falan yok ama sadece hafif bir leke oldu
C cerendeniz dogum icin hastanedeDogum yapan varmi bugunohh bende guzelce dinlendim uzun zamandan sonra kendimi cok daha iyi hissediyorum
Klovon bid 1000 mgAntibiyotik ne kullandınız
Öylemi insanın daha önce başına gelmeyince bilmiyor çok sagol canım benim içim rahatladı cevabın için teşekkür ederimBizde de sızıntı şeklinde badisine sürüldü bi kaç gün cnm. Bence son kalan kısımlar kuruyana kadar biraz akıntı yada leke olmuş olabilir
Bizimde bi tırnak kanaması oldu bişey önermediler bi daha olursa dikkat et canim öyle söylemişlerdiÖylemi insanın daha önce başına gelmeyince bilmiyor çok sagol canım benim içim rahatladı cevabın için teşekkür ederim
Pişik içinde en etkilisi sudocrem içeriği temiz değil diyolar ama ben hep onu kullanırdım kizima bizimde yavaştan oluyo sanki tahriş çok sok değiştirmeme rağmen sebamed önleyici+hametan kullanıyordum
Kızlar Rezene içiyor musunuz bebeğe faydası oluyor m gaz konusunda
Ben sabah akşam bi su bardağı doğadanın poşet rezene çayını içiyorum. Bebeğe faydası olmuo bence, çünkü yine hala gaz sancıları devam ediyor. Bazıları bebeğede 1 çay kaşığı veriyor, onun faydası oluyomu bebeğe, onu bende bilmiyorumKızlar Rezene içiyor musunuz bebeğe faydası oluyor m gaz konusunda
Ben sabah akşam bi su bardağı doğadanın poşet rezene çayını içiyorum. Bebeğe faydası olmuo bence, çünkü yine hala gaz sancıları devam ediyor. Bazıları bebeğede 1 çay kaşığı veriyor, onun faydası oluyomu bebeğe, onu bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?